Τarja Turunen

“Βασικα αν κανεις τον κοπο να διαβασεις το ποστ μου 8)

__Η αλήθεια είναι όμως πως μόλις μου είχε αλλάξει ώρα στο ραντεβού μας η Μόνικα (Μπελούτσι), είχε χάσει και η ΠΑΟΚάρα και ήμουν λίγο στραβωμένος από πριν… :stuck_out_tongue: :lol: Οκ, σοβαρά τώρα, ίσως το πήρα λίγο πιο στραβά -μάλλον έχω υπερευαισθησία στην ειρωνεία. Ισως επειδή δεν γνωριζόμαστε κιόλας (π.χ. ένας φίλος και “τι λες ρε παπάρα” να σου πει δε θα το πάρεις στραβά αν το λέει “χαλαρά” /“φιλικά”). Με συγχωρείς για την “επίθεση”, εξέλαβα πως με ειρωνεύεσαι. :slight_smile:

__Οκ, νομίζω πως τώρα είναι όλα οκ και ξεκάθαρα. Περί ορέξεως λοιπόν… ε κάθε ένας έχει και τα δικά του γούστα. Κι εμένα μου αρέσει στα πρώτα, αλλά μου αρέσει περισσότερο στο Once (ήταν και δισκάρα). Βέβαια, τα πρώτα-πρώτα δεν τα έχω ψάξει πολύ, γιατί μουσικά δεν με τραβούν να τα λιώσω… απλά μου φαίνονται οκ /ωραία -ως εκεί.

Ψάξε τα γιατί και ωραίες συνθέσεις έχει και η φωνή έχει περισσότερο πάθος…Τα χρόνια της αθωότητας βλέπεις.

Κατ’αρχας γεια σας μιας κ ειμαι καινουρια στο forum…Λοιπον εγω ειμαι φανατικη των Nightwish απο το 2001,οποτε καταλαβαινεται οτι εχω σχηματισει μια αρκετα καλη εικονα για το τι γινεται…
Κατα την αποψη μου,το ονομα Nightwish εχει συνδεθει με την φωνη της Ταρια,οπως και το αντιστροφο.Οι περισσοτεροι φαν του σχηματος τους μαθαμε και τους αγαπησαμε απο την φωνη της ταρια.Συγκεκριμενα για μενα ηταν και οι πρωτες μου επαφες με την μεταλ.Πρεπει να παραδεχτουμε οτι δεν ηταν μονο η φωνη της,τα τραγουδια του Τουομας η και τα δυο που τουε εκανα διασημους.Ηταν μαζι η φωνη,τα τραγουδια αλλα και οι περιστασεις.Και οταν λεω περιστασεις εννοω την προωθηση.
Αλλα για να γυρισουμε στην Ταρια,εγω απολαμβανω να ακουω τα τραγουδια των Nightwish με τη φωνη της,αλλα και την φωνη της στα τραγουδια τους.Οχι πως τα δικα της δεν ηταν ωραια-ειναι και παραειναι,μαλιστα πηγα και στο live της προπερσυ και το καταφχαριστηθηκα.Ξερω ομως πως δεν ειναι η καλυτερη στο ειδος της,καθως υπαρχουν σοπρανο με πραγματικα καταπλακτικες φωνες,και μαλιστα στον χωρο της μεταλ υπαρχουν τα παραδειγματα της Vibeke των Tristania(ex) της Lori Lewis των Therion και της Simone Simons (αν και πρεπει να πω οτι αν δεν ηταν οι Nightwish και η Ταρια η Simone τωρα θα ηταν αγνωστη-η ιδια ειπε οτι το Oceanborn την εκανε να 8ελει να μαθει τραγουδι.

Αυτα τα ολιγα :smiley:

υγ.οσο για το χαρακτηρα της,που υποτιθεται οτι ειναι η “σκυλα” της υποθεσης,θα σας συμβουλευα να διαβασετε και το ειπαν οι ιδιοι,οχι να βγαινει υποθεση μονο απο ενα γραμμα.

πατσαβουρα

Συγνωμη?Εννοεις την Ταρια?Δεν νομιζω οτι ειναι αρκετα ευγενικο να την αποκαλεις ετσι,ιδιαιτερα οταν δεν γνωστοποιεις καποια συγκεκριμενη αποψη η δεν δικαιολογεις τι λες.

εντελώς.

E Eνταξει δε τη λες και ομορφη.
Εχει μεγαλυτερο κουτελο κι απο τον Κωστα Τσακωνα

Μπορει καποτε.Την ειδα απο κοντα στη συναυλια και ειναι πολυ ομορφη,και εχει αδυνατισει πολυ,κορμαρα εχει κανει.
Ενταξει εχει ενα περιεργο κεφαλι αλλα μια χαρα ειναι.Θες να κανουμε συγκριση με το κεφαλι-τρυποκαρυδο της Floor? :stuck_out_tongue:

Συγνωμη αλλα νομιζα οτι λεγαμε σοβαρες αποψεις για εναν καλλιτεχνη και οχι προσβλητικες αηδιες.

Η Σιμόν τη πατάει χάμω ρε!

εγω γενικα το ειπα, οχι μονο για εμφανιση

Σε προσωπο(και στηθος-δεν φοβαται να το δειχνει σε καθε ευκαιρια) ναι.Αλλα αν δεν υπηρχε η Ταρια τωρα η Σιμον θα πουλαγε ντοματες σε κανα σουπερ μαρκετ.

Σοβαρές απόψεις μόνο για σοβαρούς καλλιτέχνες.

Και το μεταλ θα ηταν νεκρο.

Kαι άμα δεν ήταν οι Nightwish, η Τάργια που θα βρισκόταν νομίζεις??

Ααααα ναι το βλεπω το ταλεντο.Πηγαιο και αβυσσαλεο.
Συγνωμη αλλα αν δεν εχεις βυζια απο δω μεχρι τη λαρισα και δεν εισαι κουκλαρα τοτε εισαι πατσαβουρα?Μεση κατασταση δεν εχει?

η tarja εσωσε το μεταλ στα 90’ς-00’ς

Εχει.
Βυζια απο εδω μεχρι τη Λαμια :smiley:

Τοτε πες γιατι δεν ειναι σοβαρος καλλιτεχνης.Δεν μπορω να δεχτω οτι δεν ειναι σοβαρος καλλιτεχνης μια γυναικα που σπυδαζει κλασσικη μουσικη χρονια τωρα,διδασκει,τραγουδαει και εχει επηρεασει ενα σωρο κοσμο.