Τί είναι αυτό ? Ξερει κανείς τίποτα? Που πέφτει η Νίκαια? :roll:
Η Νικαια; Στον Πειραια. 8O
Και όχι μόνο αυτό, αλλα το Κατράκειο είναι κανα 5λεπτο με τα πόδια από το σπιτι μου. Και έχει κάτι ωραια βουνά για τσάμπα θέσεις… :twisted: :twisted: :twisted:
nai, mou to pan oti exei braxia… ara anebeite oloi kei panw, na meinoun eishthria gia mas na eimaste mesa… kai osoi pate epanw, parte kameres na mou kanete eksuphrethsh
Δεν κατάλαβες…Άπό το βουνό…πολύ εύκολα κατεβαίνεις κατω…Δεν είναι κλειτή η πρόσβαση…Όχι πως έχω ανέβει ποτέ στο βουνό. Αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολα και τα λεφτά ανύπαρκτα, ευκαιρία να το γνωρίσουμε από κοντά.
Oταν λέμε θέατρο για τι χωριτικότητα περίπου μιλάμε?
Εγώ τώρα γιατί απογοητεύτηκα?
Φεστιβάλ…Σε θέατρο??? :evil:
Έχω παρακολουθήσει 3 συναυλίες στο Κατράκειο και είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ένα Open Air festival θα λάβει χώρο στο συγκεκριμένο-μικρό θα έλεγα-χώρο! Από θέατρο και γενικά ως σκηνή δεν είναι 'ασχημο αλλά δε σου πάει να δεις τέτοιες μπάντες εκεί
Όσο για τα βραχάκια,μάλλον θα ήταν καλύτερα να το σκεφτούμε όλοι να πάμε εκεί πάνω διότι έχεις άψογη ορατότητα,εύκολη πρόσβαση και καλή ακουστική!!!
Για τους πολύ ψημένους δεν τίθεται θέμα βραχάκι! Παιδιά να είστε κάτω στη σκηνή και θα έχετε τους αγαπημένους σας μουσικούς στο 1 μέτρο απόσταση!!!
den mou akougetai toso kalo…
Οτι και να γινει εγω Motorhead, Dimmu Borgir, Hatebreed και Haunted δεν βλεπω απο μακρια.Ελπιζω να γινει μονο χωρις ακυρωσεις και προβληματα γιατι τον Rockwave εμενα προσωπικα δεν με πολυ ικανοποιησε φετος.
ΠΕΣΤΑ!!!
mpa, de se ikanopoiHSE xwris akoma na exei ginei…
kai egw eixa ksenerwsei, alla oso plhsiazoun oi meres exw psiloen8ousiastei…
Makari ola na einai kalutera apo oti ta perimenoume…
Λεω οτι δεν με ικανοποιησε το line up του Rockwave.Oσο για το αν εχω ενθουσιαστει…παντα θα περναω καλα αραχτος στο γρασιδι ολη μερα πινοντας…μπυρες και ακουγοντας μουσικη, και ας μην ειναι αυτα τα group που περιμενα
Motorhead και άγιος ο θεός,πλησιάζει ο καιρός!!!
Ακουστηκε μια φημη , οτι ουτε στη Νικαια θα γινει … ξερει η εχει ακουσει καποιοσ τιποτα ?
Αν λάβουμε υπόψη τη διαφήμιση που βγάζει επάνω αριστερά τότε τπτ δεν άλλαξε! Όμως έχω μία απορία!!! 37 ευρώ η προπόληση…άρα για τις 2 μέρες είναι 64 ευρώ…Το εισητήριο διημέρου γιατί κάνει 65??? 8O
Στρογγυλοποιηση προς τα πανω
37+37=74,ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ 65 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ…
…
Ζητώ συγγνώμη για την επίδειξη μαθηματικών ικανοτήτων αλλά μάλλον δύο μέρες άυπνος και δύο διαγωνίσματα με έβγαλαν νοκ άουτ…Πω πω Θέε μου, σκέψου αν έκανα τέτοια μλκια τι έχω γράψει στην εδαφολογία 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ξερει κανεις αυτο το θεατρο?
Μεγαλο ειναι η θα ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον?
Εχει παει κανεις?
Hmmm…gia tetoio festival…mallon o enas pano ston allo tha einai…oi kerkides einai sxetika megales, alla i arena mikri…