Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης… Δεν τιθεται καν θεμα χαρακτηρα και φωνης, σκηνικης παρουσιας κτλ… Φυσικα [SIZE=“5”]JAMES HETFIELD[/SIZE] μιλαμε για τον [SIZE=“4”]ΑΠΟΛΥΤΟ[/SIZE] frontman, σε κανει να τρελαινεσαι και του ανηκει η σκηνη… Ο Axl, καλη φωνη, ταλεντο, αλλα ποτε δεν μου εκανε το κατι παραπανω και ειναι απιστευτη ψωναρα και κυκλοθυμικος, δεν σεβεται τον οπαδο, κανεναν. HETFIELD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τεραστιος frontman εδω κατι Τζαγκερ χαλαρα τους παταει κατω…
Αν και λιγο ψιλοακυρη μου φαινεται η συγκριση και οι δυο ανηκουν στις πιο αγαπημενες μου μπαντες ολων των εποχων, με απιστευτους δισκους και ζωντανες εμφανισεις, με δυνατες προσωπικοτητες (Slash+Izzy, Hammett+Lars) και με βαση τα νεα δεδομενα πλεον εχουν κυκλοφορησει και οι 2 εξαιρετικους δισκους το 2008 επιβεβαιωνοντας την ιστορια να τους θελουν απο τα σημαντικοτερα συγκροτηματα ολων των εποχων.
Και ναι το Chinese Democracy ειναι σπουδαιος δισκος (MASTERPIECE) αν δεν τον συγκρινει κανεις με το παρελθον, οπως και το Death Magnetic αν δεν το δεις ως Μaster of Puppets.
Τιποτα μωρε…αταλαντος παπαρας…
Kill’em all; α πα πα πα πα …
Τι να πεις για το Ride the Lightning; Αισχος
Αυτο το Justice μια μαλακια…
To Black Album ; Βανδη καλυτερα!
Ασε αυτο το Master…εμετικο!
Jekil μην το παρεις στα σοβαρα…καλαμπουρι κανουμε…
Ψήφισα James!! (Yeahhh) επειδή τον προτιμώ περισσότερο απο Axl σαν φροντμαν!!!:thumbup:
Απο την άλλη τώρα, σαν καλύτερο τραγουδιστή θεωρώ τον Axl.Έχει πολύ μεγαλύτερη έκταση και ποιότητα φωνής(και κυρίως με τους τότε Guns)…!:respect: