Νομίζω χρειαζόταν αυτό το thread. Το ακούσω συχνά πυκνά την τελευταία βδομάδα αν και όχι καθημερινά. Πάντως είναι τρελή δισκάρα, μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο τους (επίσης πολύ καλό άλμπουμ βέβαια). Το παράξενο είναι πως αν και στο προηγούμενο η παραγωγή μου είχε φανεί αρκετά καθαρή για Autopsy εδώ παίζει να είναι 1-2 κλικ ακόμα πιο καθαρή (πάντα μιλάμε για τα δεδομένα της μπάντας ε). Και όμως εδώ μου αρέσει.
Πολύ δουλεμένες συνθέσεις, αρκετές αλλαγές ρυθμού και βασικά αρκετό κλασικό heavy metal μέσα αν και δεν φαίνεται από την αρχή. Το She Is Funeral για παράδειγμα που κατακρεουργεί τα αυτιά μου αυτή την στιγμή είναι ένα παράδειγμα. Επίσης νομίζω εδώ έχουν και τις καλύτερες doom στιγμές τους.
θα πέσουν αρκετές ακόμα ακροάσεις, γενικά το άλμπουμ έχει πολύ ψωμί και αρχίζω να έχω την εντύπωση πως χτυπάει άνετα μάλιστα Mental Funeral ως το καλύτερο άλμπουμ τους.
…εννοείται ότι χρειαζόταν…το περιμένω από Δευτέρα, και μέχρι τότε δεν έχω ακούσει τίποτα…όχι ότι θα με εκπλήξει, αγνό death θά’ναι…μαρέσει πολύ αυτό που διαβάζω απ’τον Dead…άντε και σύντομα και απ’την χώρα μας:):!:
Ναι τις περίμενα τις διαφωνίες για την σύγκριση που έκανα για αυτό και κάνω μια μικρή διευκρίνιση. Τα πρώτα Autopsy έχουν νομίζω αρκετές punk επιρροές ενώ στους Abscess φάνηκε για τα καλά η αγάπη του Reifert για το punk. Κάπου εκεί όμως μάλλον ξεγκάβλωσε αρκετά με τις punk-ιες και στην επιστροφή των Autopsy εγώ βλέπω πιο heavy metal οδούς που σε αυτό το τελευταίο είναι πιο φανερές από ποτέ (το thorns and ashes αν και μακράν το μικρότερο σε διάρκεια, πείθει και τον πιο δύσπιστο νομίζω). Για αυτό και η προτίμηση μου στο τελευταίο.
…τώρα τον ακούω, για πρώτη φορά, και οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές…πάνω κάτω συμφωνώ με τα σχόλια από πάνω…δεν έχω ξεχωρίσει ακόμα κάποιο κομμάτι, πέρα ότι καραγούσταρα την εισαγωγή του Coffin Crawlers:):!:
Ωραίος δίσκος, αν και δεν τον έχω ακούσει ακόμη όσο θα ήθελα. Ποικιλία στα ριφφ, και οι ιδέες είναι τρομερές γενικότερα. Αν αντέξει στις πολλές ακροάσεις ίσως μπει στα καλύτερα της χρονιάς.