Arcturus 04-02-2012 @ Gagarin 205 in Athens

Σημερα ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! :drunk::vibrate::yahoo:

Το περιεργο θα ηταν αμα δεν ερχοντουσαν. Θα εβαζαν εκει ενα κασσετοφωνο να παιζει. :stuck_out_tongue:

Τεσπα προφανως αστειευομαι, αλλα εσυ που εισαι κοντα στη μπαντα δε μας λες αν οντως θα παιξουν δυο ωρες; Ρωταω επειδη πανω απο 75 λεπτα δεν εχουν παιξει ποτε.

Επισης, η λογικη λεει πως θα ακουσετε το My Angel γιατι ειναι απο τα ελαχιστα κομματια που βγαινουν με μια κιθαρα και δεν εχουν παιξει ποτε. Το Morax το εχουν ξαναπαιξει.

Θα παιξουν παραπανω απο 75 λεπτα,οσο για το σετλιστ θα τα κουσετε απο κοντα!:slight_smile:

guys τι ωρα ξεκιναει αυριο;

τελικα κανα σαπορτ θα εχει;

Οι πορτες ανοιγουν 19:30 και η συναυλια ξεκινα 21:30
Δεν υπαρχει support :slight_smile:

έχει ενημερωθεί κανείς για το αν θα αράξουν σε κανένα μεταλλόμπαρο μετά το λάιβ;

πλησιάζει η ώρα ρε πούστημ. :smiley:

αντε καλα να περασετε.και πιειτε και καμια μπυρα για μας που δεν μπορουμε να ερθουμε:cry:

Eνα Throne of Tragedy παραγγελια πλιζ γιατι ακουγα το ριφακι του στον υπνο μου χθες.

Για να ξεκινάμε σιγά σιγά.Ένα demon painter παρακαλώ!!! :papas:

Dn exw parea. Steilte mou se pm to kinito kanenos re. P.x pumpkin . Eixame paiksei k mpala mazi thymamai

μαλιστα

ωραια ηταν

αλλα οχι μαγικα

ο Simen εντελως καραγκιοζης και εκτος κλιματος μπαντας, κριμα γιατι φωνη εχει, οταν δεν κανει τον κλοουν ΚΑΙ με τη φωνη του…

οι αλλοι γνωστοι παιχταραδες, μενεις μαλακας να τους κοιτας

η δευτερη κιθαρα που πηγε ρε παιδια;

α ωραιο δωρακι τα 3 brutal κομματακια στο τελος

oι Arcturus ηταν/ειναι μεσα στις πιο αγαπημενες μου μπαντες, αλλα η συναυλια ειχε πολλα περιθωρια βελτιωσης

και τι ηταν αυτο που ελεγε ο αλλος συνεχεια οτι ειχαν δυο εβδομαδες να προβαρουν μονο; εγω ξερω οτι η συναυλια εχει ανακοινωθει 4 μηνες τωρα, αρα ας στρωνανε κωλο

Άααι πέεεηντ μαη ντίιιιμοοοονζ :metal:

Εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά απόψε!Ο Vortex ήταν θεϊκός και απέδειξε ότι έχει φωνάρα ΚΑΙ στο live. Σαν ένας άγγελος που ψέλνει στη γη, λίγο σα κουρελιάρης τρελός, αλλά αυτό καθόλου δε με χάλασε, ίσα ίσα…μιας και η μουσική τους είναι οργασμική, διαστημική…τρελή!Τα ντραμς σου ανατίναζαν τα μυαλά,πωω!τί πράμα έπαιζε ο άνθρωπος;!Και τα πλήκτρα ώρες ώρες ήταν σαν άρπα…πανέμορφα πράματα.Όλοι τους γενικά ήταν πολύ καλοί, κι αν και έπαιζαν μόνο με μία κιθάρα και υπήρξε κάποια στιγμή πρόβλημα με το μπάσο, το ξεπέρασαν (για να μη πω καλύτερα ότι οι υπόλοιποι 4 χαμπέρι δε πήραν) και συνέχισαν να μας μαγεύουν. Προσωπικά δε μπορώ να πω ότι μου έλειπε κάτι. Στο τέλος τσίμπησα και αυτόγραφα και χαιρετούρα με τον μπασίστα :stuck_out_tongue: Arcturus σας ευχαριστούμεεεε!!! :smiley:

P.S.:έπαιξαν και το hufsa που δεν το περίμενα…! <3

Ομορφα, ομορφα. 8)

Ωραιο σετλιστ (βαλτε και το Κινετικ ομως ρε παιδια), σχεδον ολο το Masquerade επαιξαν, ομορφο και το κλεισιμο, μια χαρουλα περασαμε.

η είκονα της συναυλίας συνολικά ήταν “καλούτσικη”. για την ακρίβεια περίμενα κάτι καλύτερο. πιστεύω πως η φωνη του vortex δεν ταιριάζει με μερικά τραγούδια των arcturus. έχει μεγάλες φωνητικές ικανότητες και δεν τις αξιοποιεί σωστά. για να γίνω πιο ακριβής, για παράδειγμα στο nightmare heaven στον στοίχο “only the sound of falling snow”.
τα τραγούδια από aspera τα απέδωσε πολύ καλά και τα ένιωθε πραγματικά.

όσο για τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας δεν έχω κάτι να πω. καταλαβαίνετε όλοι πιστεύω 8)

μπακέτα χελλχάμμερ και όλα τα υπόλοιπα ξεχνιούνται! :stuck_out_tongue:

Μια χαρα αποδιδει ο Βορτεξ μωρε, και τα μπρουταλ τα βγαζει κομπλε, νομιζω ειναι αδικο να τον συγκρινουμε με τον Γκαρμ στον αιωνα τον απαντα.

ναι η αλήθεια είναι πως τα λέω αυτα λόγω ηλικιας διότι εχω ακούσει τις στούντιο εκτελέσεις κυρίως…

Λογικο, ολοι με Γκαρμ τους μαθαμε και εννοειται οτι δεν υπαρχουν και πολλοι που να μπορουν να συγκριθουν μαζι του.

Ρε παίδες μια χαρά ήταν ο Βόρτεξ . Όλα τα κομμάτια άψογα τα έβγαλε. Βασικά όσον αφορά τα φωνητικά λίγοι μπορούν να συγκριθούν μαζί του :wink:. Και αυτός και ο Γκαρμ είναι άψογοι .

Τώρα όσον αφορά τη συναυλία εγώ πέρασα γαμάτα , όλοι ήταν θεούληδες ειδικά ο Sverd 8O και πιάσαμε και την πενούλα μας. Και επειδή οι Arcturus είναι το αγαπημένο μου
"σύγχρονο" συγκρότημα μπορώ να πω ότι ήταν μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει . Δύο παράπονα έχω μόνο Kinetic και Star Crossed .

Πολυ ομορφη συναυλια εχτες. Η φωνη του Vortex γαμαγε, δεν τον περιμενα τοσο καλο να πω την αμαρτια μου. Θα συμφωνησω με τον schuldineralex οτι ok καποια τραγουδια ειναι πιο πολυ στα μετρα του Garm αλλα το αποτελεσμα ηταν καλο.
Στο nightmare heaven στο τελος σκαλωσα κι εγω με το “only the sound of falling snow”. Εκει που το τραγουδαγα, τον ακουω πως το λεει και σκαλωνω… wtf? :p. Περιμενα να παιξουν και κανενα Kinetic και Moonshine Delirium αλλα δε…
Ολοι τους πολυ καλοι. Ο Johnsen πολυ ωραιος, ο hellhammer τα εδωσε στα ολα στα τουμπανα και ο Valle πολυ κεφατος. Μονο ο μπασιστας μου ηταν λιγο αδιαφορος. Πηραμε και αυτογραφο (thanks στην Angel of Death :))
Eιδα και Σαμανο, Pumpkin και Red Rum (νομιζω) οπως εφευγα

P.S: Οποιος θυμαται τη σειρα των κομματιων ας την ποσταρει please.

Νηφαλιότητα.
Κρύσταλλο.
Αστέρια.
Παλιάτσος.
Θέατρο.
Χάος.
Χαμόγελα.
Φωνή.
Φωτογραφίες.
Εμπειρία.
Ευγνωμοσύνη.
Όνειρα.