Πάνω σε ποιους δίσκους θα βασίζετε κυρίως το set list σας; Θα περιέχει κομμάτια από όλη την καριέρα σας;
[B]Θα περιέχει κυρίως υλικό από τα τελευταία τρία album μας αλλά όχι από το πρώτο.[/B] Ξέρω πως πολλοί μπορεί να στενοχωρηθούν με αυτό που θα διαβάσουν αλλά τι να κάνεις; Δεν μπορείς να τα παίζεις όλα. Όταν μαζευτήκαμε να αποφασίσουμε το set list καταλήξαμε να έχουμε ένα [B]πρόγραμμα γύρω στις δυο ώρες. [/B]Πραγματικά διαλέξαμε πάρα πολλά κομμάτια. [B]Μπορώ να σου πω όμως ότι πρόκειται να παίξουμε κομμάτια που δεν έχουμε παίξει ποτέ ζωντανά στο παρελθόν.[/B]
Δυστυχώς αποχώρησε ο ένας εκ των δύο κιθαριστών, ο Toren Moren, ο οποίος δυστυχώς δεν προλάβαινε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της μπάντας. Πραγματοποιήσαμε ήδη μια εμφάνιση έτσι και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και δεν σου κρύβω πως θα παραμείνουμε έτσι, δίνοντας περισσότερο ρόλο στα πλήκτρα.
Αυτο δεν το προσεξε κανεις ε. Βγαινουν τα κομματια τους με μια κιθαρα; Και μαλιστα για setlist 2 ωρων; Απιστευτο μου φαινεται.
Πάνω που είχα αποφασίσει να πουλησω το σώμα μου, την αξιοπρέπεια μου η το γατί μου μπας και καταφέρω να βρω τα λεφτά, να κλεψω βρε αδερφε, έκατσε στραβη και θα είμαι εκτός Αθηνών. Σας εύχομαι νηφάλιοι με καλο ήχο :-s
Εντιτ - ψέματα λέω δε θα το πουλαγα το γατί μου, μπρρρρρρρρρρ…