Αυτές είναι συναυλίες! Πάρτεεεε! Είμαστε από τώρα εκεί!!!Στο δελτίο Τύπου ξέχασαν να αναφέρουν και Alice Cooper που τον έχει για Θεό τον Arthur Brown!
Ο θεατρικός και επιδραστικός performer που πίνουν νερό στο όνομά του από Bruce Dickinson μέχρι Marylin Manson θα βρίσκεται στο Gagarin στις 9 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σήμερα.
hokam
January 24, 2012, 8:42pm
Και γαμώ,αλλά και μια από Θεσσαλονίκη δε θα χαλούσε και κανέναν πιστεύω ε??ε??ε???Ε??
ειναι ο θεος που λεει
I AM THE GOD OF HELLFIRE AND I GIVE YOU
[B][SIZE=“4”]FIRE![/SIZE][/B]
μονο αυτο ξερω αλλα ο τυπος ειναι μεγαλη καλτ μορφη
martian
January 24, 2012, 8:56pm
DonConstantino:
ειναι ο θεος που λεει
Αυτος ο θεος ειναι. Τρισμεγιστη εισαγωγη ε! Και εγω μονο αυτο ξερω βεβαια
Ναι ρε πούστη. Ναι. Ρε. Πούστη. Επιτέλους επέστρεψε!
Dr_Love
January 24, 2012, 9:39pm
DonConstantino:
ειναι ο θεος που λεει
κ εγω μια απο τα ιδια…
αλλα λιγο που τσεκαρα στο youtube ο τυπος ειναι μορφη… αν βγαινω οικονομικα θα παω…
κανα 30αρι?
kaiser
January 24, 2012, 9:44pm
αυτα ειναι!!! μεγαλο live
τον ειχα τσεκαρει καποτε, αλλα στα πολυ απ’εξω-απ’εξω. χλωμο να τιμησω αλλα τιποτα δεν αποκλειεται! τιμες?
Οχι ρε πουστη, οχι γαμω την γκαντεμια μου…Ελεος…11 Μαρτιου γυρναω Ελλαδα και δεν τον εχω δει…Σκατα…
Και γαμώ τις φάσεις, ευκαιρία να τον δω γιατί όταν είχε ξανάρθει πριν 4-5 χρόνια δεν έπαιζαν φράγκα!
ρε παιδες εκτοσ απο το μοναδικο τραγουδι που το ξερουν ολοι,το υπολοιπο σετλιστ καλο ειναι?
jiopas
January 25, 2012, 12:33pm
Φιλε,εκτος απο το μοναδικο τραγουδι που το ξερουν ολοι,ψαξε κι ακου αυτην τη δισκαρα και ψησου να πας…
The Crazy World of Arthur Brown is the eponymous debut studio album by the English psychedelic rock band the Crazy World of Arthur Brown, released in June 1968. The album was produced by the Who's manager Kit Lambert with associate production by Pete Townshend. The album was released in June 1968 on Lambert's Track Records label in the UK, with North American distribution handled by Atlantic Records. The album was released in the US in September. (Early North American copies of the album, while d...
angel7
January 25, 2012, 1:01pm
πω ρε ερχεται ο θεος 8)
ο τυπος ειναι 70 χρονων παππουλης και εχει ακομα φωναρα (και μπολικη τρελα, δειτε χορο στο 1.18 )
http://www.youtube.com/watch?v=R_vU7hwHy8g
Mule
January 25, 2012, 6:04pm
Σε τι κατάσταση επέστρεψε ξέρουμε; :-k
Κοίτα, δύο φορές που τον έχω δει (1998 & 2008 αν θυμάμαι καλά), η φωνή του δεν έχει σπάσει διόλου. Επίσης κυκλοφορεί στο γιουτιουμπ βίντεο από την (έκτακτη) εμφάνισή του στο High Voltage του 2011 που φαίνεται επίσης να είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είναι όμως ενδεικτική των δυνατοτήτων του ως performer, είναι πολύ περιοριστική η σκηνούλα που έπαιξε (ήταν καλεσμένος σε μία τέντα-cafe του φεστιβάλ χωρίς να το ξέρει κανείς)
Ναι ρε γαμώ τα καλιμάφια μου!!!
Λογικά ψήνεται επικό διήμερο με CBP και Brown στην Αθήνα!
slade
January 26, 2012, 12:31pm
Ναιιιιιιιιιιιιιι! Ωραία συναυλία !
10 Μαρτιου στη Θεσσ/νικη!!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Kazan db, ο Arthur Brown θα δώσει συναυλία και στην Θεσσαλονίκη μία ημέρα μετά από αυτή της Αθήνας.
The Crazy World Of Arthur Brown
Μύλος Club
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 18?, φοιτητικό 15?