Τarja Turunen

Λογικά θα επιστρέψει στους Nightwish κάποια στιγμή η Tarja. Εκτός αν τη καταβρουν με τη νέα τραγουδίστρια οι Nightwish και συνεχίσουν να έχουν μεγάλη επιτυχία.

Πάντως προς το παρόν, λίγο πλολύ όλοι μας έχουμε συνδέσει τους Nightwish με την Tarja…

Γενικά δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να περιμένω κάτι μεγάλο πλέον απο τους μεν ή τη δε… Μάλλον το peak τους (εμπορικά και ως απήχηση) υπήρξε το Once…

Για εμενα το καλυτερο ειναι μαλλον το Century Child παντως, η τελεια ισορροπια αναμεσα στο παρελθον και το μελλον τους!

Οσο για την Ανετ αν διαβασεις την συνεντευξη του Tuomas στο χαμερ, μαλλον παει για σουταρισμα οποτε ποτε δεν ξερεις τι γινεται.

1,10 οτι θα γυρισει στους Nightwish μεχρι το τελος του χρονου…

1,15 στο tolkkibet.com

βασικα η tarja δεν θα γυρισει μην τρεφετε φρουδες ελπιδες. δεν εχει κανεναν λογο να το κανει και καποια στιγμη θα σταματησουν και οι nightwish. τον μαιο βγαινει το δευτερο προσωπικο της αλμπουμ λοιπον με τιτλο what lies beneath.

Ναι βέβαια, θα σταματήσουν κ μετά από λίγο καιρό θα έχουμε ένα “ενθουσιώδες reunion του original line-up σε συνδυασμό με μεγάλη περιοδεία” κλπ κλπ κλπ… Το’χουμε μάθει το παραμύθι… Έχει λίγες παραλλαγές που κ που αλλά η κατάληξη η ίδια… Happy end! :stuck_out_tongue:

η tarja δεν εχει κανεναν λογο πλεον να παει πισω ομως :stuck_out_tongue: βγαζει τρελα λεφτα και ως tarja σκετο χωρις να εχει κανεναν tuomas πανω απο το κεφαλι της :roll:

Μη λες μεγάλα λόγια λεωωωωωωωωωωω :wink:

εγω εμπιστευομαι τις λεξεις της tarja τωρα βεβαια κανεις δεν ξερει αλλα μην προδικαζουμε κιολας αναμενουμε νεο αλμπουμ. και μετα την συνεργασια με scorpions εγω εχω μεγαλες προσδοκιες :stuck_out_tongue:

Μετα την αποτυχημενη προσπαθεια διασκευης του γνωστου Poison,ηρθε η σειρα του Still of the night απο Whitesnake.#-o:?

Tarja Turunen - Still of the night @ OperaRockShow

Καπου το εχει χασει η κυρια μετα την αποχωρηση της απο τους Nightwish.:!:

Από τα πιο τραγικά covers που έχω ακούσει. Πραγματικά ας πάει καλύτερα σε κανένα μεγαρό. Δε λέω φωνάρα αλλά το σχόλιο μου για το Sill Of The Night είναι ένα:

[SIZE=“7”]Ο-Χ-Ι[/SIZE]

Έχει να ποσταριστει εδώ μήνυμα,από το 2010.:rofl:

Έχει αλλάξει η προσέγγιση της στις χαμηλες? Από ότι είδα τα σετλιστ λέει 14-15 κομμάτια μαζί με τα encore,3-4 με hietala μαζί,η μπάντα δεν ενθουσιάζει σαν απόδοση βέβαια.Θα το σκεφτώ πάντως για το 2025,η θα κάνω κλήρωση με UDO,δύο χαρτάκια,tarja,udo,ανακάτεμα,κλήρωση.:rofl::rofl:

1 Like

Τους είδα πριν μια βδομάδα Ουτρέχτη,πέρασα υπεροχα.
Πολύ καλύτεροι απ οτι περίμενα και οι 2 και με τρομερή διαθεση.
Κοινό για κλάματα βεβαια αλλα οκ.
Δεν ήξεραν ουτε το War Pigs,που τραγουδάει ο Marco με την μπαντα του.
Ανυπομονώ για εδώ…με πολύ καλύτερο κοινό.
Λένε 3 απο Nightwish.
Την προσέγγιση στις χαμηλές την έχει αλλάξει εδω και πάρα πολλά χρόνια.

1 Like

Πραγματι υπαρχει καλη χημεια μεταξυ τους και η Tarja δειχνει σε καλη φορμα,εμενα μου αρεσουν καποια κομματια που εχω δει στο setlist,I Walk Alone,Die Alive,Falling Awake,Until My Last Breath ειναι στανταρ και hits θα ελεγα,απο εκει και περα αναπροσαρμοζει αναλογα 3-4 Nightwish καθε φορα και τα αλλαζει,θα πει 2-3 με Marco.

Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι στο Outlanders,ενα διαφορετικου υφους project,που ειχε βγαλει,συμμετειχε ο marty friedman σε ενα κομματι και ο Satriani σε ενα αλλο στις κιθαρες,και μαλιστα ειχε πει σε συνεντευξη οτι εβαλε “μεσον” τον Kiko Loureiro να την φερει σε επικοινωνια με τον marty.Δεν ειναι λιγο να συνεργαζεσαι με αυτους τους δυο,δεν παιρνει ο καθενας τη συμμετοχη τους ετσι ευκολα.

Το μηνυμα εσταλη “Geia Sou” :rofl:

Αν δώσει κανείς το παρόν σήμερα στο principal και στις 8 Αθήνα,περιμένω review για την diva και τον μπυροκοιλια marko,δεν θα μπορέσω τελικά να πάω.