Axl rose

επ! μη κλεβεις το nickname του James!:stuck_out_tongue:

γουλί? μοικανα?καρφακια? :lol: (μη ζησω για να το δω αυτο!!)
χτες εβλεπα βιντεο απο το Rio το '91. Τότε, ναι, ήταν καλός!:slight_smile:

(και είχε γινει και το κοσμοιστορικό: Ειχε βγει με παντελόνι…Ολοκληρο8O :stuck_out_tongue: )

Μα παντα ηταν καλος … :slight_smile: :slight_smile:
Α! για μενα θα ειναι παντα ομορφος… Ε ενας ειναι ο Axl στο κατω κατω και κανενας ομοιος του… Αν και εμενα μου αρεσε ( τρελα ομως … ) με μακρυ ξανθο ισο μαλλακι και μπαντανα… Εχει καθιερωσει στυλ πως να το κανουμε …

Εννοειται:) Μπαντανα, rayban, σορτσακια ή σκωτσεζικο στυλ. Α και το μπουφαν rebel:p
Απο μουσικη αποψη και ως περφορμερ ειναι απο τους καλυτερους. Ταιριαξε απολυτα στο αλητικο στυλ της μπαντας και το προχωρησε παραπερα. Επικοινωνει με μοναδικο τροπο με το κοινο και εχει ενα δικο του τροπο αλληλεπιδρασης με αυτο. Συμβαλει κατα πολυ στον εκρηκτικο χαρακτηρα των λαιβ εμφανισεων των Guns:thumbup: To μονο πραγμα που με χαλαει ειναι η συμπεριφορα του. Και οι αντιδρασεις του αμα ειναι πολυ χαπακωμενος ή μεθυσμενος.:!:

Αυτο που εχω εγω να πω για τον axl ειναι οτι οταν γινεται συζητηση γυρω απο το ονομα του κ την μπαντα του ξεσπαει W.A.R…το χει βλεπεις το ονομα William Axl Rose

Ωραιο γυαλι…!8)

quite…perceptive that…:smiley:

Kαλυτερο απο του Bono:D:D:D περα απο τα πιο εμπνευσμενα τραγουδια που βγαζει ακομα και μονος του!!!:):):slight_smile:

ενταξει για τον αξλ εχουμε πει πολλα και θα ξαναπουμε.εγω ομως θελω να ρωτησω κατι.ποτε θα βγει για περιοδεια με την μπαντα του

Aπ’ότι εχει πει ο AXL θα ξεκινησει το καλοκαιρι Stadium Tour!!!:slight_smile:

Εχει βγει μια φημη εδω και λιγο καιρο για περιοδεια με Van Halen και κατι τετοια… Παντως πιστευω οτι ο Axl κατι καλο θα ετοιμαζει για φετος και ισως περιοδευσει με κανενα μεγαλο συγκροτημα.

καμια πιθανοτητα να τον δουμε προς τα δω υπαρχει;

Φοβερο πιστευω θα είναι με οποιο μεγαλο συγκροτημα κι αν κανει περιοδεια μαζι ο AXL οπως ειχε κανει επιτυχημενα και με τους Metallica παλιοτερα. Μακαρι να ερθουν και στην Ευρώπη!!!

Οποιος καλλιτεχνης και να’μουν, τον Ακσελ σαν τον χάρο θα τον απεφευγα.

Τώρα γίνεσαι κακός :roll:

Αυτο που θελω εγω απο τον Axl σαν φαν των gnr γενικοτερα ειναι το εξης,απο τη στιγμη που εχει απορριφθει ενα ενδεχομενο reunion,στο επομενο αλμπουμ που θα βγαλει να δειξει γιατι θεωρειται ενα απο τους καλυτερους frontman(δεν λεω να αποδειξει,δεν εχει να αποδειξει τπτ και σε κανεναν,να δειξει…),περιμενω λοιπον εναν Axl “κακο”,εναν Axl πιο hard n heavy απο οτι στο chinese democracy που σε αυτο το θεμα τουλαχιστον με απογοητευσε.

Περιμενω τους New GnR στο CD II να ειναι οδοστρωτηρες,να βγαλουν ενα δισκο δυναμιτη,δεν λεω να εχει και τις μπαλαντες που τετοιες βγαζει φοβερες ο Axl αλλα κυριοι δειξτε λιγο power!8)8)

YΓ Τον *ουστη τι μαρκα γυαλια φοραει ρε γμτ,ειναι και γαμω,και αυτα και κατι αλλα.8) Xασε και λιγα κιλα και τοτε θα εισαι οκ.:wink:

[SPOILER]

[/SPOILER]

[SIZE=“5”]THIS I LOVE!!![/SIZE] :respect:

ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΑ- ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ- ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ = [SIZE=“3”]MASTERPIECE[/SIZE]!!!:respect:

Υ.Γ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΟΛΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ FINCK:D:D:D

Δλδ απο ολα οσα εγραψα εσυ αυτο συγκρατησες,νταξει ξερουμε οτι ο Axl εχει ταλεντο να βγαζει σουπερ μπαλαντες,απο εκει και περα ομως πρεπει να μας θυμισει και γιατι θεωρειται ενας απο τους καλυτερους hard rock frontmen κατι το οποιο με το chinese democracy δεν εγινε.

Δεν ζηταμε πολλα,να κανει αυτο που ξερει καλυτερα,να ροκαρει ανελεητα και να δειξει οτι ειναι power! Γιαυτο λεω οτι οταν και αν βγαλει το CD II περιμενω να ειναι αυτο το αλμπουμ πιο hard n heavy,αναμενω εναν Axl που να τα δωσει ολα για ενα δισκο που θα ειναι δυνατος και με λιγη ταχυτητα.8)8)

Το ξερω οτι μπορει να το κανει, πολυ ευκολα,να βγαλει εναν δισκο οπως ειπα και πριν οδοστρωτηρα και δυναμιτη! :bow2::yes::yes:

Προσεξε να δεις σε αυτο το βιντεο που λεει τοnightrain παρολο που η φωνη του δεν ηταν εκεινη τη μερα τοσο καλη ποσο φοβερα λεει το κομματι και τι δυναμη βγαζει,και γενικα να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο κομματι το επαιξαν φοβερα,δλδ απο τις καλυτερες εκτελεσεις των GnR για το nightrain που εχω δει.

Aπο το 1:55 μεχρι το 3:36 δες και πες μου. Βεβαια ειναι κατσε καλα και το σημειο με τον thal οπου κανει αυτο το ωραιο με την κιθαρα απο 4:18 εως 4:28.

Οσο για το σολο του finck,ναι συγκαταλεγεται σε ενα απο τα πιο καλα των GnR.

νεο cd???:bow2::bow2::lol3::lol3:
καλο καλο…το αλλο με τον τοτο το ξερεις… μην ειμαστε πλεονεκτες τωρα εβγαλε το chinese democracy μετα απο 16 χρονια (αν δεν με απατα η μνημη μου δεν ειμαι σιγουρη) κ θελουμε νεο δισκο??? κατσε να περασει μια δεκαετια κ βαλε κ τοτε θα το συζητησουμε κ αυτο το ενδεχομενο

To ξερω το ξερω, και με τον τοτο κ με τον μπομπο και και και…:stuck_out_tongue:
Εγω μιλαω σε καθαρα υποθετικη βαση,λεω πως θα ηθελα να ειναι το επομενο αλμπουμ οποτε και αν αποφασισει να το βγαλει ο Axl,μην γελας γιατι καποια στιγμη θα γινει κ αυτο μιας και reunion δεν υπαρχει στον οριζοντα.:wink:

να μου πεις απο τον axl ολα να τα περιμενεις αφου ειχε τα κοτσια να βγαλει το cd φαντασμα επιτελους στην αγορα κ αφου ερχονται κ οι motley crue στην ελλαδα απο εκει κ περα ολα μπορουν να συμβουν…γιατι οχι κ αυτο… Παντως το reunion σαν ιδεα δεν μου αρεσει καθολου προτειμω CD