Ένα θα πω. Στο soundcheck στη Σαλόνικα ο Brown, πήρε μία σκούπα και καθάριζε τον Μύλο. Και δεν σταμάτησε να χωρεύει ΚΑΘΟΛΟΥ. Απίστευτος τύπος.
Ισχυει, για πλακα το ειπα ετσι. Φανηκε τρομερα κεφατος και δεν το περιμενα. Απ’ οσο μαθαμε κι απο ενα φιλο, η χορευτρια που ειχε μαζι του πρωτοεμφανιστηκε καπου κοντα το '85 με τους Hawkwind κι ειναι η χορευτρια των Space Ritual, μπαντα του Nik Turner κι αλλων πρωην μελων των Hawkwind.
Και 50άρα μάλιστα!
Επίσης είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε το support? Νομίζω θα κόλλαγε καλύτερα κάτι με πιο 70ίλα…
Στη wikipedia γράφει ημερομηνία γέννησης 24 Ιουνίου 1942 άρα δεν εχει κλείσει ακόμα τα 70. Τελικά είναι 72;;;:-k(όχι πως αλλάζει κάτι πάρα πολύ για 2 χρόνια)…
Ι stand corrected, then…
Δείξε λίγη υπομονή, έρχεται αναλυτική ανταπόκριση.
:D… περιμενω να δω κ καμποσες εντυπωσιακες φωτογραφιες…:!:
45αρα σιγουρα. Την ειχε δει σε συναυλιες των Space Ritual και τη θυμηθηκε.
Το support μου αρεσε, απλα κουραστηκα στην αρχη απο τον ηχο. Στη φαση που εφτιαξε ηταν μια χαρα.
για τον angmar λοιπόν…
[SPOILER][/SPOILER]
Έμεινα μαλάκας. Τέλος. Απίστευτος performer, καταπληκτικό άτομο.
Έρωτας η πληκτρού και η-έχω-ένα-χιλιόμετρο-πόδι κιθαρίστρια!!!
καταπλικτικο λαιβ!
φοβερη σκηνικη παρουσια πολυ καλες ερμηνιες και ενα απιστευτα δεμενο γκρουπ που επαιζε αυτο που επρεπε χωρις πολλα πολλα και σε λογικες εντασεις!(εφυγα απο το λαιβ και δεν βουιζαν τα αυτια μου)
ο αρθουρ γεματος ενεργεια και με την φωνη σε πολυ καλα επιπεδα μας πηγε πολλα χρονια πισω.
στα δυσαρεστα της βραδιας η μικρη προσελευση…
δεν ξερω για εσας αλλα θελω να τζαμμαρω μετην Νινα χαχαχαχαχαχα
Έφτασέεεεϊ!
http://www.rocking.gr/live/The_Crazy_World_Of_Arthur_Brown_Socos_&The_Live_Project_Band@_Gagarin_205_090312/12276/