το 3ο.
james hetfield>axel rose
Ναι αλλα James Hetfield<=Axl Rose.
λυπαμαι αλλα κανεις μεγαλο λαθος ο james ειναι αξεπεραστος
Τα επιχειρηματα σου με επεισαν.
xairomai
κανενας. θα εξηγησω γιατι:
αν μιλησουμε ως ηγετικη φυσιογνωμια και συνθέτη ανετα james. αν πουμε για φωνη, δε συγκρινω καν. αλλη φαση ο ενας, αλλη ο αλλος. αν μιλησουμε για στρατηγικό μυαλό, χαλαρα axl. ο james ως “μυαλο” ειναι ανυπαρκτος τους metallica. ηγετης για τους οπαδούς, αλλα ο ulrich ηταν παντα το μυαλο του γκρουπ.
διαφωνω ο james εφτασε τουσ metallica εκει που ειναι απλα αναγνωριζε ως μονο ανταξιο συνομιλητη του τον lars γιαυτο τον λογο αλλλωστε εφυγε ο newsted.
Eγω συμφωνω με Angmar με μονη διαφορα οτι ως ηγετικες φυσιογνωμιες αναγνωριζω και τους 2 ισαξια.
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο…
Λαθος, ο Newsted εφτασε τους metallica εκει που ειναι σημερα…
Ο κομμωτης τους τους εφτασε εκει που ειναι σημερα.:!:
ποιος newsted τους εφτασε ρε παιδια???o newsted εγραφε ta riff???:-k μην τρελαθουμε τελειως…#-o
Οχι… Σιγουρα ο Newsted συνθετικα δεν εκανε τιποτα… Αλλα απο ποτε οι Metallica χαρακτηριζονταν απο τους δισκους τους μονο? Εγω μιλαω καθαρα για τα λαιβ… Οπου εκει, ο κυριος Jason εκανε οτι δεν μπορουσαν να κανουν οι αλλοι (οχι σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον)… Ο Jason επι σκηνης ητανε βομβα ετοιμη να εκραγει, ετρεχε, χοροπηδαγε, ξεσηκωνε τον κοσμο κλπ… Για 20+ χρονια αυτος ητανε οι Metallica…
Βιβλιογραφια: Live Shit…
Eρωτηση:θεωρει κανενας metali-fan τον James Hetfield χαζο? :-k
Τι εννοεις “χαζος”?:-k
Χαμηλο IQ.
Ιδεα δεν εχω να σου πω…
Απο που το συμπερενεις αυτο?:-k
Εγω εννοειται οτι δεν τον θεωρω χαζο,αντιθετως τον εχω για πολυ ευφυη και σκεπτομενο ατομο αλλα αν κοιταξεις τις προηγουμενες σελιδες του topic εχουν αναφερθει διαφορα για το μυαλο του James…
Ενα ειναι σιγουρο, οτι περα απο τα καλα που εκανε ο καθενας με το συγκροτημα του, εκαναν και πολλα λαθη
στην πορεια που κοστισαν αρκετα και τους χαλασε την καλη εικονα που ειχαν χτισει για ενα διαστημα. Τωρα ειναι
μαλλον αργα για να επανορθωσουν…:-k
Εμενα δεν μου χαλασαν καμια εικονα… Ισα ισα, τα λαθη ειναι ανθρωπινα, αν μια μπαντα δεν εκανε λαθη θα αναρωτιομουνα τι συνεβαινε…