Axl rose

Πάντως αυτό το event μου έδωσε την εντύπωση ότι όλοι οι άλλοι θέλουν reunion εκτός του Axl.

Αλλά δε μ’ ενδιαφέρει κιόλας τόσο, έτσι ψεύτικη που έχει γίνει rock “show biz”.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε.

Καλά, ο τύπος είναι στο top 5 με τους μεγαλύτερους μαλάκες της μουσικής! ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ!!!
:evil: :evil: :evil:

Υ.Γ. Οι G & R πάντως τα σπάνε…

Πέστα ρε μεγάλε! :thumbup:

Εμένα δεν μου τη σπάει απλά! Θέλω να τον δείρω! :evil:

Αν και νομίζω ότι είσαι ευγενικός!

Πιστεύω στο top-3 χωράει άνετα! :wink:

Aντε πια, μας έχετε πρήξει με αυτόν τον καραγκιόζη… :evil:

είχε μπλέξει και με ναρκωτικά:-s
κάπου στο φόρουμ το’χα διαβάσει:roll:

Κολλησε και AIDS απο ενα παρακμιακο τατουατζιδικο στην Σρι Λανκα.
Μου το ειπε ο κουμπαρος του αδερφου μου που ειχε συναντησει τον μπατζανακη της αδερφης του

Ισχύει! Μου το έχει πει στο σχολείο ένας φίλος μου… . :expressionless:

Μπα, μαλλον τα ναρκωτικα εμπλεξαν με τον Αξλ.

Αυτο που ελεγα και με τον Χοκαμ πριν. Τι σας νοιαζει αν ο ταδε μουσικος ειναι μαλακας? Για παρεα τον θελετε? Δε νομιζω οτι τους κρινουμε ως ατομα αλλα ως μουσικους. Προσωπικα θεωρω οτι ο Αξλ ηταν οι μισοι (και βαλε) γκανς εν ροουζες και παρολο που δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα, τον παραδεχομαι. Αν και για την φωνη του εχω καποιες ενστασεις…

Ρε led, κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις;

“Αλλού” είναι το θέμα! :wink:

Ρε δεν αναφερομουν σε σας με το ποστ μου αυτο. Με αφορμη αυτο που ειπε ο leris μιλησα και το γενικευσα γιατι ακουω κι απο αλλους ατακες τυπου “δε μου αρεσει ο ταδε μουσικος γιατι ειναι μαλακας”.

Ρε παιδια, πειτε μου εναν απο ολους αυτους ο οποιος δεν εχει μπλεξει με ναρκωτικα…Μην τρελαθουμε κιολας…

Ενα κομματι απο GNR που μου αρεσει ειναι το perfect crime, θα μπορουσε αραγε να το τραγουδησει ο Αxl τωρα στα 45 του?, μιας και ειναι γρηγορο τραγουδι. Η φωνη του Axl που την ακουσαμε σε studio στο album του bach προσφατα πιστευετε οτι εχει αλλαξει ? ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο. Βασικα η φωνη του Axl στο πχ.you could be mine που τραγουδαει απο τις συναυλιες του 2006 εως τωρα ειναι καπως διαφοροποιημενη, δεν εχει εκεινο το μικι μαους στυλ, αν συγκρινετε ενα live του ycbm απο τις προσφατες συναυλιες με το video clip η διαφορα ειναι εμφανης. Παντως η φωνη του Axl δειχνει την ηλικια της, δλδ στο αλμπουμ του bach που συμμετεχει γινεται αντιληπτο.

so δεν μου αρεσει ο axl rose γιατι διελυσε τους guns (καλυτερο!!!:lol: )

ακόμα ασχολείστε με αυτόν που έπινε και έπαιρνε ναρκωτικά?έλεος

Δε μου φταίει πως είναι μαλάκας, μα τα αποτελέσματα της μαλακίας του (βλ. η διάλυση των Guns (μην πει κανείς πως δε διαλύθηκαν))

Καλημερα παιδια.Εχω να πω τα εξης:Ο Rose δεν εχει επιβεβαιωθει οτι επαιρνε ναρκωτικα απλα οτι ηταν πολλες φορες στουπι απο το ποτο.
Απο την αλλη μην ξεχναμε οτι τα ινδαλματα μας ειτε ειναι οι Sabbath ειτε οι Roses αποκλειεται να ειναι καθαροι απο τα παντα.Αμα ηταν ετσι δεν θα ασχολουνταν με nu metal και hard rock αντιστοιχα.

Ώπα… για εξήγησε αυτό στα bold.

Ουτε του Μπονατσου ειχε επιβεβαιωθει επισημα,αρα ουτε αυτος επαιρνε#-o

α) Πράγματι δεν υπάρχει μουσικός που δε μαστουρώνει.
β) Οι Sabbath παίζουν nu metal? 8O Πώς το εξηγείς αυτό?

Έχουν διαρεύσει στο νετ κατι samplers του Iommy. Όποιος ενδιαφέρεται pm me:wink:

μη σπαμάρετε ρε,θα πέσει ξύλο