έτοιμος ήμουν να το ποστάρω. Στα πρώτα 20 λεπτά της ταινίας γυρνάω σε έναν φίλο μου και του λέω αυτό ακριβώς το πράγμα: δεν είναι ίδια η ποκαχόντας???

on topic: καλή ταινία άψογα εφφέ άξιζε το 3d και με το παραπάνω αλλά από πλοκή κλπ τα έχουμε ξαναδεί ένα εκατομμύριο φορές. Δεν με χάλασε αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας…
:?

Eγραφα σε διαφορα,ακομα καμια φορα,νικ οτιναναι…αλλα αυτο το χαρτι κυκλοφορει σε ολα τα σαιτ του κοσμου,δεν το ειδα απο κανενα ελληνικο σαιτ δλδ…παρωδια δεν ειναι,απλα αντιγραφη:p και μαλιστα βγαζει και ματι…

Anyway,σημερα θα ξαναπαω,γιατι βασικα η παρεα μου δεν το εχει δει εδω και κλεισαν ολοι εισητηρια…το καλο της υποθεσης ειναι-επειδη βαριεμαι ουσιαστικα να το ξαναδω-,οτι θα παω στη μοναδικη Imax αιθουσα εδω στο Birmingham,που οπως λεει χαρακτηριστικα το σαιτ της:

The screen at Millennium Point, is 22 metres wide by 16 metres high. That is as tall as a five storey building, and as wide and 4 buses nose to tail!

8O8O:lol:,τουμπανο,στην ελλαδα ιμαξ δεν παιζει νομιζω,οπωτε ευκαιρια να δω κατι πρωτογνωρο και να πω εντυπωσεις…

Με την διαφορά πως το Terminator και ΕΙΔΙΚΑ το Alien ήταν ταινιάρες.

ναι αλλα εγω πιστευω πως το avatar (το οποιο χθες τσιμπησε και τις χρυσες σφαιρες για καλυτερη ταινια) ειναι ταινιαρα. Ελειψη πρωτοτυπιας ναι μεν, αλλα και πάλι ταινιαρα. :stuck_out_tongue:

Το οτι μπορεσε αυτος ο ανθρωπος κ εφτιαξε μια ταινια που δεν εχει καθολου υποθεση κ εκανε τους παντες να πεσουν στα γονατα κ να αρχισουν να προσκηνανε λεει πολλα…
Επισης η ταινια αυτη ηταν τοσο εξυπνα γυρισμενη που ο Καμερον σιγουρεψε ενα πολυ καλο εισπρακτικο αποτελεσμα καθως μεχρι αυτη τη στιμγη οι συνολικες του εισπραξεις ειναι στα 492.000.000 δολαρια κ ανεβαινουν!

Μονο κ μονο γι’αυτα τα 2 respect στον καμερον!

Η υπόθεση μια χαρά είναι,απλά δεν είναι πρωτότυπη.Όλοι ξέραμε πριν δούμε την ταινία ποιο θα είναι το τέλος.Τα εφέ όμως ήταν απίστευτα και το ότι είχε σαν bonus το 3D έκανε τον κόσμο να τρέχει να τη δει.Μεγάλο ρόλο έπαιξε φυσικά και η διαφήμιση που έγινε για την ταινία.Παντού βλέπω αφίσες Avatar και διαφημιστικά.

Θελει κοτσια σημερα για να χτυπησεις τα torrents δυστυχως…

απλα περιεργος
ποιες ειναι οι αλλες 4 ?

κ ποια πεταξε εξω απο το τοπ-5 ?

απλα περιεργος αμα θες απαντα…

IMAX τα ΣΠΑΕΙ απλά!!! Ερωτεύσου το.

Το ερωτευτηκα:oops:,καμια σχεση με κανενα κινηματογραφο ελλαδα,απιστευτο…

ειδα και γω το avatar. συμπαθητικο. πολυ ωραιος ο κοσμος που δημιουργησε, μαλλον καλυτερη που χει κανει ως τωρα, αλλα. το σεναριο πολυ copy paste. θυμισε εκτος απο ποκαχοντας και princess mononoke. ο cameron ειναι πολυ καλος σ’αυτο που κανει αλλα μεγαλος σκηνοθετης ουτε ηταν ουτε θα γινει. θελει να πει 5 πραγματα αλλα πιο προβλεψιμο και κλισε τελος δεν μπορουσε να φτιαξει. μην πανε και τα παιδακια στεναχωρημενα σπιτι χωρις happy end. για τα μηνυματα που θελει να περασει το χουν κανει αλλοι καλυτερα οποτε κραταμε κυριως τον τεχνικο τομεα και γενικα το υπεροχο συμπαν που εφτιαξε.

και μενα σταδιακα μου εφυγε η αρχικη ψιλοκ@υλα ,το ειδα και δευτερη φορα με παρεα που ηθελε παση θυσια και τελικα τωρα,μπορω να πω και γω πως η ταινια κατα βαθος ειναι ενα στοιχημα μισοκερδισμενο(και βαση χρηματων,φημης,hype,μαλλον το αναποδο,μισοχαμενο)…γαμημενο hype:p

οπτικοακουστικα ειναι απολαυση,ακομα το θυμαμε και γουσταρω…αλλα πλεον,μπορω να πω με σιγουρια πως ενω ειναι ταινια επ.φαντασιας,δυστυχως χανει σχεδον τα παντα στο θεμα φαντασια,διοτι δεν εχει καθολου…ολα μαυρα ή ασπρα…και αλλες ταινιες ειναι καρακλισεδουρες αλλα τελικα το θεμα ειναι οχι τι λες,αλλα πως το λες…και κριμα γτ μαλλον σε μερικα χρονια,η ταινια θα αναφερεται μονο για τα εφε της(που ειναι επαναστατικα οντως και νομιζω σε αναλογες ταινιες δινουν τ δυνατοτητα να ξεπερασουν καθε φαντασια) και τπτ αλλο(και στη δευτερη θεαση,ηταν ο μονος λογος που δεν πηγε να με παρει ο υπνος σε κανα δυο σημεια)…

Eν ολιγης,δεν μας δωσανε oλοκληρο το πακετο,αλλα μονο το περιτυλιγμα…

Δε βλέπω το λόγο να το παίρνουμε κ κατάκαρδα. Εντάξει είναι ταινία επαναστατική κυρίως για τα εφφέ της κ χωρίς ιδιαίτερο σενάριο. Κάτι σαν το Matrix… :stuck_out_tongue:

(με τη διαφορά ότι Μatrix δεν έχω αντέξει ποτέ να δω μέχρι το τέλος… :stuck_out_tongue: )

Το είδα κι εγώ.
Εντάξει τα εφέ τα έσπαγαν, το 3D τα έσπαγε ακόμα περισσότερο (πρώτη φορά που βλέπω ταινία σε 3D), μέτριο σενάριο, αρκετές κλασσικές αμερικανιές, άπειρα κλισέ… Μέτριο γενικά.

Θα πω κατι που εχω βαρεθει να το βλεπω εδω μεσα, αλλα τωρα ταιριαζει ταμαμ…

[SPOILER][SIZE=“7”]Μια χαρα σε χωνει το Matrix![/SIZE]

:p[/SPOILER]

Ο πολίτης Κέιν πάντως που έχει αφήσει ιστορία και οι κριτικοί αποθεώνουν κλπ κλπ έχει απείρως πιο μούφα σενάριο από το άβαταρ.

εεεεεεε,πιπερι ομως τωρα:p

Μωρέ και πιπέρι και αλάτι αλλά το σενάριο του Κειν δεν τρώγεται με τπτ. Το άβαταρ με λίγο κοκά κόλα και ποπ κορν σου φαίνεται ενδιαφέρων όμως :stuck_out_tongue:

Ο πολίτης Κέιν είναι το μισο αμερικανικό σινεμά. Μακράν η πιο επιδραστική αμερικανική ταινια τόσο σκηνοθετικά όσο και σεναριακά. Η λέξη “μουφα” διπλα σε αυτήν την ταινια πρέπει να τιμωρειται με απαγορευση εισόδου στους κινηματογράφους. :stuck_out_tongue:

επειδη το σεναριο ειναι ποπ κορν και κοκα κολα:p:p