Σχετικά με τις όποιες αμφιβολίες, μέχρι στιγμής το Κατράκειο στη Νίκαια ισχύει κανονικά (και δεν πιστεύω να αλλάξει τώρα). Τα υπόλοιπα είναι όλα φήμες.
Θα φαμε μεγαλη πικρα εκει μεσα…Ασε που το Κατρακειο εχει παραδοση στα ντου…Ατυχεστατη η επιλογη του συγκεκριμενου χωρου…
Ξέρει κανείς πως πάμε εκεί? Εμεις που θα κατεβούμε με τσαφ τσουφ μήπως συμφέρει να κατεβούμε Πειραιά? Απο που είναι πιο κοντα? Χελπ !! :?
APo peiraia tha pareis to 814. An kai taxi na pareis, den einai pano apo 5-6 lepta dromos…
Apo ton ilektriko mporeis epipleon na pareis kai ta 824-825-871-872, ta opoia se afinoun stin P.Ralli kai apo ekei einai pali kana 5lepto dromos me ta podia os to vouno…
omorfo eishthrio exei pantws
vghkan ta eishthria?
e, edw k kairo
Αύριο θα πάω να πάρω 2!
Τελικα , δεν θα γινει στη Νικαια … αλλα στον Αλιμο , εκει που ειχε ανακοινωθει αρχικα .
Πλακίτσα ??? :evil:
Δεν νομιζω , ο Telisvas μου ειιχε πει αρχικα , οταν πηγαιναμε στο rockwave οτι ειχε μαθει οτι δεν θα γινοταν στη Νικαια … και χθες ο Powerslave πηγε να αγορασει εισητηρια … και του ειπαν οτι θα γινει στον Αλιμο .
Καλο ειναι να μαθετε που ακριβως θα γινει τελικα … για να μην την πατησετε εσεις που θα ερθετε στην Αθηνα απο περιοχες εκτος Αττικης .
Ε Λ Ε Ο Σ ! ! Oύτε η DIDI έτσι…
Please οποιος μαθει κατι σιγουρα ας το πει και σε μας γιατι δεν εχουμε και ιδέα απο Aθηνα και ψαχνόμαστε… Eμενα το εισητήριο λεει για Αλιμο αλλα οταν το πηρα μου ειπε η πωλήτρια οτι δεν ισχύει το Αλιμος… Στο site του Open Air δε λεει τιποτα… Ισως ανακοινωθεί αύριο τιποτα…
/me Confused :?
ΣΙγουρα για αλιμο.Το εμαθα και εγω χθες βραδι απο εγκυρη πηγη.
Μακαρι να πανε ολα καλα,…αλλα μια εβδομαδα πριν και ακομα ψαχνουν που θα γινει…???
HATEBREED will be cutting their European tour short due to various issues that need to be resolved at home before the band leaves for Ozzfest, according to a posting on the group’s web site. All shows between July 3 and July 7 have been canceled. “The band would like to apologize to all the fans in Bulgaria, Turkey, Greece and Norway but promise to schedule make up shows soon,” HATEBREED write in a statement. :?
Ελπίζω μέχρι την Δευτέρα να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις.
Πριν λιγο αλλαξαν στο επισημο site του festival την αφισσα και τωρα σαν τοπο διεξαγωγης εχει τον Αλιμο…Τωρα αν αλλαξει παλι ρωτηστε τον/την αστρολογο σας γιατι οι τυποι που το διοργανωνουν ειναι το λιγοτερο αστειοι…
Την εταιρεια την ειχαν 2 ατομα … αλλα τα εσπασαν μεταξυ τους … τουλαχιστον αυτον που ξερω εγω εδω και καιρο μπορω να επιβεβαιωσω , οτι και μεσα στο κυκλωμα ηταν και φερεγγυος σαν ανθρωπος , και επαγγελματιας , και οπαδος.
Αλλα δυστυχως ειναι αυτος που εφυγε .
Εμενα πλεον μου φανταζει σαν αρπαχτη … και δεν σκεφτομαι να παω … θα προσπαθησω να ανεβω Θεσσαλονικη , να δω Αdler’s Apettite …
Αρπαχτη με τα ολα της…Αλλα θα ειναι αμαρτια να ταλαιπωρηθει τοσος κοσμος…
Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί δεν νομίζω να αντέξω να μην δω motorhead,και γενικά είναι κρίμα για την εικόνα της Ελλάδας να ακυρώνονται τέτοια events γίναμε που γίναμε ρόμπα τότε με το rockwave ας ελπίσουμε να μην ξαναξίνει το ίδιο
Η αλλαγή χώρου είναι από τη μία καλό (που ξανακούστηκε metal festival σε θέατρο), από την άλλη οι αλλαγές τελευταίας στιγμής είναι κάπως “περίεργες”. Πάντως, έστω και μια βδομάδα πριν τη διεξαγωγή του, πιστεύω πως καλά έκαναν και άλλαξαν το χώρο. Και πιστεύω βέβαια πως το να τα ρίχνουμε όλα στην διοργανώτρια και να αναφερόμαστε σε αντιεπαγγελματισμό δεν οδηγεί πουθενά. Και μην μου πείτε ότι έχει διεξαχθεί ξανά στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο (καθαρά metal). Σκεφτείτε ότι η αλλαγή αυτή έγινε το πιο πιθανόν για δικό σας καλό, για να μην είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον. Βέβαια και για το λόγο αυτό να μην έγινε, δεν είναι δικό μας θέμα…
Εχουν γινει και αλλα αμιγως metal φεστιβαλ και εχουν γινει και λαμογιες στο παρελθον. Αυτο δεν ειναι προς τιμην κανενος αλλα τα λαμογια παντα την πληρωνουν στο τελος. Εδω οι οπαδοι δεν ειναι ηλιθιοι, τουλαχιστον οι περισσοτεροι…