Axl Rose vs James Hetfield

Quote:
Originally Posted by leris
Axl = Η πιο υπερτιμημένη φωνή έβερ

Κάποτε ίσως…τώρα μια χουφτα χιόνι:p Οταν δεν τσίριζε ο Αxl είχε καλή φωνή (μιλαμε για τη παλια καλή εποχή των Guns.) Στο Patience ας πουμε, kαι στο Civil War, τραγουδαει ωραια.Ή ακόμη στο Welcome to the jungle, εχει πολυ καλή δυναμική ερμηνεία. Και σε άλλα…Όταν αρχιζει και υστεριαζει ομως στα live μου’ρχεται να παω να του κάνω μια ηρεμιστική ένεση…

Ναι ρε παιδιά αλλά μιλάμε για hard rock αλήτικο και sleaz-ιές.
Πώς θέλατε τη φωνή του, αέρινη ή μπάσα?

καλα εννοειται!μιλαω για εποχες 90-95.
εχω ακουσει και δει παρα πολλα λαιβ τους και πραγματικα ειναι σαν να μην αλλαζει σχεδον καθολου η φωνη του απο τα σιντι…απλα σε μερικα σημεια το παρατραβαει.αλλα ειναι λογικο μεσα στην παραζαλη της κοκα-κολας :slight_smile:

εντιτ:κρισπ εγω πιστευω ειναι ο,τι πρεπει ο αξελ για τους γκανς.αυτο το πανκ/χαρντροκ που παιζουν εμενα μαρεσει με τη φωνη του αξελ.δηλαδη εσενα το paradise city θα σαρεσε πιο πολυ με πιο μπρουταλ φωνητικα?

μερικες φορές θα τον προτιμουσα μουγκό:p (αλλες πάλι, δεν υπάρχει πρόβλημα τα λεει καλά:) …)

james ρε! Να παει να μαμειθει ο αλλος!

James Alan Hetfield. Κορυφές και οι δύο, απλώς το λιοντάρι δε νικιέται. Είναι ο βασιλιάς τη ζούγκλας!

To παρατσούκλι του δεν είναι τυχαία Simba…

Ο Axl live δεν ειναι καλος ,πολλες φορες δεν ειναι,δεν ξερω αν ειχε ποτε καποιο προβλημα η φωνη του αλλα στα live προσπαθει μεν αλλα δυσκολευεται πολυ. Και δεν αναφερομαι στο τωρα που ειναι 45ρης και αρα λογω ηλικιας ισως να μην μπορει να αντεξει,αλλα κ παλαιοτερα 91-93 και μετα πότε ηταν καλος κ πότε δεν ηταν, ειχε γενικως σκαμπανεβασματα με την φωνη του,η αποδοση της καποιες φορες ηταν πραγματικα κακη,δεν ακουγοταν.Τωρα νομιζω εχει καλυτερεψει…

Ώρες ώρες θα προτιμούσα οι Guns N’ Roses να είχαν παραμείνει μπάντα των clubs και να τους ξέρουν μόνο αυτοί που πρέπει να τους ξέρουν και όχι εκατομμύρια άλλοι “ειδήμονες”… :-k

Se aytin tin periptosi agapite Mits akoma tha kykloforousane albums kai tha tous xairosoun tosa xronia kai me kala albums isos kai kalitera…

Ναι, πολυ πιθανό να γινόταν ακόμα και αυτό!!! :dunno:

Δεν το προτιμούσε ο Αξλ όμως!

Ε προφανώς!

Δεν είναι όμως ο Axl αυτός που διαβάζει που και που αυτά που γράφονται στο κάθε forum! :expressionless:

Τον αλήτη, αφήνει τη μπελαλοδουλειά σε άλλους! :lol:

Όντως.

Εκτιμούνται δεόντως κι έτσι… Σε χτυπάνε στην εφηβεία και σε κυνηγάνε σε όλη σου τη ζωή μετά…

Και οι δυο ειναι πολυ καλοι ( ο καθενας ατο στοιχειο του ) . Κατα την γνωμη μου πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να πουμε για τον καλυτερο… Εμενα μου αρεσουν πολυ και οι δυο …

JAYMZ 4 LIFE.τα ρωταμε αυτα?

ναι καπως ετσι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

νομιζω δεν υπηρχε λογος να γινει συγκριση. ποιος Rose ρε παιδια?