Axl Rose vs James Hetfield

Nαι εννοειται ολοι κανουν λαθη, απολυτως λογικο, απλα πηραν καποιες αποφασεις τοτε που για μενα προσωπικα τους εριξαν ενα επιπεδο πιο κατω. Πχ. εχεις την ιδια εικονα/γνωμη/αποψη για τον axl του
87-93 με τον Axl του σημερα, και το αντιστοιχο για τον James? Μπορει να κανω και λαθος…:-s

Μπορει…

Για τον Axl σιγουρα οχι… Αλλα ο James δεν με ενοχλει καθολου ετσι… Ειναι πως το βλεπει και ο καθενας, εγω χαρηκα που εχει κοψει τις καταχρησεις και σιγουρα τον προτιμω ετσι… Επισης, μουσικα δεν εχει αλλαξει, αν εξαιρεσεις την φωνη του για την οποια ανυσηχω καπως…

Την άποψή μου, την έχω γράψει από πέρσι το καλοκαίρι… :wink:

Προειδοποίηση: Οι Guns N’ Roses και oι Metallica είναι τα 2 από τα 3 πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα!

Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν τον Axl ως τον αρχηγό των GN’R και τον Lars ως τον αρχηγό των Metallica και υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν τον Slash το σημαντικότερο μέλος που πέρασε από τους Guns και τον James από τους Metallica!

H δεύτερη κατηγορία καλά θα κάνει να ψάξει λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια και να δει “προσωπικότητες”! :wink:

Ο Lars αναγνώριζε ως αντάξιο συνομιλητή του τον James!
Έχει μια μικρή διαφορά!
Αυτός ήταν και manager των Metallica τα πρώτα χρόνια και γενικότερα οι περισσότερες αποφάσεις (σωστές και λάθος) από τον Lars πηγάζουν πρωτίστως… 8)
Ο James ήταν κατά καιρούς εντελώς “αλλού” για να μπορει να “κάνει” τον αρχηγό! :wink:

8O

Άστο Bill… #-o

Ζωντάνια στα lives, τους έδινε όντως, αλλά Ο.Κ. ήταν με διαφορά το τέταρτο μέλος από τους τέσσερις…

Συγκριτικά με το “δαιμόνιο” μυαλό του Axl, ναι, δεν είναι και καμια ιδιοφυΐα! :lol:
Αμερικανάκι είναι, δυστυχώς! :frowning:
Τον έχω γνωρίσει για λίγο και έχω αρνητική εμπειρία!
Ενώ ο Lars ήταν άρχοντας! :respect:

Σε καμια περίπτωση όμως χαζός!

Το αντίθετο μάλλον! Απλά στην σύγκριση με τον παλιόφιλό του, χάνει σε αυτόν τον τομέα!

Μην κοιτάτε μόνο τα πορωτικά lives! Εκεί είναι φοβερός frontman και “δείχνει” ηγετικός…
Δεν σημαίνει όμως ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα…

Την ξερω την αποψη σου…:smiley: Ακομα θυμαμαι τοτε που ημασταν στην Θεμιστοκλεους και σου ελεγα για τον Newsted και λες εσυ με υφος “Ποιος ειναι αυτος?”:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προσωπικες αδυναμιες ειναι αυτες…:slight_smile:

Mε μπερδεψες λιγο.Λες οτι δεν ειναι σε καμια περιπτωση χαζος αλλα λες οτι ειναι και αμερικανακι.Αμερικανακι ως προς τι?Ως προς τις αποψεις του η την φιλοσοφια του?Δεκτο σαν αποψη σου αλλα εμενα οι στιχοι των Μetallica δεν μου μοιαζουν για να τους εχει γραψει κανενα αμερικανακι.Εκτος και αν εχει και εκει το μεγαλιτερο μερος ο Lars…

Ναι ρε, εννοείται! :smiley:

Και εγώ τον συμπαθούσα αρκετά! Έκανε και πολύ headbangin’ :metal:

Αλλά όχι και ότι ήταν οι Metallica τα τελευταία 20 χρόνια!

1. 12 - 13 χρόνια ήταν μαζί τους και

2. Ούτε για 20 λεπτά δεν ήταν αυτός οι Metallica, όχι για 20 χρόνια! :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Ε,συμφωνω.Καλο παιδι ο Jason αλλα δεν επερνε ποτε πρωτοβουλιες στους Metallica οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι δεν του ειχαι επιτραπει και ποτε.Παντως το My Friend of Misery ειναι μοναδικο τραγουδι! :bow:

Δεν ήταν από την αρχή, σιγά σιγά γινόταν…
Για αυτό και οι στίχοι του, χρόνο με τον χρόνο γίνονταν χειρότεροι… (προσωπική άποψη!)

Αμερικανάκι γενικότερα σε νοοτροπία!
Λίγο “πρόβατο” ορισμένες φορές, πώς αλλιώς να το πώ… :dunno:
Είχα ξενερώσει απίστευτα, όταν συνειδητοποίησα ότι ο θεός μου James Hetfield είναι μερικές φορές τόσο αδύναμη και εύθραυστη προσωπικότητα!
Όχι ότι έχει σημασία! [-X
Απλά επηρέασε την δική μου οπτική προς το άτομό του… :wink:

Εντελώς διαφορετικός από τον Lars!

Ο Lars είχε γράψει αρκετούς στίχους από ότι ξέρω, αλλά ο James σίγουρα περισσότερους!

Και οχι ολο…:stuck_out_tongue: Για μενα μονο η εισαγωγη του Jason μ’αρεσει…

Εεεεεεε.Δε σου αρεσει το solo?

Εχεις απολυτο δικιο.Ο James ειναι πολυ ευθραυστη προσωπικοτητα.Αυτο το συμπερασμα το εχω βγαλει απο το Some Kind of Monster DVD.:wink:

James Hetfield σιγουρα.

Ο Axl ετσι οπως εχει γινει τωρα…

Για δες καλύτερα…

και σύγκρινε με…

ΥΓ: Μια εικόνα = 1000 λέξεις… :wink:

Δε ξερω ρε Gigatron τι photo εχεις βαλεις για το James αλλα αν ειναι του 2007/2006 τοτε εγω προσωπικα προτιμω τον James.Eιναι κορυφη με το νεο του στιλακι! :slight_smile: :smiley: :metal: :rockon:

Από το 2007 έχω βάλει και τους 2.

Τουλάχιστον τον είδα αξιοπρεπή το '99 και δε μετάνιωσα λεπτό που δεν πήγα φέτος, άσε που έγραφα κιόλας.

το link εχει προβλημα?:-s

Μμμ, μάλλον…τέσπα έβαλα τον Hetfield όπως είναι τώρα.

Κάτι σαν αυτή δλδ:

Νταξ δεν θεωρω ουτε τον Axl ετσι οπως ειναι τωρα τοσο τραγικο εκτος του οτι εβαλε αυτα τα κοκκινα στα μαλλια του κ πηρε λιγα κιλα(α εκανε κ πλαστικη?), αλλα ουτε τον James παρολο που εχει αλλαξε κ αυτος
που εκοψε το μαλλι του κλπ. Το παλευουν ακομα κ οι 2 σαν frontmen οσοι τους ειδαν στις συναυλιες εδω νομιζω φανηκε οτι εχουν να δωσουν ακομα… Οχι δεν θεωρω τον Axl τελειωμενο ακομα(ασχετα τι γινεται με το CD και πως εχει κανει τους GNR):?

Πέρα ότι είμαι φανμπόης Metallica , θεωρώ τον Hetfield καλύτερο ως frontman και ως φωνή.

Θα θελα να ξέρω γιατί ο Axl απέσυρε την μπάντα του από την σκηνή τότε που οι 2 μπάντες θα παίζανε μαζί στον Καναδά (?) , αρχές των 90ς , ενώ προηγουμένως είχαν αποχωρήσει οι Metallica λόγω τραύματος του Hetfield.