Axl Rose vs James Hetfield

Για σκέψου και το αντίστροφο για μερικά των Metallica όμως…

(έχω ψηφήσει την 3η επιλογή)

Μα δε διαφώνησα ως προς την αξία του Hetfield. Και όντως ισχύει αυτό που λες…
Το σχόλιο αναφερόταν στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό ως προς τον Axl (τον οποίο παρεπιπτόντως σαν άνθρωπο δεν πολυπάω, αλλά στον μουσικό Rose σκύβω ταπεινά το κεφάλι)…

Xoxo…

Γιατί ο Axl απέσυρε την μπάντα του εκείνο το βράδυ στον Καναδά?
Όταν τραυματίστηκε ο James.

ε καλά εντάξει…άμα κάνεις ξεφτίλα τον Hetfield λέγοντας πως άλλαζε το μούσι του μετά το Black, εμείς οι υπόλοιποι τι να σχολιάσουμε; Πρέπει δηλαδή να γελοιοποιήσω και γω το τόπικ σαν 16χρονος ξερόλας μεταλάς ή να γίνω γραφικός προσπαθώντας να τεκμηριώσω κάποια πράγματα; Μου φαίνεται πως από τη μία άκρη πήγαμε στην άλλη και χέζουμε πάνω στην ιστορία των Μετάλικα, που “ξεφτιλίστηκαν”. έλεος, ένα μέτρο.

Σκηνική παρουσία: Το χτύπημα “φραπέ” που διάβασα είναι χαρακτηριστικό. Καμία σύγκριση ψηφίζω φυσικά Τζέιμς.
Στιχουργική ικανότητα; ε ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα

Γκρουπ σαν τους Roses υπάρχουν πολλά. Σαν τους Metallica? Και πως είναι δυνατόν να σκύβουμε το κεφάλι ταπεινά στις τρομερές(:wink: στιχουργικές ικανότητες του Axl και απλά να δεχόμαστε την αξία του James?

Τι λες ρε,ποιος εκανε ξεφτιλα τον Hetfield?:-k Επειδη ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι αλλαζε το μουσι του, η τα μαλλια του μετα το Βlack αυτο τον κανει ξεφτιλα η γελοιοποιει το τοπικ?#-o :? Εσυ αμα θες βγες και παιξτο τελειως σοβαρος…:-- Δεν σε εμποδισε κανενας να σχολιασεις.

Φυσικα,χιλιαδες tribute GNR bands.:stuck_out_tongue:

Συγνωμη james που σε ξεφτιλισα λεγοντας οτι μετα το black αλλαζες το μουσι σου συνεχως…#-o :lol:

@ The - eye

πες καμια μπαντα σαν τους Roses …( και δεν το λεω ειρωνικα )

Λίγο άκυρη η σύγκριση κατά τη γνώμη μου,παρ’ όλα αυτά,hetfiled επειδή ακούω πιο πολύ metallica απ’ ότι gnr :lol:

Πειράζει που δεν μπορώ να διαβάζω αηδίες; Ξέρεις κάθε άνθρωπος έχει και ένα τρόπο σκέψης. Περίμενα λοιπόν από σένα μετά από 2000 πόστ να έχεις κάτι να πεις για το θέμα που συζητάμε εδώ, ή μήπως όλα τα ποστ σου κυμαίνονται πάντα στο ίδιο ύφος;
Τι θα πει μεταξύ σοβαρού και αστείου; Σοβαρά το είπες ή αστεία; Αν δεν ξεφτιλίζεις τον Hetfield σίγουρα ξεφτιλίζεις την κουβέντα. Μπορείς φυσικά να γράφεις ότι γουστάρεις και ούτε εσένα σε εμπόδισε κανένας.
Οπότε και γω μπορώ να κράζω όποιον νομίζω πως γράφει απλά για να γράφει.
*Αν δεν υπάρχουν άλλα γκρουπ σαν τους Roses πως δημιούργησαν σχολή;
(Μίλησα με τον James και μου είπε πως δεν διαβάζει τα ποστ σου, γιατί ακούς Megadeth και σε όλα τα θρεντ θάβεις τους Μετάλικα):lol:

Η κουβεντα ουτως η αλλως ειναι ξεφτιλισμενη,δεν νομιζω να περιμενατε ολοι να ερθω εγω και να πω κατι για να τη ριξω ακομα πιο χαμηλα.Ενταξει πεσαμε σε πολυ σοβαρο ατομο,σορρυ The-Eye δεν θα ξαναγραψω αηδιες.:stuck_out_tongue: (Μιλησα με τον Lars και μου ειπε οτι καλα κανεις που κραζεις τον James για το μουσι του,100 φορες το εχει αλλαξει.:lol: )

Peace

Δεν περιμέναμε από σένα να ξεφτιλίσεις περισσότερο την κουβέντα… να την ανεβάσεις περιμέναμε!
Σοβαρός γίνομαι μόνο όταν ακούω αηδιούλες για τους Μετάλλικα (μήπως ακούς Megadeth?:lol: )
Μη μιλάς με τον Λαρς είναι μαλάκας. Μπορεί να σου κάνει μήνυση επειδή ανέφερες το όνομά του χωρίς άδεια. :lol:

Peace

Η κατηγορια με τα δημοψηφισματα ειναι χαλαρα η πιο χαμηλου επιπεδου κατηγορια του rocking εξαιτιας τετοιων μαλακισμενων threads…

ναι αλλα εχει και τον πιο πολυ χαβαλε λογω των κοντρων που αναπτυσσονται μεταξυ των fans των συγκροτηματων!!!

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, αλλά τώρα που το ανέφερες δεν ακούγεται άσχημο… :-k

Μου ταιριάζει! Thanks! :smiley:

Α καλά…:lol:

Καλα εισαι τελειωμενη περιπτωση εκρινα λαθος και ασχοληθηκα…

αυτό το topic έχει πολύ γέλιο!!! πάντως το αποτέλεσμα δεν χωράει αμφισβήτηση! HETFIELD ΡΕΕΕΕ!!! :stuck_out_tongue:

χιλιες φορες hetfield για πολλους λογους θα αναφερω ομως τον κυριοτερο.Πραγματικα η συμπεριφορα αυτου του ανθρωπου(ναι στον Αxl αναφερομαι) ειναι περα για περα εκνευριστικη…δεν εχω ξαναδει τετοια @$# προσωπικοτητα. σορρυ αν εθιξα κανεναν. η αληθεια να λεγεται.:roll:

δεν μου αρεσε καθολου αυτο το δημοψηφισμα!!!ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ!!! πως να διαλεξεις μεσα απο αυτους τους δυο θεους της μουσικης!!!:band:

axl rose:)

Hetfield από μένα…