Φεύγω σε΄λίγο απο το σπίτι μου για να να πάω στην συναυλία!!Γαμώ
oti xeirotero exei ginei pote
analutika aurio
Παιδια εγω ειδα ολο το live απ’εξω κανονικοτατα…Κριμα για τα παιδια που εδωσαν τοσα χρηματα για να υποστουν αυτην την ταλαιπωρια…Μακραν η χειροτερη εμφανιση των ΜOTORHEAD στην χωρα μας…Οι SENTENCED της πλακας…Οι C2C ηταν απλα αστειοι(οι εκτελεσεις των κομματιων των SAVATAGE ηταν απαραδεκτες).Τους HAUNTED δεν τους προλαβα αλλα ακουσα καλα σχολια…Για οργανωση κλπ δεν εχω το δικαιωμα να μιλησω γιατι δεν πληρωσα μια(τα φαγαμε ολα στην ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)…
Για σημερα ακουσα οτι εχουν ακυρωσει οι ANTHRAX.Γνωριζει κανεις τιποτα?
Υ.Γ.Μπραβο στον κοσμο και ειδικα στα παιδια που ηρθαν να δουνε τους DIMMU BORGIR για την σταση που κρατησαν και δεν εγιναν εκτροπα…
Σκατα ρεεεεεεεε…
Για τον πουτσο…
Παλι καλα που ειδαμε Motorhead και δεν ακυρωθηκαν και αυτοι.
Ειλικρηνα λυπαμε αυτους που εδωσαν τα λεφτα τους σε αυτα τα μουνοπανα που νομιζουν οτι μπορουν να κοροιδευουν τον κοσμο.
Και μετα απο ολα αυτα οι πατερες Motorhead μας δωσανε να καταλαβουμε πως ειναι μια μπαντα που γουσταρει να βγαινει στη σκηνη και στ’αρχιδια τους αν ειναι ο ηχος ετσι οπως πρεπει η αν δεν ακουνε καλα πανω στη σκηνη η αν ο χωρος ειναι μονο για ηλιοθεραπεια και αυτο για λιγο…
Rock n Roll reeeeeeeeeeeeeee :twisted: :twisted: :twisted:
Μεγαλο λαθος!!!
Μπαχαλο επρεπε να γινει.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ανεχομαστε τις μαλακιες του καθε ενος εις βαρος τις τσεπης (σας)
Δηλαδη εαν δεν εβγαιναν ουτε οι Motorhead θα επρεπε να μην γινει τιποτα?
Εγω παντος εαν εβρησκα αυτον που το εκανε θα τον κρεμαγα αναποδα στη σκηνη για στοχο για τα “μπουκαλια”…
Μόνο μια λέξη μπορεί να περιγράψει τί συνέβη στον Άλιμο. Αρπαχτή. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και ξεκινώ την παρουσίαση.
Οι συνεχείς αλλαγές στον χώρο είχαν μπερδέψει τους πάντες. Πότε στο Κατράκειο θέατρο, πότε στην πλάζ του Αλίμου και πάλι από την αρχή. Κάποια στιγμή καταλήξαμε στον Άλιμο.
Κατηφορίζω λοιπόν πρός Άλιμο μεριά με το σκεπτικό να είμαι στον χώρο την ώρα περίπου που ανοίγουν οι πόρτες. Είμαι στον χώρο στις 3:30 αλλά πουθενά να ανοίξουν οι πόρτες. Περίμενε, περίμενε, περίμενε. Τίποτα. Να ρωτάς τα άτομα ασφαλείας και να μην σου απαντούν. Κι όταν σου απαντούσαν “δεν ξέρουμε τίποτα”. Ο ήλιος να καίει, ο καρκίνος δέρματος να καιροφυλαχτεί και οι μάγκες να μας έχουν να ψηνώμαστε. Θα μου πείτε μέσα ο χώρος είχε σκιά? Όχι. Αλλά δεν θα ήσουν στριμωγμένος σε ένα σημείο αλλά θα μπορούσες να βολτάρεις, να κολυμπήσεις αν θές ή τέλος να πιείς κάτι να ξεδιψάσεις.
Με τα πολλά μας άφησαν να μπούμε στις 5:30. Να θυμίσω ότι και καλά το πρώτο συγκρότημα θα έπαιζες στις 4:45. Μπαίνουμε μέσα και τρώμε άλλη μια ώρα στο περίμενε, γιατί έπρεπε να κάνουν soundcheck στα όργανα. Αν είναι δυνατόν. Είχε πάει 6:30 και ακόμα δεν είχε εμφανιστεί κανένα συγκρότημα στη σκηνή. Λες και πήγαινες σε καμιά μικρή συναυλία που ξεκίναγε κατά τις 10. Υποψιάζομαι ότι είχαν πρόβλημα τα κάνουν soundcheck νωρίτερα από τις 5 και αυτό λόγω διατάραξης κοινής ησυχίας. Αλλά από την άλλη ας το έκαναν νωρίτερα το μεσημέρι. Μετά όμως τον θρίαμβο της Εθνικής έπεσαν οι ασφάλειες σε όλους όπως φάνηκε.
Κάποια στιγμή εμφανίζονται στη σκηνή οι Τhe Haunted. Κάτι δεν πάει καλά. Η σειρά με την οποία θα έπαιζαν τα συγκροτήματα ήταν ότι θα ξεκινούσαν οι Circle II Circle. Γνωρίζαμε μέρες τώρα, ότι δεν θα έπαιζαν οι Hatebreed λόγω προβλήματος υγείας σε μέλος στο συγκρότημα (όχι σοβαρό, επέμβαση αφαίρεσης φρονυμήτη) .
Ξεκινούν λοιπόν οι Τhe Haunted. Με το που ξεκίνησαν το πρώτο κομμάτι ένα τεράστιο σύννεφο άμμου κάλυψε τα πάντα. Σε σημείο μάλιστα που δεν μπορούσες ούτε να δείς, αλλά το κυριότερο, ούτε να αναπνεύσεις. Σε δευτερόλεπτα όλοι μας είχαμε γεμίσει πατόκορφα με άμμο (προσωπικά τα μαύρα αθλητικά μου παπούτσια είχαν γίνει κάτασπρα) . Τί να χαρείς? Τί να δείς? Πώς να διασκεδάσεις με αυτό το τρόπο? Τα μουσικά για τους Τhe Haunted τα αφήνω σε κάποιο που γνωρίζει καλύτερα το σχήμα από εμένα.
Μετά από κανά μισάωρο διακοπή, εμφανίζονται οι Circle II Circle. Ωραία λέμε όλοι, απλά άλλαξαν μεταξύ τους σειρά εμφάνισης. Εν τω μεταξύ με την παρέα μου αποφασίσαμε να παρακολουθήσουμε την συναυλία πιο πίσω για να μπορούμε να αναπνεύσουμε από το σύννεφο άμμου. Έτυχε λοιπόν να είμαστε ακριβώς δίπλα από την κονσόλα ήχου. Ξεκίνησαν λοιπόν να παίζουν οι Circle II Circle με ένα τρισάθλιο ήχο. (Να κάνω μια παρένθεση εδώ λέγοντας ότι πρίν παίξουν οι The Haunted, ένας roadie που έκανε δοκιμές, έλεγε ότι δεν έχουν άλλα μικρόφωνα!?!?!?!??!?!?! Πού ακούστηκε. ) Επανέρχομαι λοιπόν στον άθλιο ήχο των Circle II Circle. Ο Zak Stevens και η παρέα του έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια να διασκεδάσουν το κοινό, αλλά τί μπορείς να κάνεις όταν δε σε βοηθά ο ήχος. Υπήρχαν σημεία που δεν ακουγόταν καθόλου η φωνή του Stevens και καμιά φορά τα δεύτερα φωνητικά ήταν πιό ψηλά από τον ίδιο τον Stevens. Ο ηχολήπτης τους έκανε ότι μπορούσε, τον έβλεπες χτυπιότανε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Στα μουσικά τώρα. Έπαιξε μερικά δικά του, ένα καινούργιο (λες και ξέραμε τα παλιά) και 3-4 κομμάτια από Savatage. Αλλά, επαναλαμβάνω δεν τον βοήθησε ο ήχος.
Κάπου εκεί είχε αρχίσει να νυχτώνει και ήταν η σειρά των Sentenced. Λίγο πρίν βγούν στη σκηνή, έβλεπα τους ηχολήπτες να τρέχουν πανικόβλητοι και να ξεσυνδέουν καλώδια πίσω από την κονσόλα. Μετά σύνδεσέ τα, ξεσύνδεσέ τα πάλι και κάνε δοκιμές για να δείς γιατί ο ήχους που έβγαινε είναι τρισάθλιος. Με τα πολλά βγήκαν και οι Sentenced. Ο ήχος στα πρώτα κομμάτια ήταν άσχημος αλλά καλύτερος από τα πρώτα συγκροτήματα. Στην μέση κάπου έφτιαξε και μπορέσαμε να τους ακούσουμε. Στα μουσικά τώρα. Αν έχεις ακούσει ένα δίσκο των Sentenced είναι σα να τα έχεις ακούσει όλα. Αφού σε κάποια στιγμή λέει ένας δίπλα μου “μα καλά πάλι το ίδιο κομμάτι παίζουν?” . Μη με ρωτάτε τίτλους κομματιών το αφήνω σε κάποιο πιο φανατικό από εμένα. Ο τραγουδιστής πρέπει να ήταν πολύ πιωμένος. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι μαλακίες που πέταγε. “Last time I fucked my mother…” !!! “Σιγά την γκόμενα” άκουσα κάποιον να λέει.
Όταν μας άφησαν οι Sentenced άκουσα για πρώτη φορά ότι οι Dimmu Borgir ακύρωσαν την εμφάνισή τους τελευταία στιγμή. Μόλις εκείνο το πρωινό. Αυτό που ακούστηκε ήταν ότι μάλωσαν με την διοργανώτρια εταιρία. Μιλάμε για πολύ σπάσιμο γιατί όπως λέει και ο ODT οι μισοί ήταν με μπλούζες Borgir. Μπορεί να μην είμαι ο πλέον πορωμένος οπαδός τους αλλά ρε γαμώτο το εισητίριο που πλήρωσα περιελάμβανε και αυτούς. Από τα 6 συγκροτήματα δεν έπαιξαν τα 2. Αν ήταν έτσι, να είχαν το εισητίριο 10 ευρώ λιγότερο. Και από τους διοργανωτές βέβαια ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Σα να μη συμβαίνει τίποτα.Καθώς λοιπόν έστηναν τα όργανα των Motrohead ακούστηκαν διάφορα συνθήματα. “Είστε μ@λ@κες”, “είστε μπουρδέλο”, “που 'ναι οι Borgir”, “τα λεφτά μας πίσω”. Αλλά δεν ίδρωσε το αυτάκι κανενός.
Με τα πολλά αποδεχτήκαμε ότι δεν θα έπαιζαν οι Dimmu Borgir και περιμέναμε τους Motorhead. Περίμενε και περίμενε και η ώρα έφτασε 11:30 για να βγούν να παίξουν. Υπήρχε και ο φόβος να έρθει η αστυνομία και να πεί “ωραία περάσατε, άντε μαζέψτε τα γιατί ενοχλείτε κάτι γριούλες εδώ πιο κάτω”. Εκεί θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι.
Ξεκίνησαν λοιπόν στις 11:30 με ήχος σαφώς ανώτερο από τα άλλα συγκροτήματα, παρόλα αυτά πολύ χαμηλό σε ένταση. Άρχισαν με το We Are Motorhead και συνεχισαν με το No Class. Μερικά από τα κομμάτια που μου έρχονται στο μυαλό είναι (δε τα έπαιξαν με αυτή τη σειρά ): Civil War, Over The Top, God Save The Queen, R.A.M.O.N.E.S. , Going To Brazil, Dr. Rock, Acropolis. Έκλεισαν με το Killed By Death για να επανέλθουν με τα Ace Of Spades και Overkill. Έπαιξαν μόλις μία ώρα και 10 λεπτά χρονομετρημένο με το ρολόι. Και σε αυτά βάλτε ένα 5λεπτο drum solo του Mickey D, βάλτε μερικά λεπτά ακόμα που έφυγαν για το encore και κάτι λίγο ακόμα που έκαναν ένα blues πέρασμα. Έπαιξαν ωραία δε μπορείς να πείς, αλλά ρε γαμώτο μόλις 70 λεπτά? Άσε που άφησαν απ’έξω αρκετά κλασικά τους κομμάτια. Πού είναι ρε το Orgasmatron? Μπορείτε να φανταστείτε συναυλία Motorhead χωρίς αυτό? Σπάστικα τόσο πολύ που ξεκίνησα να φεύγω (και όχι μόνο εγώ) πρίν τελειώσει το Overkill. Στη συναυλία του 2002 έπαιξαν πολύ καλύτερα. Με περισσότερα κομμάτια, καλύτερη παρουσία, καλύτερο εξοπλισμό, μεγαλύτερη σκηνή, είχαν πανό μαζί τους, έπαιξαν το Orgasmatron. Εδώ απλά κατάφεραν να απομυθοποιηθούν στα μάτια όλων των οπαδών. Και μερικά παρελειπώμενα από τους Motorhead. Κάποια στιγμή δίνουν σήμα στον ηχολήπτη να ανεβάσει την ένταση του ήχου. Το κάνει και για λίγα δευτερόλεπτα κόντεψε να κουφάνει όλους όσους ήταν μπροστά στη σκηνή. Την χαμήλωσε λοιπόν. Κάποια στιγμή το καταλαβε και ο Lemmy ότι ο ήχος δεν ήταν δυνατός και ζήτησε να αυξήσουν την ένταση. Το έκαναν αλλά και πάλι δεν ήταν δυνατός.
Και να συνοψίσω. Όπως είπε κάποιος στη συναυλία “το rockwave μπροστά σ’αυτό ήταν Donnington”. Και συμφωνώ απόλυτα. Είχε απίστευτες ελλείψεις το rockwave αλλά συγκριτικά με αυτό ήταν κλάσεις ανώτερο. (και οι ελλείψεις στο rockwave δεν ήταν ελλείψεις αυτές καθ’αυτές, απλά είχαν καλλιεργήσει μεγαλύτερες προσδοκίες σε όλους όσους πήγαν στην Μαλακάσα και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν). Εδώ περίμενες να έχουν μια κάποια εμπειρία από παλιότερα γεγονότα για το τί ζητά ο κόσμος. Ο κόσμος πάνω απ’όλα ζητά σεβασμό. Από τη στιγμή που πληρώνει έχει απαιτήσεις για τα στοιχειώδη. Ο χώρος δεν ήταν και ο πλέον κατάλληλος για μια τέτοια συναυλία. Με το πρώτο γρήγορο κομμάτι και βρεθήκαμε στις ερήμους της Σαχάρας παλεύοντας με αμμοθύελες. Άσε που ήταν απίστευτα στενός. Σε συναυλίες ο χώρος πρέπει να έχει αέρα δεξιά-αριστερά για να μπορεί ο κόσμος να βλέπει από κοντά χωρίς να στριμώχνετε στο κέντρο. Η σκηνή απίστευτα μικρή. Χωρίς να είναι υπερβολή, η σκηνή στο Ρόδον είναι μεγαλύτερη. Και απίστευτα χαμηλή. Ρε γαμώτο χάλασε ο κόσμος να φέρουν μια σκηνή στα 2.5 μέτρα. Τί μαλακίες είναι αυτές με σκηνή μόνο 1,5-1,8 μέτρα? Δηλαδή να μη βλέπουμε τίποτα, παρα μόνο τα φώτα στο ταβάνι. Τα φώτα και αυτά κλάσεις κατώτερα από αυτά του Ρόδον. Μάλιστα υπήρχε και μια μαλακία προσανατολισμένη προς τον κόσμο και τύφλωνε τους πάντες. Και δεν αναφέρομαι στα φώτα κοινού που ανάβουν που και που στο τέλος του κομματιού. Ο ήχος όπως ανέφερα τρισάθλιος. Κάπου έφτιαξε στους Motorhead αλλά κάτι έλειπε. Να μην έχουν μικρόφωνα να τραγουδήσουν. Πού ακούστικε? Από τους διοργανωτές δεν βγήκε ούτε ένα άτομο για να πεί ξέρετε οι Hatebreed δεν θα παίξουν. Ουτε καν στην σελίδα δεν έκαναν ένα upadate. Κατ’άλλα έφτιαξαν ειδική σελίδα για το Athens Open Air με forum, guest book, polls και δεν ξέρω και γω τί άλλο. Αλλά ενημέρωση για το πού θα πάμε να τη δούμε μόνο από στόμα σε στόμα. Ομοίως και οι Dimmu Borgir. Και φυσικά ούτε λόγος για επιστροφή χρημάτων. Το μόνο που ήξεραν είναι να τυπώσουν μπλουζάκια (κόκκινα για τους σεκιουριτάδες, κίτρινα για το stage crew και μαύρα τιραντέ μπλουζάκια για τις κοπελίτσες στο bar) με το σήμα του Athens Open Air. Οι τζαπαντζήδες για μία ακόμα φορά έκαναν αισθητή τη παρουσία τους. Και πώς να μην υπήρχαν αφού ο χώρος είναι ξέφραγο αμπέλι. Με κάτι μουσαμάδες προσπαθούσαν να κόψουν πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο. Αφού άκουγες άτομα να λένε ότι την επομένη με τους In flames θα πάνε να στηθούν και αυτοί απ’έξω. Τα πολυδιαφημιζόμενα πάρτυ τελικά ήταν μπαρούφες. Διάβασα σε άλλο forum ότι πήγαν άτομα πληρώσαν είσοδο για το club και περίμεναν τους Motorhead και τα άλλα συγκροτήματα αλλά τίποτα. Θα μου πείτε έπαιζε η Ελλάδα στον τελικό. Θα μπορούσαν να βγάλουν από νωρίς ανακοίνωση ακύρωσης και όχι να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ότι τώρα ξεκίνησαν όπου να’ναι έρχονται. Τέλος πουθενά δεν είδα την Doro επίσημη προσκεκλημένη του φεστιβάλ (γίναμε ευρώπη είπα και θα δούμε και κανά ντουέτο της προκοπής).
Χάλια, χάλια,χάλια. Αντί να κάνουμε βήματα μπροστά, κάναμε άλματα προς τα πίσω. Χάλια και πάλι χάλια.
Αυτά.
Εγώ δεν ξέρω. Μέχρι χτες είχα τσαντιστεί με το παιδί που τα’χω, που από μαλακία δεν μου πήρε εισητήριο.(Δε φαντάζεστε τι καυγά του’κανα!) Αλλά όπως μου τα’πε και τα λέτε κι εσείς τώρα, είχα άστρο που δεν κατάφερα να’ρθω! Δηλαδή θα’κλαιγα τα λεφτά μου!!
Μα, τέτοιοα κοροϊδία??? Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!! :evil: Για τι μας πέρασαν???
Χωρις να θελω να γινομαι κακος … (και ειλικρινα λυπαμε για την ταλαιπωρια σας )
το ειχα πει ο πουστης … δεν με ακουσατε ομως …δυστυχως
Οχι μονο εσυ φιλε μου αλλα και αλλοι τα λεγαμε…Οι τυποι που το οργανωσαν ειναι λαμογια και ευτυχως που το κοινο εδειξε ωριμοτητα…Μακαρι και σημερα να υπαρξει ηρεμια αν και χλωμο το κοβω…Ειδικα τωρα που δεν θα παιξουν οι ANTHRAX(αυτη η φημη κυκλοφορησε)…
Y.Γ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ:Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΗ!!!)
Μόλις με πήρε ο Kourou. Είναι επίσημο . Η δεύτερη ημέρα ακυρώθηκε.
Θα ακολούθήσει ανακοίνωση εντός της ημέρας.
Εχω αμμο ακομα και στον κωλο μου.Πρεπει να κανω ενα μπανιο.Γιατι δεν τα γαμησαμε ολα χθες να κανουμε νταβαντουρι να μας λενε και οι ειδησεις σημερα να γουσταρουμε.Παντως χθες ψοφησα στο γελιο με δυο κατεστραμμενα παληκαρια που πρεπει να ειχαν φαει μπουκαλια στο κεφαλι και εψαχναν ποιος τους τα εριξε.Ετσι λοιπον γυριζαν στον κοσμο και φωναζαν…ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
Ποσο για τον πουτσο ηταν ολα…
Μονο οι The Haunted ηταν καβλα.Η μπαντα μου υπογραψε το εισητηριο και αυτο ηταν γαματο.Χαιρομαι παντως που ξαναγυρισε ο παλιος τραγουδιστης.
Παντως μου ειπε ο τραγουδιστης οτι τον οκτωβριο βγαζουν καινουργιο δισκο και οτι θα περιοδευσουν με τους hatebreed η me toyw sick of it all.Αυτα ειναι…
Και με την ευκαιρία που μου δίνει ο dreamdancer θα ήθελα να πώ και γώ μερικά πράγματα σχετικά με την omicron music. Αυτό που λέτε ότι είναι λαμόγια το είχα παρατηρήσει σε απλά πραγματάκια από άλλες συναυλίες, τις οποίες πραγματοποιεί στο Gagarin.
Πρώτη φορά που πήγα στο Gagarin πέρσι το φθινόπορο για τους Uriah Heep. Πήγα λοιπόν την συνήθη για μένα ώρα που πάω σε συναυλίες. Κατά τις 5:30. Ψυχή τριγύρω. Διαπιστώνω ότι η πόρτες θα ανοίξουν στις 9:30 και η συναυλία βλέπουμε. Βάλε και 2 ώρες να παίξει το συγκρότημα, η συναυλία τελείωσε στις 12:30. Για μισή ώρα δεν πρόλαβα μεταφορικά μέσα για να γυρίσω σπίτι. Δεν φτάνει το 30-άρι στο εισιτήριο βάλε και άλλα 10 για ταξί. Γιατί να ανοίξουν ρε γαμώτο οι πόρτες 9:30 και όχι 8:30. Δηλαδή τί νομίζουν ότι είναι κανά νυχτερινό κέντρο διασκέδασης? Για να ανοίξει στις 11 και να βγεί το μεγάλο όνομα στις 2? Τί νομίζουν ότι είμαστε? Τίποτα λεφτάδες να πάμε να κρατήσουμε τραπέζι με κανά δυό μπουκάλια? Το σκατό μας παξιμάδι κάνουμε για να δούμε μια συναυλία.
Τα ίδια έγιναν και αρχές Δεκέμβρη πέρσι με τους Saxon. Στην πραγματικότητα ήταν ένα μικρό φεστιβάλ με 4 μπάντες να παίζουν σύνολο. Και εκεί η ώρα έναρξης ήταν 9:30, την έγραφε μάλιστα και το εισητίριο. Μα καλά λέω αν ανοίξουν οι πόρτες 9:30 δεν τελειώνει η συναυλία ούτε στις 3. Με την επομένη μάλιστα να είναι καθημερινή. Τελικά οι πόρτες άνοιξαν στις 7 και το πρώτο σχήμα βγήκε στις 7:30. Αρκετοί που ήρθαν τότε ούτε την Doro δεν πρόλαβαν από τις μαλακίες τους. Και δεν έκαναν πουθενά ενημέρωση.
Ότι είναι λαμόγια το βλέπεις και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται το προσωπικό ασφαλείας. Η didimusic και το Ροδον έχω παρατηρήσει έχει το δικό της προσωπικό, ενώ η omicron music και το Gagarin έχουν το δικό τους. Χωρίς οι σεκιουριτάδες της didi να είναι άγγελοι, είναι πάντως συζητήσιμοι. Τους ρωτάς “τί ώρα ανοίγουν” σου απαντούν μεν “δεν ξέρω” αλλά θα συμπληρώσουν “κάτσε να δώ”. Ρωτάς τους άλλους σου απαντούν “δεν ξέρω” και πάει τελείωσε. Ρωτάς τους μέν “γιατί καθυστερούν” σου απαντάνε “ξέρεις ξενύχτησαν εχθές το βράδυ” για παράδειγμα. Οι άλλοι τίποτα. Το κοινό για παράδειγμα τραβά φωτογραφίες ακόμα και στις πρώτες σειρές. Οι μέν τις didi συμπεριφέρονται κανονικά, οι άλλοι της omicron είναι ικανοί να σου πάρουν την μηχανή από τα χέρια αν σε δούν να τραβάς. Πιστέψτε με το έχω δεί με τα μάτια μου. Και πιστεύω ότι την συμπεριφορά τους την έχουν επιβάλει οι εταιρίες.
Αλλά αρκετά με τα γνωστά. Τί θα γίνει από δω και πέρα πρέπει να δούμε.
Ότι και να πείς για το χθεσινό είναι λίγο,κανένας σεβασμός στα παιδιά που έδωσαν τα λεφτά τους,χάλια οργάνωση, πανάκριβες μπύρες ,πορτοκαλάδες κτλ.Η άμμος να δοκιμάζει την αντοχή σου, ο ήχος να θυμίζει τρανζίστορ και τα λαμόγια να ακυρώνουν και την δεύτερη μέρα.
Κάνω παράκληση σε όποιον ξέρει κάτι για τους διοργανωτές (καμιά φοτωγραφία θα ήτανε ότι έπρεπε!!) ας το πεί, γιατί εγώ ακόμη κλαίω τα λεφτά μου,μόνο οι Θεοί Μοτοhead σώθηκαν απο την ξεφτίλα.
Μαυρα χαλια. Και το χειροτερο θα μπορουσα να μπω στο τζαμπε και να κρατησω τα λεφτα να παω να δω τον Iggy σημερα.
Ρε γαμωτο ακομα αμμο αναπνεω…
Xairetw thn metalloparea, eimai kainourgio melos, kai apo tous polyarithmous gantemides/thimata tou fiaskou pou akouei sto onoma Athens openair festival. AISXOS, o xeiroteros xwros gia diexagwgh sinavlias (sto pit twn haunted kai twn motorhead mono skonh anapneame) den eidame Heaven shall Burn kai dimmu borgir, aisxistos hxos, mono sentenced kai motorhead diaswthikan (oi haunted psiloxantakwthikan apo ton tromero hlio pou eixe ekeinh thn wra) kai kapws oi circle 2 circle. Anamonh gia peripou 2 wres mexri na arxisei to fest mes ton hlio, e thelei ki allo o aganaktismenos metallas gia na min fwnaxei sthn omicron ena mpourdelo eisaste (excuse my french) ???
Μην μιλάτε ρε εσείς στην Αθήνα που έχετε και συναυλίες.
Εδώ Λάρισα δεν γίνεται τπτ,ούτε καν η Ρουσλάνα.
Γίνεται ΄΄ενα Οn the rocks αλλά έρχονται όλο φλώρια τύπου Υπόγεια Ρεύματα,Ενδελέχεια κ.τ.λ.
Distixws to ATHENS OPEN AIR itan apogoiteusi gia olous. Polla provlimata pou oi diorganote den mporesan mallon logo apeirias na ta xeperasoun. To kako einai pos eida paidia pou eixan erthei apo ektos Athinwn, apo Thesaloniki, Kavala klp kai epathan plaka oi anthropoi otan akirwthike i deuteri mera. Ti na po…
Krima, giati etsi vgazoume poli kako onoma kai sto exoteriko. Deite to site tou blubermouth na deite ti grafei…
Vasika perimenoume kai mia episimi anakoinwsi apo tous diorganotes (i mipos exoun vgalei kai den ti eida?) gia na poume kai alla pio meta…
Sto avopolis yparxei mia anakoinwsh, apo 19 iouliou h epistrofh xrhmatwn
ιδέα μου είναι ή όντως στο site του open air κλείσναε το forum?Λαμόγια κάνατε την αρπαχτή σας και τώρα τα ευαίσθητα αυτάκια σας δεν μπορούν να ακούσουν τα παράπονα του κόσμου?