λογικα θα παω…
οταν ανακοινωθηκε η τιμη για αθηνα σκεφτηκα “ok, τα δινω τα 22” αλλα ρε φιλε πανω θα τον δουν με 15…
εδω φοιτητικο δεν εχω παρει ποτε…
λογικα θα παω…
οταν ανακοινωθηκε η τιμη για αθηνα σκεφτηκα “ok, τα δινω τα 22” αλλα ρε φιλε πανω θα τον δουν με 15…
εδω φοιτητικο δεν εχω παρει ποτε…
Την προηγουμενη Τεταρτη ticket no 2 , το Σαββατο νουμερο 8 …αρα θα ξαναγινει οτι με Answer.
Θα συνιστά έγκλημα αναβολή τούτης της συναυλίας. Εκτιμώ πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί την τελευταία στιγμή όπως συνηθίζεται σε παράλληλες περιπτώσεις.
Πήγαινε στο 1:34:00
Είχα δει κι άλλα live video του από το 2010-2011 (πολλά από το Glastonbury) αλλά αυτό με συγκλόνισε. Μακάρι να είναι σε τέτοια κέφια στην Ελλάδα.
Την φωτιά στο κεφάλι πάντως πρέπει να τον πίεσαν πολύ να την κάνει. Θυμάμαι σε συνέντευξη είχε πει ότι έχει μεγαλώσει πολύ πια για να καίει το κεφάλι του με αυτό, οπότε μη το περιμένετε στην Αθήνα.
θα παρω κ εγω την επομενη φορα που θα κατεβω κεντρο… ελπιζω να μην την παθω οπως στους answer κ να γινει το λαιβ τελικα…
καλο ειναι οποιος ξερει οτι θα παει κ εχει κ τα χρηματα διαθεσιμα να παιρνει σχετικα νωρις το εισιτηριο γιατι βλεπω τις ακυρωσεις να πεφτουν βροχη…
Αύριο θα πάω και εγώ μαλλον για εισιτήριο…Δεν πρόλαβα σήμερα που πήρα των Lynyrd Skynyrd από το Public…Για τον Arthur Brown δεν είχε στο Public…Πρέπει να πάω στο Ticket House…
Το site του Ticket House έχει την συναυλία στην Παρασκευή 2/3 και όχι 9/3…Ξέρουμε κάτι πάνω σ’αυτό?
Λάθος είναι το Ticket. 2/3 παίζουν οι Gravitysays_i + Misuse.
OK,thanks…!
Και το εισιτήριο που πήρα σήμερα γράφει “Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012”…#-o
πηρα κ εγω σημερα… No 0013…
οντως γραφει 2 μαρτη, δεν πιστευω να εχουμε κανα προβλημα…
κ ειναι κ απο τα πιο ασχημα εισιτηρια που εχω δει ποτε…
απο προσφατα βιντεο στο youtube που ειδα ειναι πολυ καλος, θα περασουμε γαματα…
στο event στο fb γραφει 9 Μαρτη
Για Θεσσαλονικη ξερει κανεις που εχει εισιτηρια?
Εχει παρει κανεις η θα παει για ακυρωση?
νομιζω δεν υπαρχει προπωληση
κατευθιαν ταμειο!
θα παει κανεις gagarin?
αν κρινω απο την κινηση του θρεντ μονος μου θα μαι αμα δεν ακυρωθει
κριμα παντως γιατι ο παππουλης ειναι ενας απο τους λογους που εξελιχθηκε η μουσικη που αγαπαμε και θα πρεπε να τον τιμησουμε
θα χει κόσμο, όχι πάρα πολύ βέβαια από ότι φαίνεται. είχα ρωτήσει στο gagarin πριν από μια εβδομάδα και μου είπαν ότι δεν παίζει να ακυρωθεί.
δεν υπάρχει ανησυχία δηλαδή.
αλλά όποιος δεν πάει θα χάσει πραγματικά. ο γέρος δεν παίζεται.
Οταν ο διοργανωτης ειναι και ιδιοκτητης του χωρου η ακυρωση ειναι δυσκολη. Το πολυ πολυ να καθυστερησει η εναρξη μηπως και βγουν λιγα απο τα σπασμενα απο τις μπυρες!
σε 4 μερουλες!!!
κανα προσφατο σετλιστ εχει βρει κανεις?
Ποιοί θα πάτε ρε παίδες; Για μιλάτε…