Μιλάτε όμορφα ρε! :lightsabre:
[SPOILER]Αυτό με την προφορά ναι ρε πούστη γιατί? :([/SPOILER]
Μιλάτε όμορφα ρε! :lightsabre:
[SPOILER]Αυτό με την προφορά ναι ρε πούστη γιατί? :([/SPOILER]
Δεν πειράζει, θα καταλαβαίνουμε και τι λέει χωρίς να χρειαζόμαστε υπότιτλους…
Ένα κολληματάκι αυτές τις μέρες με το “Do I Wanna Know?”, το έχω φάει…
Ειμαι ο μονος που έχει εθιστεί με το νεο κομμάτι που βγηκε χθες; Πρεπει να εχει παίξει καμια 40αρια φορές συνεχόμενα σήμερα.
Tapatalk
Nαι. Δεν ξέρω εγώ έχω πάθει ένα σοκ. Η μόνη λογική εξήγηση που υπάρχει σε αυτό που ακούμε είναι να μάθουμε πως ο Alex κάνει κολλητή παρέα τελευταία με τον Albarn. :roll:
υ.γ. Το Do I wanna Know εν τω μεταξύ είναι κομματάρα. Να το πούμε αυτό.
Συμφωνω και με τους δυο σας για το νεο κομματι,πολυ καλο…και μου αρεσει πολυ και το video clip του(που ακουμε και do i wanna know-πορωση)μακαρι να βγαλουν και αλλα τετοια!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
είχε διαρρεύσει και ένα τραγούδι από κάποιο soundcheck που μίλαγε ειρωνικά για twitter, instagram και τα έχωνε στην apple…
αποτυχία λέμε #-o
Εγώ είπα το αντίθετο πάντως…
μακαρι να βγαλουν και αλλα τετοια!!!
Κουνήσου από τη θέση σου ρε!
Nodi σταμάτα πια, μας έχεις μαμήσει την ψυχολογία.
^^ Το από πάνω είτε μας αρέσει είτε όχι είναι η σφραγίδα στην Monkeys new era.
Aπό τα δύνατα B sides πάντως, αν και έχει χαθεί λίγο η μπάλα τόσα που έχουν βγάλει τα δύο τελευταία χρόνια.
οι στίχοι πάντως είναι γελοίοι, νομίζω από τους χειρότερους που έχει γράψει ο turner εδώ και καιρό. Ελπίζω να έχεις άδικο
3 βδομάδες έμειναν, άντε να δούμε ( ελπίζουμε για leak νωρίτερα βέβαια )
Έχω την αίσθηση πάντως πως θα είναι το album που θα κάνουν το μεγάλο boom στο αμέρικα.
Το videoclip του why you only είναι αστείο, θυμίζει ψώνισμα επιπέδου muse ( σε ποιο κουλ/ badass κατάσταση)
άντε να δούμε
Τι έχει και στίχους ?
Μουσικά εννοούσα προφανώς!
Νομίζω ότι προσπαθούν πάρα πολύ να φτιάξουν “hits”… :roll:
Πάντως δεν είναι κ άσχημο… :-k
Sorry για το double post…
Μόλις διάβασα ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο, είναι b-side… Κρίμα…
http://m.youtube.com/watch?feature=c4-feed-u&v=3PyoxMSEHYI t akousate??(egw t vriskw kalo…an k den t exw akousei panw apo 2 fores gt dn prolava)
[B]Live το Arabella[/B] από χθες το βράδυ που λεν πως είναι από τα καλύτερα/το καλύτερο από τον νέο δίσκο
Εγώ δεν το άκουσα, είναι σαν να διαβάζεις spoiler για την αγαπημένη σου σειρά που θα βγει σε λίγες μέρες.
Απλά περιμένουμε τον δίσκο να μας έρθει ο νταμπλάς μια και καλή, γιατί τώρα μας πέφτουν σιγα-σιγα οι τρίχες.
Paidia exw mia aporia…to << Stop the world i wanna get off with you>> dn ein ston AM(neo ts disko)t exoune vgalei single h ein kana b-sides t diskou??
b side του why you only call me when you’re high. Ο δίσκος streamαρει δωρεαν μεσω itunes και βγαίνει επίσημα την Δευτέρα
Live απο το Austin City Limits festival. Η διαφορά πάντως αμερικάνικων και ευρωπαικών κοινών φαίνεται τεράστια.