Arcturus 04-02-2012 @ Gagarin 205 in Athens

http://www.artisannorway.com/3140/announcing-two-arcturus-gigs/

Ε ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΑ ΦΕΤΟΣ
ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΡΕΕΕΕΕ:(:(:frowning:

W T F ? ?

Εκεί θα είμαστε δεν παίζει.
Δάκρυα χαράς μόνο :cry:

μηπως να ληστεψω καμια τραπεζα?κατι πρεπει να κανω παντως!

Βάστα λεφτά και πήγαινε μόνο στους Arcturus.

Αυτα ειναι! Θα ειμαστε και παλι εκει φυσικα 8)

Λοιπόν μάγκες για όσους δεν έχουν δει Arcturus (λόγω ηλικίας δηλαδή μαντεύω martian, Illuvatar, Xemnas κτλ.), ετοιμαστείτε για μία από τις συναυλίες της ζωής σας. 8) Επίσης δε θέλω να δω εδώ πέρα νοσταλγίες για Garms κτλ., να ξέρετε ότι ο Σιμέναρος θα σας κάνει να μη σας λείπει ΚΑΘΟΛΟΥ ο ψυχάκιας. 8)

εμφραγμα βραδυατικα…8O
αυτα ειναι!!! εκει θα ειμαστε!!!

Οι πραγματικοι Arcturus επαιξαν μονο μια φορα στην Ελλαδα κι αυτο ελαβε χωρα στη Θεσσαλονικη στις 5 Σεπτεμβριου του ‘04. Κατα τ’ αλλα, ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Θα ειμαστε εκει ομως για την ιστορια.

Γρακχε (και οποιος αλλος), κραξτε με, αλλα Αρκτουρους δεν εχω ακουσει :Ρ. Απλα δεν εχει τυχει. Και για αυτο δεν ξερω αν θα παω. Αλλα πιστευω οτι θα περασουν καλα (τουλαχιστον) οσοι πανε.

Άκου το Sham mirrors μια φορά και είσαι ήδη μέσα.

Μα τον άγιο τράγο, ξαναγύρισε ο Σκολ. Λιποθυμώ επιτόπου.

ακόμα θυμάμαι το live στην αθήνα, όταν είχε πρωτοβγεί το sideshow symphonies (και το μόνο cd τους που είχα ακούσει) και είχα πάει να τους δώ σε εκείνο το υπόγειο (που δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα)…πολύ καλό live!!
προφανέστατα τώρα πάμε καλύτερα προετοιμασμένοι να δούμε άλλο ένα τεράστιο live.

off topic: θέλω νέο album. αυτά. :smiley:

Γιατί ακριβώς ήταν οι πραγματικοί Αρκτούρους τότε?

Ε, καλά τι ρωτάς κι εσύ ρε παιδάκι μου? Αφού την μαντεύουμε την απάντηση.

Τέσπα, δώσε πέντε εσύ γιατί θα κλάψουμε παρέα με τον Σκολ.

Θα ειμαστε εκει.Οπως και Θεσσαλονικη :wink:

στη Θεσσαλονίκη τι θα κάνεις;

θα τους δω :wink: εχω πληροφοριες οτι μπορει να παιξουν και εκει:)

Κοιτα, δε μπορω να σου εξηγησω επακριβως επειδη θα επρεπε να ησουν εκει για να καταλαβεις. Γιατι ο,τι και να πω θα αναπαντησεις ‘‘μα…’’ - δεν εχει ‘‘μα’’, ομως, υπαρχουν κι [U]αλλοι[/U] ανθρωποι που ηταν μεσα σ εκεινο το live κι ενδεχομενως να αντιλαμβανονται στο 100% τι θελω να πω. Αποψεις υπαρχουν πολλες αλλα σχηματιζονται μεσα απο βιωματα κι οταν εχεις αντικρυσει για 75 με 80 λεπτα καταματα Την Αληθεια αντιλαμβανεσαι πως ο,τι ακολουθει μετεπειτα αποτελει κατασταση παρακμης. Οι Arcturus του Oyvind, σε σχεση με τους Arcturus του Vortex, ειναι δυο τελειως διαφορετικες μπαντες, και οχι μονο στη φωνη. Το vibe που ειχαν εκεινη την εποχη, κι ηταν ασυγκριτα κοντα σε αυτο των δισκων, ειναι ενα πραγμα που αυτη η μπαντα ως συνολο δεν το βγαζει σημερα.