Ισως ειχες καμια μυγα τοτε ρε.
Ακριβως στην ιδια φαση ειμαι.Απο περσι που δεν ηξερα που να πρωτοπαω,φετος ειμαι λιγο σε αμηχανια
Η ζωη ειναι σιγουρα πολυ μικρη για να σιχαινεται καποιος μουσικες η συγκροτηματα, απ ολα τα πραγματα που μπορει δηλαδη να βρει να σιχαινεται εκει εξω
Τι πράγμα ? Δηλαδή πρέπει να μας αρεσουν τα πάντα ? Τι γραφετε ορισμένοι…
Είσαι χαζός ή κανείς τον χαζό? Αν δεν είσαι λοιπόν, ξαναδιάβασε το ποστ που απαντάς γιατί δεν είναι δυνατόν να απαντάς έτσι. Εκτός αν είσαι χαζός.
τσιΤΑΤΑ. & memes δεν αποτελούν σοβαρά επιχειρήματα, αλλά συνθηματά εξέδρας η μορών.
Η συζήτηση έχει πάει σε ένα οικουμενικό επίπεδο που εμείς οι κοινοί μουσικόφιλοι δεν καταλαβαίνουμε…
Πολύ κακό για το τίποτα εδώ μέσα. Αν έγραφε ότι σιχαίνεται τον Sin Boy ή τα σκυλάδικα κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα. Τόσος κόσμος άλλωστε εκεί έξω λέει ότι σιχαίνεται το Sin Boy. Επειδή το έγραψε για δύο μπάντες που κάποιοι εδώ τις γουστάρουν ορισμένοι θίχτηκαν. Κάποιοι γουστάρουν Idles, κάποιοι δεν τους γουστάρουν μία και ούτε καν τους ξέρουν. Τι να κάνουμε τώρα. Και προφανώς σιχαινόμαστε απείρως περισσότερο τους παιδεραστές για παράδειγμα αλλά τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με ένα μουσικό φόρουμ?
Χαμος ! Πως και δεν έγραψα την αποψαρα μου εδώ; Α ναι γιατί δεν ξερω τις μπάντες και δεν με αφορά το Φεστιβάλ. Α και επειδή δεν γουστάρω να την σπαω σε αυτους που θα πάνε. Over and out.
Τι ψάχνεις να βρεις τώρα. Εγραψα οτι απο τη στιγμή που υπάρχει πληθωρα συγκροτηματων που μου αρεσουν δεν θελω να χάνω το χρόνο μου με πράγματα που σιχαίνομαι και μου λέει ο άλλος να μην σιχαίνομαι λέει οποιαδήποτε μουσικη πουλώντας και πνευμα με μπουρδες του τύπου «είσαι χαζός» λες και είμαστε στο δημοτικό σχολείο και μαλώνουμε. Που ουτε καν σε αυτές τις μπάντες δεν αναφερόμουν, πιο πολυ γενικα το εγραψα.
Οι Slipknot φέρνουν στην Ευρώπη το Knotfest BTW. O Λώρης τις έχει τις άκρες του με τη Livenation, δεν αποκλείω να τους φέρει σε μοντέλο “α λα sonisphere”
Αντί να μιλάμε για την κορυφαία punk μπάντα της δεκαετίας δεν φέρνουν απλά το punk in drublic τουρ μαζί με social distortion επειδή εμείς ακούμε ακόμα scorpions?
Νομίζω ότι η μεγάλη αλλαγή ύφους του φεστιβάλ έφερε την γκρίνια και είναι λογικό ώς ένα βαθμό… από καθαρά metal ονόματα σε the national & the idles… ανατολή και δύση.
AthensRocks λέγεται το φεστιβάλ. Εμπορικά, μια χαρά είναι τα φετινά ονόματα. Αντίστοιχα με τα περσινά.
Ανεξάρτητα της ονομασίας, όταν φέρνεις τη μία χρονιά Slayer και την άλλη indie rock φαίνεται ότι το φεστιβάλ δεν έχει ταυτότητα. Την επόμενη χρονιά θα μπορούσαν άνετα να φέρουν και τo Robbie Williams ας πούμε. Και τη μεθεπόμενη Megadeth / Exodus. Δηλαδή όπως κάτσει εμείς οι βλάχοι.
Και μετά σου λέει ότι οι διοργανωτές δεν φέρνουν κάποια ονόματα που παίζουν στη Ρουμανία ή τη Βουλγαρία επειδή δεν θέλουν να ρισκάρουν. Και φέρνεις τώρα αυτό. Άντε να δούμε πόσος κόσμος θα πάει και με τέτοιο ακριβό εισιτήριο.
@PrimalRager666 το meme είναι από το Χάρτινο Τσίρκο από τις ΤΡΥΠΕΣ. Δεν το ανέφερα σαν επιχείρημα αλλά σαν “χαριτωμενιά” λόγω της φράσης “η ζωή είναι μικρή” που γράφτηκε κατά κόρον στο τόπικ. Άλλωστε δεν ανακατεύτηκα στον καυγά για να μπω στη διαδικασία να γράψω επιχειρήματα.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ψάχνουμε να δώσουμε ταμπέλες στα φεστιβάλ… δε λέγεται και “Metal Gods” στο κάτω κάτω…
“καλά να πάθουν που δε φέρνουν μέταλ”… ρε τι πράγματα είναι αυτά;; ξεκολλήστε λίγο το κεφάλι σας, γίνονται εκατοντάδες συναυλίες τα τελευταία χρόνια σε όλα τα είδη και δε γίνεται να γκρινιάζουμε ότι δεν έχουμε που να πάμε.
ΥΓ εντάξει για τις τιμές έχουμε ένα δίκιο αν γκρινιάζουμε… σχεδόν 10€ πάνω από τα περσινά εισιτήρια…
Με 42 ειχαν ξεκινησει περσι, τα οποια τελειωσαν σε μια μερα και μετα εγινε 48 νομιζω. Δεν εχουν μεγαλη διαφορα οι τιμες.
δεν θυμάμαι συγκεκριμένα για το Athens Rocks. γενικά εννοούσα κάπως σαν μ.ο. των εισιτηρίων των φεστιβάλ. πχ το Ejekt είναι 10€ πάνω σε σχέση με τα early birds των Cure.
αλλά και πάλι άλλο να ξεκινάς με 42 και άλλο με 46.
επίσης είναι και το κομμάτι της προμήθειας που ανεβάσει αρκετά την τιμή (και ειδικά για αυτούς εκτός Αθήνας, που αναγκαστικά θα πάρουν ιντερνετικά)
θυμάται κανένας αν τα περσινά εισιτήρια είχαν υπολογιστεί με 24% ή 6% ΦΠΑ?
Πιθανώς θεώρησαν ότι θα έχει μικρότερο ρίσκο αυτό το πακέτο από τα ονόματα που σκέφτεσαι. Και μάλλον θα μαζευτεί αρκετός κόσμος για να βγει η συναυλία άσχετα αν εσύ κ εγώ δεν θα τα δίναμε ποτέ αυτά τα 46…
Σε γενικές γραμμές καλά λέτε με τις ταμπέλες στα φεστιβάλ αλλά μην το πάμε στο άλλο άκρο και δούμε του χρόνου τίποτα Black Eyed Peas στο AthensROCKS. Μπορεί εγώ να είμαι ο κολλημένος σε αυτή την περίπτωση αλλά αυτό πιστεύω. Υποτίθεται είναι ροκ φεστιβάλ με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν θα κατηγορήσω το release όμως πχ γτ είναι αποδεδειγμένα φεστιβάλ που απευθύνεται σε πολλά είδη.