πιουρ χεβι μετσααααααααααααααααααααλ!!!
πως και δεν υπαρχει ηδη θρεντ για δαυτους???ριχτε γνωμεςς!
Θεοί.Η καλύτερη ίσως αμερικανική HEAVY metal μπάντα.Ο Prichard ήταν τεράστιος(R.I.P).Το Symbol… για μένα παίρνει ένα τεράστιο 10-άρι.Δίσκος που ΔΕΝ τον βαριέσαι με τπτ.(Ευχαριστώ το hammer γιατί στο πρώτο τεύχος που πήρα έδινε το live τους και ήρθα σε επαφή με αυτή την μπαντάρα!).
Το Madhouse τα καταστρέφει όλα!
Ελα ρε παπαρδελα ετσι…Εχουν γινει αναφορες στους Armored σε θεματα για αμερικανικο παουερ και ετσι.Και μενα μα ρεσουν πολυ αν και δεν εχω ακουσει πληρη δισκογραφια…
είναι απλά θεοί. τους λατρεύω, ο Bush είναι μορφάρα ατελείωτη. αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που τους εχω δεί 2 φορές ζωντανά (με την εμφάνιστη στο Αν να είναι μέσα τίς 3 κορυφαίες συναυλιακές μου εμπειρίες. οι άλλες 2 ήταν Manowar το 94 και το 07 :D).
τεράστια μπάντα! πολύ κρίμα για τον κιθαρόβιο
το march of the saint δε θέλω να φαντάζομαι πως θ ακουγότανε με αξιοπρεπή παραγωγή. μεγάλη φωνή ο τρελαμένος bush, χιτάκια του στυλ can u deliver και τα μυαλά στο μπλέντερ. με το delirious nomad δείχνουν πως ήρθαν για να μείνουνε (ίσως το highlight τους), ενώ το raising fear κυμαίνεται σε υψηλά standards. για το symbol τι να πει κανείς… το reign of fire και το last train home φτάνουνε κ περισσέυουνε… είναι κι αυτό το έντονα φορτισμένο another day. εμένα μ άρεσε και το revelation αρκετά! γενικά ακούς τα άπαντα απ αυτό το συγκρότημα. το logo gamay.
[CENTER]
ΤΕΛΟC.-[/CENTER]
Ύμνος.Στα 3 λεπτά απογειώνεται!
ΜΠΑΝΤΑΡΑ!ΓΑΜΑΝΕ!ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!
ΚΕΜΙΚΑΛ ΓΙΟΥΦΟΡΙΑ!
Αγαπαμε Armored Saint ρε…
Θεοι απλα…Raising Fear και Symbol Of Salvation υπερδισκαροι που ισοπεδωνουν σπιτια!
Ε,ειπαμε.Ακομα κι αν εννοεις το αμερικανικο ΧΕΒΙ-παουερ(με μικρα γραμματα) ως us metal(και οχι γενικα heavy μεταλ μπαντες απο αμερικη)υπαρχουν και καποιοι Μεταλ Τσερτς,καποιοι Σαβατατζ και τετοια ε.
Μου κάνουν πιο heavy metal ενώ αυτοί που αναφέρεις πιο power.Στα αυτιά μου έστω.
Και το March of the Saint ντε! Γαμάτη μπάντα! Και ο Bush φωνάρα αλλά λίγο άτυχος ας πούμε…
Στα γουστα μου πατανε τους metal church αν και εψω ακουσει μονο τα 2 πρωτα τους ολοκληρα…(delirious nomad σπαει).
κορυφαια μπαντα
ανεβάσανε και νέο κομμάτι στο myspace
κυκλοφορεί στα μέσα του μήνα το La Raza, αλλά παραδόξως δεν το βρήκα στα γνωστά μέρη… αν το πήρε οπουδήποτε το μάτι κανενός, ας σφυρίξει κλέφτικα. για να δούμε τι θα δούμε!
έχωσα ένα Delirious Nomad στο mp3 για να αρχίσω ζέσταμα. καιρό έχω ν’ ακούσω την φωνή του τρελάρα.
btw, αν πετύχει κάποιος κάπου σε νορμαλ τιμές το Delirious Nomad και το Raising Fear, ας με θυμηθεί, δεν τα χω γνήσια αυτά… :{ το Raising Fear το είχε για χρόνια το μετρόπολις, δε μπορώ να θυμηθώ γιατί δεν το αγόρασα.
Ο λαός προτιμά Bush στους Anthrax…
Άντε να δούμε.Το Revelation αν και άνισο στα αυτιά μου είχε κάτι κομματάρες μέσα.Αναμένουμε κάτι ισάξιο τουλάχιστον.
δεν χρειαζονται σχολια
Άντε,άμα τελειώσουνε και οι Fates το άλμπουμ τους να βγάλουνε και τα παλικάρια τίποτα ε?Εκτός και ο Vera έχει φύγει και δεν το ξέρω…:-k