Εγώ Σαλόνικα.
Σαλονικα τα εισητιρια απο μετροπολις στα 18ευρω
στην εισοδο θα τα εχουν 22ευρω
και νομιζω οτι υπαρχουν και φοιτητικα στα 15?
Ξέρει κανένας τι ώρα ξεκινάει;;
Δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μία από τις καλύτερες συναυλίες της χρονιάς. Βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα και ελπίζω να τιμήσουμε έναν τόσο τεράστιο και επιδραστικό καλλιτέχνη. Τσεκάρετε τη συνεργασία του στο chemical wedding του Bruce Dickinson αλλά και το video του Bruce “Killing Floor” όπου υποδύεται τον διάβολο! Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να δούμε τον μεγάλο Arthur Brown στην Ελλάδα. Τον άνθρωπο που επηρέασε από Alice Cooper μέχρι Prodigy. Θα είμαστε εκεί!
Τα τσεκάραμε, όταν ήμαστε 15 χρονώ ξερωγώ.
να μη λείψει κανείς σήμερα. ο γέρος θα κάψει το gagarin
2100 γράφει ώρα έναρξης, οπότε λογικά το support θα βγεί 2130 και ο μάστορας κατά τις 2230 περίπου
Πάρα πολύ καλός ήταν , δεν τον περίμενα τόσο ευδιάθετο και αεικίνητο 8O(μην ξεχνάμε και την ηλικία του). Η χορεύτρια πολύ καλή και αυτή ενώ η κοπέλα στα πλήκτρα απο την Τσεχία (έπαιζε ξυπόλητη#-o) είχε απίστευτη ενέργεια…1,5 ώρα έπαιξαν αλλα φαινόταν σαν να έπαιζαν περισσότερο…Άργησε όμως πολύ να ξεκινήσει , 23:45 ξεκίνησε…:?Επίσης το επάνω μέρος του Γκαγκάριν ήταν κλειστό , εντάξει η προσέλευση ήταν σχετικά μικρή και αν άνοιγαν και επάνω , κάτω θα φαινόταν σχεδόν άδειο…
Οι Socos and the live project band έπαιξαν 50’ περίπου , μου άρεσαν αρκετά αν και δεν τους ήξερα καθόλου…
Κατά τη γνώμη μου σημερα είδαμε μια απο τις καλύτερες συναυλίες του 2012 και ας είμαστε ακόμα στο Μάρτιο , μην τη χάσετε στη Θεσσαλονίκη όσοι δεν το έχετε προγραμματίσει να πάτε , αξίζει τον κόπο…:!:
Μπορώ να σκεφτώ κάποιους που θα αντιδράσουν υπερβολικά στο άκουσμα τούτου. Ούτε καν μία αναφορά κάπου.
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ???8O
Μεγαλη παρασταση απο εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ performer…
ηταν απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει στη ζωη μου, πραγματικα απιστευτος…
ολα ηταν τελεια, η φωνη του σε εξαιρετικα επιπεδα παρα την ηλικια του… δεν λεω τιποτα για το σοου για να μην τη χαλασω στους βορειους…
μην το σκεφτεστε για αυριο, ουτε λεπτο…
ικανοποιητικη προσελευση αλλα το μεγαλο αρνητικο ηταν η ωρα που ξεκινησε… ελεος ρε μαγκες, καποιοι δουλευουν κ αλλοι εχουν βαρεθει να χρυσωνουν τους ταξιτζηδες, επρεπε να φτασει σχεδον 12 για να βγει?
οι socos and the live project ηταν πολυ καλοι, δεν τους ειχα δει κ ζεσταναν αρκετα τον κοσμο…
Απίστευτη συναυλία, βασικά ήταν μιούζικαλ υψηλού επιπέδου! Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει καλύτερο ήχο στο Gagarin! Εμπειρία ζωής!
Με έχετε φτιάξει άσχημα!!! Μία εδώ μία ο kaiser και κάτι φωτό στο fb!
άντε να περνάν οι ώρες λέμε!!!
Δεν χάνεται με τπτ Astaldo!
Δεν το χάνω. Μάλιστα έχω κανονίσει και με τον ίδιο για συνέντευξη σήμερα το απογευματάκι! Έμαθα πολύ φιλικός γενικά!
Πιο ευγενής και gentleman δεν νομίζω να υπάρχει!
Απίστευτη συναυλία. Ο Arthur θεός , η μπάντα εξαιρετική ,τέλειο rythm section άψογη κιθαρίστρια και η πληκτρού φοβερός συνδυασμός παίχτη και showoman:p.O ήχος φανταστικός και απλά δε πίστευα πώς ένας τραγουδιστής της ηλικίας του, έχει τέτοια φωνή.
Στα αρνητικά το άδειο γκαγκάριν και η αδικαιολόγητα μεγάλη καθυστέρηση, έλεος δηλαδή να είναι κάποιος ορθοστασία 3 ωρες μέχρι να βγει το πρώτο όνομα…
Στα θετικά η καλή εμφάνιση της μπάντας, το κέφι του Arthur (άρτουρ που φώναζε κάποιος), το groove του ντράμερ, για το σόου δεν μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό (τον έχω ξαναδεί όμως) εκτός κι αν είχες καημό να δεις τη φωτιά Καλή βραδιά στο σύνολο, φθηνό ticket, με καλό αν και σχετικά μικρό σετλιστ, στις διασκευές του πάντα τον θεωρούσα ένα κλικ κάτω (σε σύγκριση πχ με τον συγχωρεμένο Screamin Jay Hawkins). Και last but not least ένα απίστευτα καλό σαπόρτ (και βασικός λόγος που πήγα) που αν ήταν ξένο όνομα θα ακούγαμε διθυραμβους.
βιντεάκια:
SOCOS & THE LIVE PROJECT BAND ?[B][U]το ρίγος που μου προκαλεί η σκέψη σου[/U][/B]
THE CRAZY WORLD OF ARTHUR BROWN [B][U]?I put a spell on you[/U][/B]
THE CRAZY WORLD OF ARTHUR BROWN [B][U]?fire[/U][/B]
ρε ποσταρετε ενας που θυμαται σετλιστ…
επαιξε 2-3 κομματαρες που δεν τα ηξερα…:please:
Ο Arthur εχει μονο ωραιες γυναικες στη μπαντα του κι αυτη η κιθαριστρια ενα ποδι που θα με στοιχειωνει κυριολεκτικα.
Το live, καλο ητανε. =p
Προσωπικά το βρήκα μέσα στα top 3 το πιο τίμια live που έχω δει. Ήχος τζάμι, μπάντα καλή κι ο 72χρονος παρακαλώ Αρθούρος σε αδιανόητα για την ηλικία του επίπεδα. H κιθαρίστρια ήτανε λίγο από κιθάρα μ%^νι κι απο μ^&νι guitar hero αλλά δε μας χάλασε καθόλου…
Η φωτιά ήτανε έκπληξη γιατί νόμιζα ότι τα είχε κόψει αυτά λόγω ηλικίας.
Πάντως κρίμα που ήμασταν εμείς κι εμείς γιατί δεν βλέπω να ξανάρχεται…