Μax & Igor Cavalera στο Gagarin την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Δεν υπαρχουν λογια ουτε περιγραφες…ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…

“Ο Max και ο Igor Cavalera, πρώην μέλη των Sepultura, θα επισκεφτούν την χώρα μας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Cavalera Conspiracy, όπου θα παρουσιάσουν ολόκληρο το “Roots”!
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, στο GAGARIN 205!”

Το ηξερα εδω και παρα πολυ καιρο αλλα πραγματικα νευριασα οταν ειδα πως δεν ερχεται Θεσσαλονικη -.-

Το Roots βρήκαν να παίξουν…δεν γαμιέται, αν είναι κανα 20αρι το εισιτήριο, θα πάω

Αρπαχτη - ξεαρπαχτη , μαλλον θα ειμαι μεσα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 23 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Public, SevenSpots.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Ταμείο: 26 ευρώ

το Live θα έχει διάρκεια οση και ο δίσκος??? δεν θα παίξουν τίποτα άλλο?

Έχοντας ακούσει τους νέους σύγχρονους Sepultura και τους Soulflfy. Έχω να πω:
MAX δαγκωτό… Είμαι ήδη εκεί.

Αααακριβως αυτο. Αλλωστε Sepultura χωρις Cavalera,δεν ειναι Sepultura,οποτε οπως λες και εσυ…ειμαι και εγω ηδη εκει. Ειναι ενας ανθρωπος που θαυμαζω απεριοριστα και περιμενω πως και πως να τον δω,δεν θα εχανα αυτο το Live με τιποτα.

Στο προηγούμενο live των Soulfly (Δεν θυμόμουν ακριβώς πότε ήταν οπότε το γκούγκλαρα) το 2009 είχα πάει με ένα ξάδελφο μου (αρκετά μεγαλύτερος μου) ο οποίος πηγαίνοντας στο live έλεγε στο αυτοκίνητο:
"Λες να παίξει Nailbomb… θα τρελαθώ αμα παίξει Nailbomb… Το έχω άχτι."
Τελικά έτσι έγινε και φυσικά τρελάθηκε και ήθελε να ανέβει στον μπαρ σαν σκυλογκομενίτσα αλλά τον μάζεψα.

…εύχομαι να ζήσω ίδιες συγκινήσεις!!!

Ποιο Nailbomb παίξανε ρε τρελέ, θυμάσαι;

Σε live των Cavalera Conspiracy το 2008 στο Rockwave ( όταν ακομα η Didi ηξερε τι σημαινει ροκ και μεταλ ), εκτος του ότι ημουν εκστασιασμένος σε οοοοολα τα κομματια, παραλιγο να σπασω τα πλευρα μου σε τρελοτατο mosh pit που εγινε.
Το θεμα όπως προειπα για μενα είναι αυτος ο ανθρωπος που ονομάζεται Max Cavalera και η ιστορια που εχει αφησει πισω του με τους Sepultura. Το συγκροτημα που πριν 22 χρονια με εκανε να αρχισω να ακουω μεταλ και μονο μεταλ. Αλλωστε δεν είναι τυχαιο ότι εχω το σημα τους τατουάζ στο ποδι μου.
Δεν κοιταζω το πως εφυγε και τι αντιπαλοτητα μπορει να εχει τωρα με τους Andreas & Paulo ,αλλα το τι μουσικη γραφει και πως συνεχιζει να παιζει. Οκ…παχυνε…SO FUCKING WHAT???
Πολλοι θα πουν,μα καλα επέτειος για το Roots που ουσιαστικα ηταν και ενας δισκος που δεν εκανε και παταγο, μπροστα σε Arise & Beneath ας πουμε, αλλα δεν θα με χαλασει καθολου να τους δω για το πολύ μιαμιση ωρα ( και πολύ λεω ) και να φυγω ευτυχισμένος και ιδρωμένος από το Gagarin.
Για μενα Sepultura δεν υπαρχουν πια, εχουν τελειωσει από τοτε που εφυγαν τα αδερφια. Ο Max & o Igor υπαρχουν ακομα όμως και γραφουν/παιζουν κομματαρες όπως τον παλιο καλο καιρο.
Μετραω αντιστροφα λοιπον…

Την τελευταία φορά που είδα Soulfly έπαιξαν 70 λεπτά. Ελπίζω να μην ζήσουμε κάτι παρόμοιο. Ήδη μιλάμε για αρπαχτή τουλάχιστον ας είναι με αξιοπρέπεια

Γιατι αρπαχτη.δεν μπορω να το καταλαβω. 23? το εισιτηριο και είναι ένα διδυμο που παιζουν ακομα, δεν είναι να πεις ότι εχουν σταματησει χρονια και ξαφνικα θυμηθηκαν να κανουν live για να βγαλουν κανενα φραγκο…

Μα γι αυτό ακριβώς είναι αρπαχτή. Soulfly, Cavalera Conspiracy και τώρα αυτό. Προφανώς η έμπνευση του Max έχει χαθεί με το πέρασμα του χρόνου και τα χρήματα έχουν μειωθεί οπότε βρήκε αυτή την αφορμή για περιοδεία. Τεσπα θα δω set listκαι μετά θα αποφασίσω γιατί 70 λεπτά είναι πολύ λίγο.

Wasting away και Cockroaches

Χμ; Το Roots είναι μακράν η πιο μεγάλη τους εμπορική επιτυχία και μακράν επίσης ο πιο επιδραστικός τους δίσκος (δυστυχώς, τι να κάνουμε). Φυσικά και από το Beneath και μετά έκαναν μπουμ στον μέταλ κόσμο σαν μπάντα που τολμάει να κοντράρει τους Slayer στα χρυσά τους χρόνια αλλά ο πλανήτης όλος τους πήρε χαμπάρι με το Roots.

Οριστε και το setlist που παιζουν …

  1. Roots Bloody Roots

  2. Attitude

  3. Cut-Throat

  4. Ratamahatta

  5. Breed Apart

  6. Straighthate

  7. Spit

8.Lookaway

  1. Dusted

  2. Born Stubborn

  3. Itsari

  4. Ambush

  5. Endangered Species

  6. Dictatorshit

  7. Procreation (of the Wicked)
    (Celtic Frost cover)

  8. Ace of Spades
    (Motorhead cover)

Δεν θα παω αν και ομολογω οτι το σκεφτηκα για λιγο αλλα δεν…

Το Roots ποτε δεν με τρελαινε, οταν μιλαμε για Sepultura για εμενα ειναι πρωτα τα Arise και Beneath The Remains ακολουθουν Chaos A.D. και Schizophrenia και μετα το Roots με αρκετη αποσταση. Eχω παρακολουθησει πολυ αποσπασματικα την πορεια του γκρουπ μετα την φυγη του Max, δεν ηταν ποτε το ιδιο πλεον, αλλα απο την αλλη και οι Soulfly ποτε δεν μου εκαναν αυτο το κλικ, γενικα εχω απειρα χρονια να πωρωθω με καποια δουλεια του Max.

Οσο ζουμε ελπιζουμε ομως σε καποιο reunion, αν γινει αυτο θα γκρεμιστουν τα τσιμεντα… Εως τοτε ομως…

Υ.Γ. Αν εκαναν περιοδεια με τον Igor με setlist της εποχης Sepultura θα πηγαινα, μονο Roots ομως οχι.

Κοιταξε, η αληθεια ειναι οτι το Roots δεν ειναι και οτι καλυτερο εβγαλαν σαν Sepultura και φυσικα θα συμφωνησω με αυτο που λες για Arise,Beneath,Chaos. Για μενα προσωπικα επειδη ειμαι λατρης των Original Sepultura και φυσικα εχω παρακολουθησει ολη την δουλεια του Max υστερα απο την φυγη του,δεν το χανω με τιποτα. Ακομα και την δουλεια που εχει κανει με τους Killer Be Killed,που ειναι συνεργασια διαφορων μελων απο συγκροτηματα. Δεν το χανω με τιποτα,εχω φυσικα παρει ηδη εισιτηριο και απλα μετραω αντιστροφα. Σιγουρα θα ηθελα κατι παραπανω απο το Roots,αλλα…
Υ.Γ. Reunion??? Αποκλειεται να γινει κατι τετοιο, αλλα εαν γινει,ακομα και ενα live να δωσουν στην Βραζιλια, θα παω και μπουσουλωντας.

Το Roots είναι εμπορικά ο πιο πετυχημένος δίσκος των Sepultura. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι αριθμοί. Τώρα αν σε κάποιον αρέσει περισσότερο το Arise, το Chaos, το Roots ή το Beneath αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σε όλα τα άλμπουμ των Sepultura επί εποχής Max υπάρχουν εξαιρετικά κομμάτια.