Πού διάολο ήσασταν χτες ρε ρεμάλια κ δεν είδα κανέναν;
Μεγάλη εμφάνιση από μεγάλη μπάντα. Κατάφεραν πολλές φορές να μεταδώσουν το συναίσθημα των δίσκων. Πολύ μ άρεσε ο Vortex και τα κατάφερνε παραπάνω από άψογα σε ό,τι στυλ φωνητικών κ να επιχειρούσε! Τεράστιος! Μεγάλη έκπληξη για μένα τα κομμάτια μετά το “encore” (για 2 λεπτά αποχώρησαν όλο κ όλο, τεσπα) γτ είχε πει ο κύριος ότι δε θα παίξουν απ το πρώτο! Κ εκεί εννοείται πως τα πήγαν περίφημα - τί διάολο Νορβηγική μπάντα είναι ας παίξουν κ λίγο black! Στο αίμα τους το χουν!
Αργό θάνατο στο ζώο που τσίριζε στο αυτί μου τους στίχους.
Αηδία και για τον χιπστερά λεπτούλιακα με γυαλιά(κλασσικός), που αυτός “είναι του μος πιτ γενικά αλλά στους arcturus δεν του αρέσει απλά απολαμβάνει την μουσική” σε συνδυασμό με το χωρίς λόγο σπρώξιμο απλά για να βγάλει φώτος(!). Λέω θα βγάλει μια δυο τρεις και θα φύγει αλλά τελικά δεν έφυγε από μπροστά μου. Άμα με έπιανε rage εκείνη την στιγμή θα τον είχα εκτοπίσει στην έξοδο, αλλά έχε χάρη πραγματικά που κρατήθηκα.
Αθηναϊκό κοινό για τον πέο, πρώτη συναυλία που δεν περνάω τόσο καλά λόγω κοινού.
Καταπληκτικό live!!Όπου και να κοίταζα έβλεπα ανθρώπους με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους!Μεγάλη εμπειρία για μένα!!
Ευχαριστώ Arcturus…
ΥΓ:Κάτι ψιλοάσχετο:οι δίσκοι τους έχουν κυκλοφορήσει σε βινύλιο;Γιατί όσο και να ψάχνω δε βρίσκω τίποτα.
Όσο περνάνε οι μέρες πάντως αυτό που είδα και άκουσα και όλα όσα έζησα εκεί μέσα μεγαλώνει μέσα μου για πολλούς και διάφορους λόγους. Υπάρχουν συναυλίες και συναυλίες, αλλά λίγες είναι αυτές που πραγματικά σου αλλάζουν όλη τη φιλοσοφία σχετικά με τη μουσική και ακόμα πέρα από αυτή, και είναι ακόμα νωρίς για να το πω, αλλά αυτή έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τα φόντα για να επιδράσει με τέτοιο τρόπο σε εμένα.
Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε. Νομίζω είναι ανώφελο να μιλάμε για απόδοση, ήχο, σετλιστ κτλ. Η μουσική κάποιες φορές, υπερβαίνοντας τους ανθρώπινους κανόνες, σταματάει να είναι νότες, μέτρα, κλίμακες. Αυτό το αόρατο πρέπει να εμφανίστηκε και στην σκηνή του gagarin προχτές, μαζί με τους πέντε Καλλιτέχνες που ανέβηκαν σ αυτήν.
Τσίαρζ στα παιδιά που γνώρισα. Την επόμενη φορά να κανονίσουμε και κανέναν κόφι.
Θα μου μείνει η χαρά στα μάτια του skoll, όταν του είπα πόσο μ αρέσει το written in waters
Είστε ένας από τους νικητές του διαγωνισμού του Rocking.gr για τη συνάντηση με τους Arcturus στην Αθήνα. Για τη συνάντηση με το συγκρότημα θα πρέπει να βρίσκεστε στην είσοδο του Gagarin 205 στις 19:00 (παρακαλούμε μην καθυστερήσετε!), την ημέρα της συναυλίας, και να αναφέρετε ότι είστε νικητής του Rocking.gr για το meet n greet με τους Arcturus. Κάποιο άτομο της διοργανώτριας εταιρείας θα σας οδηγήσει στη συνέχεια στα παρασκήνια για να γνωρίσετε το συγκρότημα.
Έχουμε δώσει το ονοματεπώνυμο σας και το κινητό σας τηλέφωνο στη διοργανώτρια εταιρεία, ούτως ώστε να ενημερωθείτε άμεσα σε περίπτωση που προκύψει κάποια αλλαγή ή πρόβλημα.
Τονίζουμε ότι η συνάντηση με το συγκρότημα θα επιτραπεί σε ένα μόνο άτομο, εσάς.
[B]ΔΕΝ ΠΗΓΑ[/B]
Αιώνιο fail, είχα ξεχάσει να τσεκάρω το email μου την παρασκευή γιατί η μέρα μου ήταν φουλ… ΓΑΜΩ
Πάντως εγώ όταν δήλωνα, είδα ότι έλεγε πως την Πέμπτη θα επιλέγονταν οι νικητές της κλήρωσης οπότε την Πέμπτη που τσέκαρα, δεν είχα email οπότε είπα πούλο, δεν κέρδισες.
Και δεν με πήραν και τηλ όπως την άλλη φορά(είμαι σεσημασμένος κωλόφαρδος )…
πφφ κρίμα γαμώτο, ΠΟΛΥ κρίμα