Axl rose

:lol: :lol: :lol:

Συμφωνώ απόλυτα. Πιστεύω πως στο συγκρότημα ήταν για πάρτι του. Βασικά η εικόνα μου για τον Axl χάλασε όταν άκουσα για τις επανειλημμένες προσπαθειές του να αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος των GnR και για συγκεκριμένα περιστατικά περί αυτού. Κατά τα άλλα τους θεωρώ ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του ροκ γατι σε καλλιτεχνικό επίπεδο σκίζουν και δεν νομίζω αυτό να είναι αμφισβητήσιμο.

Δεν διαλύθηκαν. Τους είδα και λαιβ πρόπερσι.

Δεν ανοιγω το στομα μου…

:wink: NO METAL ειναι και οχι NU METAL .

Σημαντικη η ανωθεν διευκρινηση…

Χαιρομε που τη τονιζεις και της δινεις τη δεουσα σημασια . :thumbup:

Βασικα παιδια δεν πηγα να το παιξω εξυπνακιας και πεταξα κατι ξεκαρφωτο.Οι ιδιοι οι Sabbath ειπαν οτι ηταν το πρωτο συγκροτημα που δημιουργησε τη nu metal.Οποιος ενδιαφερομενος αρκει να παρει το Best of Black Sabbath οπου στο φυλλαδιο εχει τα παντα απο την νοοτροπια του συγκροτηματος μεχρι το ειδος μουσικης και τους το χωρισμο απο τον Osbourne.

Θα βγαλω ενα δισκο και θα γραψω οτι εγω ξεκινησα το συμφωνικο μεταλ!!!

Έλα ρε συμφωνικό παίζουν οι Ντάρκθροουν!

Χρονια πολλα Axl, εκλεισες τα 46, νεος ησουν και γερασες κι εσυ και μαζι και το chinese democracy. Μονο θα ευχηθω να μας λυπηθεις και να βγαλεις το δισκο.:stuck_out_tongue:

Παλιες καλες στιγμες Axl…:lol: :lol:

Για εμένα πάντα καραγκιόζης θα είναι…

Εσυ απο τα τρια posts σου μεχρι στιγμης, στα 2 βριζεις τον Axl… Να τα εκατοστησεις!!!

Γιατι βγαζουν τοσο κομπλεξ μερικοι? Ειναι δυνατον οταν δεν σ’αρεσει καποιος να ξοδευεις τον χρονο σου για να γραφεις γι’αυτον στο internet?

Το εχω ξαναπει πολλες φορες. Εμενα οταν δεν μ’αρεσει καποιος δεν ασχολουμαι.

Αν ασχολουμαι, σημαινει οτι με ενδιαφερει… Αλλιως δεν χανω τον χρονο μου να βρισω καποιον σε αγνωστους.

Παρτε και ενα video να μαθαινετε και μερικα πραγματα απο ανθρωπους που γνωριζουν τι σκατα συμβαινει και δεν λενε μια αποψη βασισμενοι στις μαλακιες που διαβαζουν στον Τυπο…

ομορφος καραγκιοζης.

Τά έχει ακόμη ράστα?

καλος μουσικος ειναι δν λεω…προσωπικοτητα οχι[-X

:yes: :yes: :stuck_out_tongue:

Είτε με ράστα, είτε με κοτσιδάκια, είτε με αφάνα, είτε με μοικάνα, καρφάκια, μακρύ μέχρι το κώλο, γουλί και φράτζα, θα είναι άρχοντας!8) 8)

Παντως πρεπει να επιστρεψει η μπαντανα,αν ξαναδουμε τον Axl να φοραει μπαντάνα θα ειναι σημειο αναφορας.:stuck_out_tongue: 8)