Avatarium - Avatarium

Κυκλοφορησε το αλμπουμ της νεας μπαντας του [SIZE=“3”]ΘΕΟΥ[/SIZE] Leif Edling των Avatarium, μπαντα την οποια συμπληρωνουν η Jennie-Ann Smith στα φωνητικα, την οποια δεν την γνωριζω καθολου, ο Marcus Jidell (Evergrey, Royal Hunt) στην κιθαρα ο οποιος επαιξε καποια live με τους Candlemass to 2012, o Lars Skold (Tiamat και στον σολο δισκο Songs Of Torment, Songs Of Joy του Leif) στα ντραμς και τελος ο Carl Westholm (Candlemass, Krux και μαζι με τον Lars Skold στο Songs Of Torment, Songs Of Joy), στα keyboards. Το δειγμα που ειχαμε μεχρι στιγμης, το κομματι Moonhorse ηταν εξαιρετικο και σου ανοιγε την ορεξη για τον δισκο.

Υπεροχο doom metal με το μπασο να ταρακουναει γαλαξιες και φωναρα η Jennie-Ann Smith. Εχει μια χροια θηλυκου DIO… Δεν εχω ακουσει ακομα το αλμπουμ, αλλα θα γινει συντομα, το Moonhorse το εχω λατρεψει παντως.

…το πήρα σήμερα, και αρχίζω ακροάσεις…μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει νότα:):!:

Και εγω θα το παρω μεσα στη βδομαδα και θα πεσει λιωσιμο. Ποσο το βρηκες?

…ένα 17άρι…digi…μάλλον είναι η μόνη εντίσιον:):!:

15 στα Reload. Απλα στους δισκους της χρονιας.

Doom μελωδικο με '70s επιρροες και ατμοσφαιρικη προσεγγιση.
Η φωναρα της τραγουδιστριας blues-ιζει.
Το κυριοτερο; Εχει μεσα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ που μενουν.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

…αυτό είναι, ο δίσκος έχεις συνθέσεις-τραγούδια…και τα φωνητικά είναι υπέροχα…Moonhorse, Avatarium, Boneflower, Lady In The Lamp…σένα δίσκο, απ’τους πιο αγαπημένους της χρονιά, παρόλο που είναι τόσο πρόσφατος:):!:

Μιλάμε για δισκάρα, θρίαμβο του μελωδικού doom με 70’ς καταβολές.
Κυλάει πολύ γρήγορα και έχει πολύ πιασάρικα σημεία. Γι αυτό ευθύνονται τόσο οι συνθέσεις όσο και τα καταπληκτικά και ολόφρεσκα φωνωτικά της αοιδού.
Όσο πιο απλά (και όχι απλοϊκά) τα πράγματα τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αν είναι εμπνευσμένο, και σε αυτά ο Leif είναι ο καλύτερος.
Αυτό χτυπάει πεντάδα.

Απίστευτη φωνή η τύπισσα και το λέω ενώ γενικά δεν μου αρέσουν οι γυναικείες φωνές. Φοβερά σημεία από δω και από κει. Αγαπημένα τα Moonhorse κ Lady In the Lamp.

τι φωναρα ειναι αυτη ρε

…και δεν την ήξερε κανείς8O…που την ξετρύπωσε ο Elf:?: :slight_smile: :!:

συμμετειχε στο προσωπικο αλμπουμ του κιθαριστα.

…λέτε να την δούμε και Evergrey…δεν θα με χάλαγε:):!:

Άκουσα το album από download και δυστυχώς πρέπει να αναθεωρήσω το ήδη πετσοκομμένο χριστουγεννιάτικο budget αγορών δίσκων. Αν υπάρχει και σε βινύλιο ακόμα καλύτερα. Μιλάμε για δίσκο μεγαλείο.

Αναφορικά με τη τραγουδίστρια, ούτε εγώ την ήξερα. Κάνοντας ένα γρήγορο googlάρισμα διαπίστωσα ότι εκτός από φωνάρα, είναι και θεογκόμενα η τύπισσα (πρόσωπο και σώμα). Αλλά εμάς μας ενδιαφέρει η μουσική :stuck_out_tongue: .

Στη 10αδα άνετα για το 2013. Θεός ο Leif

πεντάδα όμως !!!

Δισκάρα από τις λίγες για το 2013 και η κοπελιά εξαιρετική φωνή! Το λιώνω κάθε μέρα στο αυτοκίνητο!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bird of Prey <3

σημερα περνουσα απο no remorse και δεν αντεξα!!φοβερο το digi,17αρα εδωσα αλλα…

…τόσα έδωσα κιεγώ…ταξίζει τα λευτά του…in Leaf we trust:):!:

14.99 στο Mall σε ένα νέο δισκοπωλείο τύπου Metropolis, μικρότερο σαφώς, με λογικές τιμές και τίμιο metal section. Και λίγα βινύλια. (δεν κάνω διαφήμιση).

Πολύ απολαυστικός δίσκος γενικά :smiley: