Arctic Monkeys

και το κομματι δυνατο ειναι !

Α,και ο Χελντερς ειναι μορφη ! :smiley:

:smiley:

Νεο τραγουδι ! [B][I][U]R U Mine?[/U][/I][/B]

Οι παλιοι Μονκις εχουν περασει στην ιστορια ανεπιστρεπτι απ οτι φαινεται…Το αρ γιου μαιν παντως ειναι heavier than ever …

πραγματικά, αν έκοβαν κάποια χαλαρά τραγούδια από το suck it and see και έχωναν τα b-side του δίσκου που κυκλοφορούν εδώ και καιρό τότε θα μιλάγαμε για πολύ μεγάλο δίσκο

κι εμενα μ αρεσουν τα b-sides αλλα δεν ξερω αν θα μ αρεσαν στο δισκο
οχι οτι ειναι τελειος αλλα αρχες καλοκαιριου επαιζε μονιμα στο mp3 και μου χει μεινει ομορφη αναμνηση ως συνολο κλπ

evil twin το καλυτερο απ οσα εχουν βγει παντως 8)

Νέο τραγούδι

Aσυναίσθητα και χωρίς να έχω εντυπωσιαστεί έχει κολλήσει ο ρυθμός στο μυαλό και δεν βγαίνει.

Οι κιθάρες είναι βαριές και γουστάρουμε αλλά κρατάμε μικρό καλάθι γιατί το πρώτο κομμάτι του προηγούμενου ήταν το Brick by brick και μετά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν ανάλογα στον δίσκο.

Όπως και να χει. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΝΤΑΡΑ!

έτσι ακριβώς όπως τα λες αλλά αυτή την φορά νομίζω πως μπορούμε να έχουμε λίγο μεγαλύτερες ελπίδες για το τι θα αναμένουμε καθώς φαίνονται σαν να έχουν περάσει όλες τις φάσεις (βλέπε είμαστε-στον-κόσμο-μας Humbug και τρα-λα-λα-σα-λα-λα με Suck it ) και τα 2 τελευταία δείγματα μας δείχνουν πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. ΜΑΚΑΡΙ να μην τα γ@μήσουν και αυτή την φόρα και να δούμε την συνέχεια των 2 πρώτων.ΜΑΚΑΡΙ.

Α επίσης επαναφέρουν και ωραία κομμάτια επιτέλους στις setlist(FAKE TALES!DANCING SHOES!YELLOW BRICKS!) και φαίνονται να βρίσκουν ρυθμό και live. Να βάλουν και Mardy Bum και certain romance (για glasto) και μπορώ να πεθάνω ήσυχος

[SPOILER]
Do I Wanna Know?
Brianstorm
Dancing Shoes
Don’t Sit Down 'Cause I’ve Moved Your Chair
Brick by Brick
Fake Tales of San Francisco
Evil Twin
Old Yellow Bricks
The Hellcat Spangled Shalalala
Crying Lightning
Pretty Visitors
Do Me a Favour
Cornerstone
Suck It and See
The View from the Afternoon
When the Sun Goes Down
I Bet You Look Good on the Dancefloor
R U Mine?
Encore:
That’s Where You’re Wrong
Fluorescent Adolescent
505 [/SPOILER]

Κοιτα σετλιστ γαμω το κερατο μου… 8O:(

Άντε γεια. :drunk:

Έχω ένα άσχημο και ένα καλό νέο

Αρχίζω από το άσημο

Έχουμε δεύτερο δείγμα από τον νέο δίσκο.[U]Είναι μπαλάντα[/U]

Το θετικό τώρα,νομίζω πως η setlist έγινε ακόμα καλύτερη! (αν βγάλουμε το νέο τραγούδι)

[SPOILER]Do I Wanna Know?
Brianstorm
Dancing Shoes
Teddy Picker
Don’t Sit Down 'Cause I’ve Moved Your Chair
Fake Tales of San Francisco
The View from the Afternoon
Old Yellow Bricks
Suck It and See
Crying Lightning
Pretty Visitors
Do Me a Favour
Cornerstone
She’s Thunderstorms
Mad Sounds
(New song; live debut)
R U Mine?
I Bet You Look Good on the Dancefloor
Encore:
When the Sun Goes Down
Fluorescent Adolescent
505 [/SPOILER]

Αν περιμένεις να είναι στο στυλ των δύο πρώτων, θα στραβώσεις σίγουρα. Εγώ τέλος πάντων είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι.

Βασικά αυτό που θέλω εγώ από τον καινούργιο, είναι περισσότερη ομοιογένεια. Ο αχταρμάς του Suck it and See ήταν αυτό που με χάλασε περισσότερο και δεν ευχαριστήθηκα τον δίσκο.

Aς αποφασίσουν τι θέλουν να παίξουν και ας το κάνουν. Αυτό το πράγμα που έχω παραγωγό τον Homme οπότε βάζω δύο-τρία stonerαδικα κομμάτια, μετά 4-5 Indie pop για να τραβήξω κόσμο και σφηνώνω και κανα δύο τύπου Library pictures για να τιμήσω το παρελθόν μου, προσωπικά μου τι δίνει.

Δεν περιμένω κάτι στο στυλ των 2 πρώτων,[U]αλλά αυτό που μου ταξαν[/U].
Θέλω απλά να φύγει από την ήρεμη φάση του suck it and see, που όπως λες και εσύ η πλειοψηφία ήταν μπαλαντοιδές inde pop τραγουδάκια. Που ήταν αρκετά καλά, αλλά δεν είναι αυτό που περιμένεις από τους AM.Συμφωνούμε πάντως στο να "αποφασίσουν τι θέλουν να παίξουν και ας το κάνουν "

Πάντως μέχρι και το Humbug είχε περισσότερη ομοιογένεια από το SUS.Θεωρείς πάντως πως θα συνεχίζουν να βάζουν πιο pop στοιχεια στον ήχο τους και στην μουσικής τους όπως ξεκίνησαν με το SUS?

Ναι θεωρώ πως ένα μεγάλο μέρος του καινούργιου θα έχει τέτοιου τύπου κομμάτια.

Δεν περιμένω από τους Μονκις να δείξουν τιμιότητα και να πάνε κόντρα στο ρεύμα παίζοντας αποκλειστικά το ισοπεδωτικό Ιντι με το οποίο τους αγαπήσαμε. Αυτή τη στιγμή το Ιντι ποπ τραβάει (παραδόξως?) τα φώτα και στροφή προς τα εκεί έχει κάνει η πλειονότητα των μπαντών που γνωρίσαμε ως αυθεντικό Ιντι Ροκ.

Απλά στους Μονκις και στα live αλλά και στα κομμάτια τα ίδια φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν τους ταιριάζει αυτο το στυλ (οσο καλά κομμάτια και να βγάζουνε) και μου φαίνεται πως το διασκεδάζουν και λιγότερο. Γι αυτό και ελπίζω βάσιμα πως στο μέλλον θα έχουμε Back to the roots δίσκους.

Το θέμα είναι μέχρι τότε να μην έχουν χαλάσει το όνομα που έφτιαξαν όπως άλλοι, λέγε με The Strokes ή The Killers.

BTW το κομμάτι ψιλοαδιάφορο.γαμώτο.

Το νεο κομματι σε studio version…χωρις να ειναι το κατι ιδιαιτερο, το εχω αγαπησει απο το 1ο ακουσμα. Το R U Mine? μου θυμιζει 8)

09/09 :smiley:

Άντε βρε μαλάκες, αφού σας πάει περισσότερο η Αγγλία…
Αφήστε τα κλαρινογαμπριλίκια της Αμερικής και γυρίστε πίσω…

video deleted…τι είχε που να δικαιολογεί το βρίσιμο :stuck_out_tongue: ?

από κάτω γινόταν πανικός
εν αντιθέσει με την αμερική που παίζουν απόγευμα και δεν τρέχει μια απο κάτω

κατά τα άλλα…
τόσο φιγούρα πάνω στην σκηνή δεν είχαμε ξαναδεί από τον turner!
ΚΑΙ:!: ο μπούφος έχει αλλάξει την φωνή του ακόμα πιο πολύ, αντίο αγγλική προφορά… #-o

αν μιλας για το glasto, ήταν livαρα
αλλα ο τυπος την εχει ψωνισει ασχημα
ευχομαι να μην βγει και στην μουσικη