Τarja Turunen

Ελεος παιδια.Ενα πραγμα λεμε,κ αμεσως νομιζετε οτι εννοουμε ολη τη μεταλ σκηνη.Μηπως τα ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ?

Και η Ευγενία Μανωλίδου τα έχει κάνει αυτά.

φιξντ

Τωρα το πας αλλου και το ξερεις.Οχι δεν τα χει κανει αυτα.Δεν εχει επηρεασει κανεναν.Ξερεις ποσα ατομα ξεκινησανε να κανουνε μαθηματα φωνητικων επηρεασμενοι απο την Ταρια.Παρα πολλα.

Και ποιοι ειναι οι καλλιτεχνες τελικα?Αυτοι που ουρλιαζουν και δεν καταλαβαινεις Χριστο?

Η Ευγενία έχει κάνει μεγάλη καριέρα.

#-o

ενταξει παιδια, καλος ο χαβαλες, αλλα εγω πιστευω οτι η tarja ανηκει μεσα στις 30 καλυτερες γυναικειες μεταλ φωνες ΕΒΕΡ

Ειναι παραπανω απο 30 οι γυναικειες μεταλ φωνες?

Μάλλον είναι ακριβώς 30 και είναι τελευταία

Πω,αυτο εννοω,duh.

Αστειε.Δε φαινεται η φωτο σου.Την μπλοκαρει ο γαματος αντμπλοκ μου!

Ε υπαρχουν αρκετες…Κατσε να δουμε…
Tarja Turunen
VIbeke Stene
Floor Jansen
Lori Lewis
Katarina Lilja
Martina Astner
Hannah Holgersson
Simone Simons
Lisa Middelhauve
Mariangela Demurtas
Doro
Liv Kristine
Carmen Elise Espenæs
Lita Ford
Kimberly Goss
Aja Kim
Monica Pedersen
Ailyn
Sharon Den Adel
Anette Olzon(kala oxi kai toso metal…)
Amanda Somerville
Anneke van Giersbergen
Melissa Ferlaak
Ji-In_Cho
Angela Gossow
Henriette Bordvik
Sarah Jezebel Deva
Astrid van der Veen
Cristina Scabbia
Kari Rueslåtten

Ποσες ειναι?ε καπου εκει…Και αυτες ειναι οι γνωστες…

αχαχαχχ

την anneke βγαλτην, χαλαει τη λιστα

Ω μα πόσο συμφωνώ :slight_smile:

εχουμε ιδια μερα γενεθλια γι αυτο (κανει και ριμα γιο)

η simone σε καμια περιπτωση δεν φτανει φωνητικα την tarja ειμαι φαν και των 2 της εχω δει και τις 2 και στο ωδειο αν θυμαμαι καλα σε κατι θεωρητικα μαθηματα που καναμε μας ειχανε πει οτι η φωνη μιας mezzo soprano (simone) ειναι πολυ πιο λεπτη απο την φωνη μιας κανονικης soprano. με βαση αυτο λοιπον οχι η simone δεν την φτανει σε αυτον τον τομεα :stuck_out_tongue: (ψαξε αν θες στο youtube βιντεακια που τραγουδαει η simone μαζι με την floor απο τους after forever και θα καταλαβεις για τι ακριβως μιλαω :roll:)

δεν καταλαβαινω γιατι λες οτι αυτοανιρουμαι :stuck_out_tongue: δεν σε ειρωνευομαι απλα δεν βλεπω να λεω κατι αντιθετο με αυτο που λεω πιο πριν :roll: λεω πως εγω προσωπικα το βρισκω χαζο να πας σε μια συναυλια η μια παρουσιαση ενος καλλιτεχνη απλα γιατι καποτε επαιζε στο ταδε συγκροτημα! εγω το βρισκω πραξη χωρις νοημα. αν δεν θαυμαζεις δηλαδη το ταλεντο ποιος ο λογος να πας? φυσικα και υπαρχουν καποιοι που πηγανε στην συναυλια της tarja στην αθηνα γιατι ειχε την ταμπελα ex-nightwish (μαλιστα μια τετοια κοπελα στεκοταν και μπροστα μου και απο το λιγο που μιλησαμε καταλαβα πως δεν ηξερε καν το i walk alone που υποτιθεται πως ειναι το πιο γνωστο τραγουδι της tarjoulas :p) επειτα ειπα πως υπαρχουν πολυ καλυτερες σοπρανο απο αυτην (μα ναι :p) τι αυτοαναιρω λοιπον? :stuck_out_tongue: θεωρω πως ειχε μεν τυχη αλλα αν δεν ειχε και ταλεντο τωρα θα ηταν στα αζητητα (ομολογουμενως δεν ειναι στα αζητητα και αν κατεβασεις καποια συναυλια της θα δεις πως αξιζει πραγματικα και ως σολο καλλιτεχνιδα να πας να την ακουσεις :D)

Πως τολμας να γραφεις την αποψη σου, ασε τα παιδια να τρολαρουν, εχει φοβερη πλακα…

Γέλασα με κάμποσα posts αλλά παιδιά (ξέρετε ποιοι) σταματήστε τα σπαμοτρολς γιατί θα πρέπει να σβήσουμε το μισό topic στο τέλος.

Νταξει βασικα κι εμενα δε με χαλανε οι Nightwish,το Once ειναι δισκαρα,αλλα οι φανμποηδες ειναι λιγο πειρασμος.

…των Nightwish ειδικά.
Δεν την μπορώ την τύπισσα. Έχω πονοκέφαλο κάθε φορά που ακούω. Μου έχει μείνει ψυχολογικό και δεν μπορώ ν’ ακούσω το είδος. Ίσως επειδή την έχουν θεοποιήσει και όλοι επηρεάζονται από αυτήν όταν γράφουν. Ντάξει μια απλή φωνή έχει, ξέρουμε πώς είναι οι κλασικούρες. Βίτσια είναι αυτά βέβαια. Εδώ κάποιοι την θεωρούν όμορφη εκτός από φωνάρα.