Axl Rose vs James Hetfield

JAMES!!!:bow2:

Εγώ πάντως θεωρώ κορυφαία αυτή την “πνιχτή” φωνή του…

περα απο την φωνη του π εγω την βρισκω τουλαχιστον ενοχλητικη ο Rose ειναι μ… μισος σαν ανθρωπος
και δεν με εμπνεει καθολου σαν ροκ-μεταλ μορφη. δεν μoυ ερχεται ο Rose στο μυαλο οταν σκεφτομαι κλασσικες ροκ η μεταλ μορφες ενω ο Hetfield ναι.Ασε π δεν συγκρινονται live

ρητορικη ειναι να φανταστω ε ? δεν υπαρχει καμια συγκριση…James Hetfield VS Axl Rose σημειώσατε 1 !!!

παροτι γουσταρω gnr ο αχλ ειναι καραγκιοζης οποτε james

πλάκα έχι αυτή η κόντρα :stuck_out_tongue:

Eκεί που έκλασε ο Jamez βγήκε ο Axl βασικά…αλλά τον αγαπάμε (τον Αxl) γιατί μας χάρισε 3 albumίδια κεραυνούς!

Ο ένας είναι perforer στην μεγαλύτερη metal μπάντα όλων των εποχών, μαζί της βρίσκεται στην κορυφή εδώ και 25 χρόνια και βγάζει την μία δισκάρα πίσω από την άλλη. Ο άλλος ήταν perfomer σε ένα άλλο πολύ μεγάλο συγκρότημα, το οποίο όμως είχε ημερομηνία λήξης και από τότε έχει χαθεί δισκογραφικά. Οπότε Hetfield…

Πάντως αν ο Axl δεν ήταν κομπλεξικός και και και, δε θα γουστάρατε όλοι το ίδιο τους Guns…

αμα δεν ηταν κομπλεξικος και μπουφος θα ειχαν βγαλει οι guns αλλες 5 δισκαρες και θα τους γουσταραμε περισσοτερο

Και το Appetite δε θα ήταν αυτό που είναι σήμερα, τίγκα στην αλητεία.:wink:

οχι απαραιτητα…υπαρχει η καλως νοουμενη αλητεια και μαγκια των gnr και η ηλιθιως νοουμενη ψευτομαγκια του axl.

Άλλο η αλητεία, άλλο η μη σοβαρότητα…

JAMES ALAN HETFIELD ftw!!!
re einai 8eos…ti sygkrineis twra???
xD

Ενταξει αααν δεν ηταν ειναι αλλο ομως ειναι αρα…
κα δεν μπορω τωρα να ακουω τετοια σιγα μη βγηκε καλος δισκος το apetite επειδε ειναι μλκσ ο axl

“You want more Greek motherfuckers?” - James Hetfield φυσικά… Καμία σύγκριση

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Ξαδέρφια σου είναι οι Guns και αντιδράς έτσι συνέχεια?

Κοίτα, υπάρχει ένα κακό στο γεγονός ότι ξέρω / έχουμε γνωριστεί / τα έχουμε πιει με τα παιδιά του site (admin / moderators)…

Δεν θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση γράφοντας αυτά που πραγματικά θέλω να γράψω κάποιες φορές!

Οπότε τις περισσότερες είτε δεν σχολιάζω καν, είτε γράφω κάτι πολύ πιο ευγενικό από αυτό που θα έπρεπε!

Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπινελίκι (τουλάχιστον!) θέλω να ρίξω κατά καιρούς σε πραγματικά άσχετα άτομα που πετάνε τις παπαριές τους απλόχερα!

Αλλά τι να κάνουμε, σέβομαι τα παιδιά!

[SIZE=“1”]Και μην μου πεις, δεν μπορούν όλοι να ξέρουν τα ίδια, να έχουν πολλές γνώσεις και τα λοιπά, γιατί το πρόβλημα είναι αυτοί που το παίζουν κριτές και ξερόλες γνωρίζοντας λίγα πράγματα! Και είναι πολλοί αυτοί και σε αυτό το forum και αλλού![/SIZE]

Πάντως εγώ είμαι φαν των Guns, δεν ξέρω βέβαια κάθε πότε κατουράει ο καθένας, αλλά θεωρώ τον Axl κωλόπαιδο… Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά το ότι είναι κωλόπαιδο έφερε κάτι καλό…

Δεν μπορείς να μου το βγάλεις απ’ το μυαλό ρε παιδί μου :p. Εκτός αμα έχεις αποδείξεις καλής συμπεριφοράς και πράξεών του :p.

Έχω πολλές, αλλά δεν με νοιάζει να πείσω κανένα για αυτό!
Ο καθένας έχει την γνώμη για τον Axl! Και εγώ έχω την δική μου πολύ συγκεκριμένη!
Με χαλάνε κάποια πράγματα σε αυτόν, αλλά τα περισσότερα (που χαλάνε όλους τους άλλους) εμένα μου αρέσουν! :lol:

Δεν με ενδιαφέρει να λέω καλά λόγια για τους Guns, αλλά όταν ακούω μια ανακρίβεια / άδικη επίθεση κ.τ.λ. τότε ναι απαντάω!