Αφού ξέρετε τι ψηφίζω εγώ!!!
[SIZE=“3”]JAMES HETFIELD FOR PRESIDENT[/SIZE]!! :respect:Ο ανθρωπος είναι κορυφή. Ό,τι κι αν πω θα’ ναι λίγο. Ζήτω ο James, Zητω οι Metallica:D
Αφού ξέρετε τι ψηφίζω εγώ!!!
[SIZE=“3”]JAMES HETFIELD FOR PRESIDENT[/SIZE]!! :respect:Ο ανθρωπος είναι κορυφή. Ό,τι κι αν πω θα’ ναι λίγο. Ζήτω ο James, Zητω οι Metallica:D
[SIZE=“1”]Toυ πεσαν τα μαλλια και εκανε μπυροκοιλια ο james… #-o [/SIZE]
Αυτό το ψευτοδίλλημα δεν έχει λόγο ύπαρξης! Να κλείσει αμέσως!!! [-X
Υπαρχει καποιος που ψηφησε axl pose??? Στην Πυρα!:twisted: :lol:
Το μόνο πράγμα που είναι καλύτερος ο Hetfield από τον Axl, είναι η ρυθμική κιθάρα!
Σε αυτή ναι, είναι καλύτερος! :lol: :lol:
Σε όλα τα άλλα (φωνή, σκηνική παρουσία, rockstar-ιλίκι, συνθέσεις, επιχειρηματικό μυαλό, προσωπικότητα και πολλά άλλα) δυστυχώς έρχεται δεύτερος! 8)
Sorry Jaymz!
Bρε δε πα να του πεσουν και τα δοντια και τα μαλλιά και τα αυτιά (και ό,τι άλλο εμεινε:p ):lol: μια είναι η αληθεια!
Ο James ειναι κορυφη:p
και με μπυροκοιλιά!
Ασχετο, αφου υποτιθεται οτι παλιοτερα επινε περισσοτερο…γιατι εκανε τωρα την μπυροκοιλια?:-k
τι διληματα ειναι αυτα ρε?
το ματς ειναι διπλο απο τα αποδυτηρια!!! ΞΕΡΟ JAMES HETFIELD ! ! !
Αστεία η σύγκριση!
Ισχύει ότι και στο θρεντ με τον Σλας και το Χάμετ. Δεν έχει σημασία ποιος είναι καλύτερος αλλά το έχει κάνει συνολικά με τη μπάντα στην οποία βρίσκεται, οπότε ο Αξλ δεν νομίζω να έχει τύχη και σε πολλά δημοψηφίσματα vs τον οποιονδήποτε…
Hetfield ρεεε και ξερο ψωμι!!!
Kαλα ντε το εμπεδωσαμε… :lol:
Βασικα, για μενα δεν υπαρχει θεμα συγκρισης. Στο μονο που κερδιζει ο Αξλ ειναι η ποζερια. Ουτε κανας σπουδαιος συνθετης ειναι, η φωνη του μονο για σλιζ ειναι… και γενικα ο Τζειμς τον εχει παντου.
Και μην ξεχναμε οτι οι Μεταλλικα ειναι πιο πετυχημενη μπαντα απο τους Γκανς.
:roll:
James Hetfield , δεν υπαρχει συγκριση… 8)
Μπράβο σας! Μετά το Maiden VS Metallica τώρα θάχουμε και G ‘N’ R VS Metallica… Καλά δε βαρεθήκατε όλο τα ίδια?:-k
Ποσες cover μπαντες των GNR υπαρχουν και ποσες των Metallica?:-k Δεν διαφωνω με αυτο που λες οτι οι Μεταλλικα ειναι πιο πετυχημενη μπαντα απο τους Γκανς. Απλα το οτι υπαρχουν τοσες μπαντες που προσπαθουν να μοιασουν,να μιμηθουν τους Γκανς ,το στυλ τους κλπ η διασκευαζουν πολλα απο τα κομματια τους ειναι μια επιτυχια που δεν μπορει να περασει απαρατηρητη.
Παντα ετσι καταληγουν τετοια thread,αν δεν λεει ας το:lock:
Οντως. υπαρχουν Maiden vs metallica, slash vs hammet, rose vs hetfield, burton vs harris…
Ελεος δηλαδη… καντε και ενα metallica vs metallica στο τελος να ικανοποιηθειτε πληρως.:lol:
Αν και συνήθως συμφωνούμε εμείς, έχω κάποιες ενστάσεις εδώ:
Σκηνική παρουσιά, ροκσταριλίκι, επιχειρηματικό μυαλό —> Axl
Προσωπικότητα θεωρώ τον James πρώτο.
Συνθέσεις και οι 2!
Φωνή Axl, αλλά χροιά James.
εννοειται JAMES!!!
Axl = Η πιο υπερτιμημένη φωνή έβερ
δεν συμφωνω καθολου εδω.το παληκαρι εχει γαμω τις ψευτικες…τρελλα γυρισματα και μπορει να κανει πολλα “εφε” με τη φωνη του…