Axl Rose vs James Hetfield

αφου εχεις τη δικη σου αποψη δε χρειαζεται να σχολιαζεις τι λενε οι αλλοι για τον axl αν δε σε βρισκει συμφωνο…και ο αλλος εχει την αποψη του ετσι δεν ειναι??

Μήτσο,μην του πας κόντρα,είναι μεγαλύτερος:!:

Ο James παταει κατω τον posera για την πλακα…

Οποτε ακουω αυτο το τραγικο σημειο στο “welcome to the jungle” που τραγουδαει ο Axl Pose “νινινινινινινιιιιιιιι νιιιιιιιι” μου ρχεται να ξερααααασω!!!

ε μην τα ακους ! λολ , πλακα κανω ακουτο γιατι γ@μ@ει…ειδικα το συγκεκριμενο σημειο…γνωμη μου παντα…

+1000

Ασχετοι μεταξυ τους οι performer του poll και φωνητικα και σε σκηνικη παρουσια και σε ειδος μουσικης…
Θα διαλεγα το 3 μιας και οι δυο τωρα πια μου βγαζουν μια αντιπαθεια, αλλα μ αρεσουν παρα πολυ οι original Guns N’ Roses της επι Slash εποχης, οποτε “αναγκαστικα” Axl…

Το Welcome To The Jungle τα σπαει ο,τι και να λετε:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ιεροσυλια… Κοιτα ποσα εκανε και συνεχιζει να κανει ο ενας(Jamez) και κοιτα που ειναι κ ο αλλος(Axl)… ελεος δηλαδη!!

Που είναι ο άλλος?:-k

Μετά το Black Album, αλήθεια, τι κάνει??

Aλλαζει σχεδια στο μουσι του συνεχως.:stuck_out_tongue: :lol: #-o #-o #-o

ε μετα το τραγουδι ειπε να το ριξει και στο styling!!!

Παντως ο hetfield οταν ειχε διαβασει τους κανονες του Axl σε μια συναυλια που ειχανε μαζι GNR/Metallica δεν του αρεσαν…:lol: :lol: :stuck_out_tongue: This is fucking crap…:stuck_out_tongue:

hetfield γιατι πανω στη σκηνη ειναι ο γαμαω ( σαν τον jack bauer ενα πραμα )

ο αλλος πανω στην σκηνη κανει σαν φραπεδιερα .

Έβγαλε με το συγκρότημα του δύο δισκάρες (Load, Reload), ένα εξαιρετικό live album (S 'N M ) και άλλον έναν μέτριο δίσκο (St. Anger)…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ποιός τολλμά να συγκρίνει τον Hetfield με έναν τραγουδιστή/μοντέλο?
1000 φορές Ηetfield!!!

:respect: post! :smiley:

Καταντας εκνευριστικος.Δεν μπορεις να μας συμπεριφερεσαι λες και ειμαστε τιποτα βλαμμενοι αν εχεις κατι να πεις πες το αλλιως ασε τις ειρωνιες λες και εισαι ο θεος και αντιπαραθετεις την θεικοτητα σου με μας τα μυρμηγκια.καταλαβαινω με το να μην θες να απαντας στον πασα ενα.αλλα απλα μην λες τιποτα αν βαριεσαι να κανεις διαλογο

+10000000000000000000000

Κορυφαίοι και οι δύο για μένα. Διαφορετικά στυλ, αλλά η εκφραστικότητα και γενικότερα το στυλ τους στα live με πωρώνουν. Μου αρέσει η μαγκιά και η αλητεία στο βλέμμα του Axl, απλώς ο Jaymz είναι ένα σκαλί παραπάνω μέσα μου μόνο και μόνο για την επιβλητικότητά του, όταν κρατάει την ESP (ωραία σχέδια διαλέγει btw).

Κατά τη γνώμη μου από αυτά αξίζει μόνο το S&M…

Ο Hetfield (του οποίου τα φωνητικά μου αρέσουν) μπορεί να βγάλει τα φωνητικά που έκανε το μοντέλο στα Paradise City, KnockinOn Heavens Door? (τυχαία τα παραδείγματα)…