Μια ερωτηση:Πως παμε στη πλαζ του Αλιμου???
1997 Open Air (metal Invader) στο ΟΑΚΑ
Venom,Emperor,Theater of Tragety,Virgin Steel,Rotting Christ
Νομιζω πως ξεχναω και καποιους…Θα κοιταξω το εισητηριο και θα σας πω
Sorry κιόλας, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται τα groups που αναφέρεις με αυτά του Open Air. Έτσι φαίνεται σε μένα βέβαια, εσένα μπορεί να σου “πηγαίνουν” περισσότερα εκείνα του '97 8) .
No offence!
Sorry κιόλας, αλλά δε νομίζω να συγκρίνονται τα groups που αναφέρεις με αυτά του Open Air. Έτσι φαίνεται σε μένα βέβαια, εσένα μπορεί να σου “πηγαίνουν” περισσότερα εκείνα του '97 8) .
No offence![/quote]
Η αληθεια ειναι οτι γκρουπ οπως οι Emperor, oi Theater of Tragedy εκεινη την εποχη πουλουσαν αρκετα. Οι Venom ειναι ενα cult συγκροτημα ουτως οι αλλως και οι Virgin Steele επισης ενα epic/power που ειχε αρκετους οπαδους. Σημερα, αυτα τα γκρουπ δεν θα μαζευαν τοσο κοσμο, αλλα στη δεδομενη στιγμη ηταν ενα καλο Line-up για φεστιβαλ.
Συμφωνω απολυτα.
Σιγουρα ειναι ποιο μεγαλα τα group του 2004,αλλα για το 2004.Τοτε ,('97), ποιος ηξερε τους At the gates (γιατι Haunted δεν υπηρχαν ακομα) και οι D.Borgir δεν ηταν το ονομα που ειναι τωρα, αλλα οι Emperor… :twisted:
Οσο για Venom & Motorhead…Old time classic…
Και ομως τετοιο φεστιβαλ και δεν ειχε και παρα πολυ κοσμο
Για τοτε παντος ηταν ενα πολυ δυνατο φεστιβαλ και εγινε και μερικους μηνες μετα απο το Rockwave με Megadeth,B.Dickinson,Grip i.n.c. …
Αφού ακυρώθηκαν οι Hatebreed μήπως έμαθε κάποιος ποιοι θα παίξουν στη θέση τους? :? :? :?
Heaven Shall Burn
Aσχημα πραγματα μαθαινω.
Ο τυπος δεν εχει βρει ακομα εταιρια να του νοικιασει Ρ.Α. και stage γιατι λενε οτι ο χωρος δεν ειναι ετσι οπως πρεπει να ειναι για τοσο κοσμο και δεν περνουν την ευθυνη,
(προχθες το εμαθα αυτο).
Προπωληση εχει 2500 χιλ
Πολυ πιθανο παντος να ακουσουμε στο σαββατοκυριακο οτι ακυρωνεται…
Ευτυχως δεν εχω παρει εισητιριο…απ’εξω καλυτερα, παρα να κλαιω τα 38ευρο…
Mαζι σου φιλε…Οι τυποι μας δουλευουν κανονικοτατα…Να σκεφτεις οτι δεν εχουν βγαλει ακομα ανακοινωση για την ακυρωση της εμφανισης των HATEBREED…Tα τυπακια ειναι για γελια…
Γαμώ εγώ έχω πάρει εισητήριο, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται,τουλάχιστον να πάρουμε τα φράγκα μας πίσω
Γιατι τετοια απαισιοδοξια ρε παιδια?Μηπως και εχουμε ξαναδει ακυρωση φεστιβαλ στη χωρα μας ? :o
Παντως, για να σοβαρευτω και λιγο πιστευω πως αν ηταν να ακυρωθει θα ειχε ανακοινωθει κατι, οχι τοσο λογω σεβασμου προς τον ελληνα ροκα-μεταλλα αλλα δεν θα ειχαν πει κατι στα συγκροτηματα? Δηλαδη να φτασει ο Lemmy and his gang στις 4 και να του πουνε:“Σορυ φιλαρακο αλλα τελικα δεν θα γινει το φεστιβαλ, μαζεψτε τα και φυγετε”
Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να την κανουν την κυριακη(μετα τον τελικο βεβαιως) με ελαφρα πηδηματακια για μονιμη εγκατασταση στους Καναριους Νησους και να μεινουμε ολοι με το π… στο χερι να κλαιμε τα 37 μας ευρω…
Λοιπόν, εγώ έχω τις εξής απορίες:
- Τι ώρα αρχίζει το πάρτυ τη Δευτέρα;
- Μήπως ξέρει κανείς αν έχουν μείνει ακόμα εισητήρια; Μπορώ ας πουμε να πάρω Δευτέρα πρωί για το βράδυ ή θα είναι sold out? (γύρισα σήμερα από Πάτρα… :?
)
- Πως σκατά θα φτάσουμε μέχρι τον Άλιμο; Και άντε,κατεβαίνω ως εκεί με τ’αμάξι,(αν το δώσει η μάνα…) πού παρκάρω;;
Όποιος ευγενικός άνθρωπος έχει την καλοσύνη ας απαντήσει στο νήπιο, σας παρακαλώ…
msn is da word
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει εδώ, γι’ αυτό είναι τα forum.
Εάν ήταν από chat δε θα απευθυνόταν ο κόσμος εδώ. Και στο κάτω-κάτω ενδεχομένως να έχουν παραπάνω από ένας παρόμοιες απορίες.
kala, kala, kala
- portes anoigoun 3.30, to live arxizei 5 para tetarto
- logika de 8a xeis problhma, k 8a breis k sto tameio eishthria. sou sunistw omws na pas to argotero nwris to prwi sto ticket house na pareis
- alimo pas me ta lewforeia A2, B2, E22, E2, 103 (apo a8hna)
A1, B1, E1 (apo peiraia)
141 (apo sta8mo dafnhs)
gia autokinhto de mporw na boh8hsw. ayta
Για παρκάρισμα τα πράγματα θα είναι λογικά ζόρικα… προτιμήστε λεωφορεία αν δεν θέλετε να ψάχνετε στα στενά…
xm, eseis pou legate oti de 8a ginei, phrate ta lefta sas pisw h akoma?
Εχθές άκουσα στον Rock fm για το open air και δεν ανέφεραν τους sentenced ελπίζω απλά να το ξέχασαν
Οι φίλοι των Savatage θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν 3 τραγούδια τους στις 5/7 από τους Circle To Circle και τον Chris Caffery ο οποίος θα τους συνοδέψει στην σκηνή με την κιθάρα του σε μια εμφάνιση έκπληξη!
Επειδή λόγω ασθενείας δεν θα παρευρίσκομαι στο event!
Έχω 2 εισητήρια προς πώληση…