ASIAN DUB FOUNDATION 11.09.09 @Block 33 & 12.09.09 @ Gagarin

Καλά αυτό δεν το πήρε κανείς χαμπάρι?

Όσοι νιώθουν έστω και λίγο (οπως εγώ) από electronica είναι ήδη εκεί.
Παίζει να’ναι το λάιβ του φθινοπώρου που με ψήνει περισσότερο απ’όλα!

Εντιτ. Άντε, μαζί με Senser. :slight_smile:

Mόνο που είναι 12/9 δλδ Σεπτεμβρίου :smiley:

Ας το διορθώσει κάποιος καλός admin please :wink:

οκ φιξντ! :slight_smile:

ΠΑΛΙ μας προλάβατε. τι τσακάλια είσαστε εδωμέσα ορε; :slight_smile:
λοιπον:

Οι 1step forward + CTS Productsions παρουσιάζουν τους ASIAN DUB FOUNDATION

Dub/Drum n Bass masters of UK.
Οι πολυαγαπημένοι ASIAN DUB FOUNDATION έρχονται μετά απο αρκετά χρόνια για μία full-band εμφάνιση στην Αθήνα, στο Gagarin 205.

μαζί τους οι Anna Mystic και DJ Harris (Funxion) για warm-up set κ after-show party και ένα ακόμα opening act που αναμένεται να ανακοινωθεί.


www.last.fm/event/1190003

Τιμές εισιτηρίων:
?20 (πολύ περιορισμένα μόνο απο το eventbrite.com)
?25 (κανονική προπώληση σε eventbrite κ Tickethouse)
?30 (ταμείο)

η προπώληση μέσω eventbrite ξεκινάει από αυτή τη Δευτέρα 24 του μήνα κ στο Tickethouse από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

Μια χαρά και οι τιμές.
Μέσα με τα χίλια.

Αν εμενα Αθηνα θα πηγαινα σιγουρα.Πολυ ωραια μπαντα !
Μπραβο στην CTS Productions !

σύσσωμο το επιτελείο της CTS σας ευχαριστεί
αλλά κ στην 1step forward μπραβο κ στην SPS events που τους ανεβάζει θεσσαλονίκη :smiley:

Οταν τους ειχα δει περσυ ειχα περασει πολυ ωραια…Το ψηνω ανετα παλι…
Μπραβο στα παιδια που τους φερνουνε…

το περσυνό ήταν soundsystem όμως. αυτή τη φορά θα είναι full-band.

μια μικρή γεύση:

:wink:

Η on-line προπώληση ξεκίνησε:

η πληρωμή γίνεται μέσω paypal κ λαμβάνετε έναν κωδικό που τον ανταλλάζετε με το κανονικό εισιτήριο στο ταμείο, την ημέρα του live.

?20 περιορισμένα 200 εισιτήρια
?25 κανονική προπώληση

…στισ 11/9. Ετσι,να τα λέμε αυτά :slight_smile:

Φυσικά!!

11 Σεπτεμβρίου @Block 33 (πρώην Υδρόγειος)

Asian Dub Foundation
opening act:
Bubliatska

Σύντομα πλήρες δελτίο τύπου…

[SIZE=“2”]Οι One Step Forward και CTS Productions παρουσιάζουν:[/SIZE]
[SIZE=“2”]Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009[/SIZE]
[SIZE=“4”]ASIAN DUB FOUNDATION[/SIZE] (uk)

  • warm-up party and after-party with [SIZE=“3”]ANNA MYSTIC & DJ HARRIS (Funxion)[/SIZE]

@ [SIZE=“3”]Gagarin 205[/SIZE] (Λιοσίων 203-205, Αθήνα)

Πριν από 16 χρόνια η κολεκτίβα των Asian Dub Foundation έκανε τα πρώτα της βήματα ? διόλου ταπεινά ή αθόρυβα ? σε ένα κοινωνικό κέντρο του νοτιοανατολικού Λονδίνου, με μία σειρά από σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας που απευθύνονταν σε νεαρούς Ασιάτες μετανάστες. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και διάφοροι τίτλοι κόσμησαν τη μπάντα όπως «ενεργό πολιτικό group», «ένα από τα καλύτερα live συγκροτήματα τα τελευταία 30 χρόνια» και «η τελευταία οργισμένη μπάντα της Βρετανίας». Μετά από 7 άλμπουμ και αναρίθμητες εντυπωσιακές συναυλίες ανά τον κόσμο, το χαρμάνι τους ποτίζεται ακόμη από λαϊκές μουσικές της Βεγγάλης, breakbeat, dub, ska, punk, ragga, rock, hip hop και electronica η οποία κραυγάζει και εξαπολύει μανιφέστα ενάντια στον φασισμό, την ανισότητα, τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο νέος τους δίσκος Punkara, όπως σχολιάζουν και οι ίδιοι, είναι μία λέξη των Αβοριγίνων της Αυστραλίας, που σημαίνει τηλαισθησία, δλδ. να μπορείς να προβλέπεις το μέλλον αγγίζοντας διαφορετικά σημεία του σώματός σου. Καθώς, όμως, και μία μείξη του punk με το bhangra (χορευτική μουσική με funk και ασιατικά στοιχεία του 1970, ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βρετανία).

Η παρέα του ιδρυτή Pandit G., του εμπνευσμένου κιθαρίστα Chandrasonic (κέρδισε αυτό το προσωνύμιο από τη συνήθεια να κουρδίζει τις χορδές του στην ίδια νότα, όπως δηλαδή στα sitar και ανεβάζοντας στα ύψη την παραμόρφωση να παίζει κιθάρα με ένα μαχαίρι), του Babu Stormz στο μπάσο, του εκρηκτικού percussionist (dhol/tabla) Cyber Rajput, του φοβερού DJ Gullabbhai Sun-J, συμπληρώνονται στη σκηνή με τη σβελτάδα, τη δυναμική και τα άψογα φωνητικά του Aktarv8r και του Al Rumjen, δυναμιτίζοντας το κοινό με την αεικίνητη παρουσία τους και γιαυτό άλλωστε θεωρούνται μια από τις καλύτερες live μπάντες.

Η εμπορική επιτυχία δίσκων όπως το Rafi?s Revenge, Community Music, Enemy of the Enemy και το πρόσφατο Punkara (με σημαντικές συμμετοχές των Iggy Pop, Gogol Bordello και πολλών άλλων), δεν μπόρεσαν ποτέ να επισκιάσουν το έντονο πολιτικό τους στίγμα που τους έκανε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους αντιεξουσιαστικούς κύκλους και το αντιρατσιστικό κίνημα. Έχοντας περιοδεύσει με τους καλούς τους φίλους Beastie Boys και Ska-P κατά καιρούς, έφτασαν στο σημείο να παίξουν ζωντανά μπροστά σε 100 χιλιάδες κόσμο στο Larzac της Γαλλίας το 2003, χωρίς όμως ποτέ να παραμελούν το εργαστήρι που τους γέννησε στο East End του Λονδίνου, αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες σε σεμινάρια και workshops για τον εκπαιδευτικό ρόλο της μουσικής και την προώθηση της κοινωνικής εργασίας για τους νέους.

Μια τέτοια λοιπόν αφυπνιστική αλλά και απολαυστική μουσική εμπειρία ετοιμάζονται να μας προσφέρουν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο Gagarin 205.

Η βραδιά θα ξεκινήσει και θα κλείσει υπό τους dub/drum n bass/reggae/roots ήχους των Anna Mystic και DJ Harris (Funxion).

Οι One Step Forward και CTS Productions σας καλούν λοιπόν να παρευρεθείτε στην πρώτη πραγματικά σημαντική συναυλία του φθινοπώρου και φυσικά είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει κανείς ακίνητος ούτε για μια στιγμή. Και πως άλλωστε να γίνει αυτό ακούγοντας τα Flyover, Rebel Warrior, Strong Culture, Police on my Back, Naxalite, No Fun, Buzzin?, Black White, Real GB, Thousand Mirrors, Fortress Europe και τόσα άλλα… Rise Up!!!

Τιμές εισητηρίων:
?20 περιορισμένες διαδυκτιακές κρατήσεις μόνο απο το http://asiandubathens.eventbrite.com
?25 κανονική προπώληση
?30 ταμείο
Εισιτήρια προπωλούνται στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 ? εντός στοάς)

LINKS:


www.asiandubfoundation.com


www.last.fm/event/1190003
http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=141903791968&ref=mf

www.myspace.com/annamystic


Opening act στη συναυλια των ADF στο Gagarin205 το Σάββατο 12 Σεπτεμβριου θα ειναι οι PLUS DOTS…
Getting ready…

Η προπωληση ξεκινησε στο tickethouse… Getting ready for ADF…

Αυτη τη βδομαδα θα μπορεσετε να ακουσετε και να διαβασετε συνεντευξεις των ADF στην Ελευθεροτυπια, στην εφημεριδα metro και live στον ραδιοσταθμο Athens International Radio. Ενημερωνουμε επισης οτι θα τρεξουν διαγωνισμοι γιαμ προσκλησεις στο Kosmos 93.6 , Sto Kokkino και σε αλλα ραδιοφωνα και internet sites… Θα ποσταρουμε περισσοτερες πληροφοριες τις επομενες μερες…

Ο Chandrasonic των ADF έχει πάρει ντοκιμαντέρ στο Al Jazeera που εξετάζει την επιδραση της μουσικής στην παγκόσμια πολιτκή σκηνή με τον έκδηλο τίτλο “Music of Resistance”

Παρακολουθήστε :slight_smile:

Αυτούς εδώ πάντα ήθελα να τους δω. Νομίζω τι ιδανικότερο από Σαμπαθόβραδο με ανεκτή τιμή στο Γκαγκάριν. Πανέμορφα.

Επιτέλους κάποιος που θα πάει! :smiley: