Tις αμφιβολίες για τους flogging molly ή την αοριστική αύξηση στην προστακτική;
ΣΩΣΤΟΣ
Για Molly δεν υπήρξε πραγματική αμφιβολία.
Πάντα με πιάνεις όμως! Χεχ
παιδια οι χιμπατζηδες υπαρχουν παντου κ’ εχω βαρεθει να ακουω την καραμελα περι φοβερου ελληνικου κοινου…
απλα υπαρχουν ατομα που ειτε πανε σε συναυλια της bjork ειτε των immolation εχουν την ιιδα συμπεριφορα
απο την αλλη θα μου πειτε δικαιωμα τους-ναι αλλα οχι οταν ενοχλουν τους αλλους να απολαυσουν το live(ετσι και αλλιως οι συνθηκες στiς τρυπες που οι μαγαζατορες ονομαζουν clubs ειναι τραγικες)
ουτε ειμαι της φασης να καθομαστε ολοι ακινητοι και να χειροκροταμε σαν αμερικανακια που βλεπουν n.b.a.
ακομα θυμαμαι τα ΖΩΑ στα live fu manchu k’ electric wizard
και φιλικη συμβουλη: καντε και κανα μπανιο-ειχα πετυχει τυπο σε live να μυριζει σεαν ψοφιο ρακουν-δεν θα νιωθετε λιγοτερο true ή βαρβατοι:p
Σωστός!¨Δεν ξέρω τι έγινε στους Electric Wizard αλλά στο live Fu Manchu που διακόπηκε ήμουν, και ήταν το μεγαλύτερο ξενέρωμα που έχω φάει στα 20 χρόνια που βλέπω συναυλίες.
Πραγματικά ντροπή για την χώρα και την φήμη του ροκ κοινού της.
Στους Gogol, εμείς είχαμε από πίσω μια παρέα που της είχε φανεί εξυπνάδα, όπως χοροπηδάνε όλοι, ένας εk της παρέας αυτής να τους σπρώχνει να πέσουν πάνω σε κοπέλες. Εκτός του ότι τα παλλικάρια δεν είχαν καταλάβει ότι ο όρος “πέσιμο” δεν εννοεί αυτό το πράγμα, χάλασαν και τη διάθεση στις κοπέλες που σακάτεψαν (και μετά δε μας χόρευαν). Τα ίδια έγιναν κοντά μου και στο Manu Chao, τα ίδια και στους Offspring.
Τα γράφω με αφορμή παλιότερο διάλογο μας, για το τι εννοούσε ο Κοροβέσης στο επιτειδευμένο (σωστά το έγραψα? με έχει χτυπήσει λίγο ο ήλιος εδώ πέρα στο νησί :p) ξύλο που ανέφερε στο backstage και θέλω να κάνω και μια παράκληση. Ένα από τα επόμενα BP να αφορά την αγαμία και πως πλήττει τους συναυλιακούς χώρους… Ήδη του έδωσα ένα παράδειγμα
ρε καρβου συμφωνουμεεεεεεεεεε.φιλε μουυυυυυυυυυυ.και ομως τα λεει καλα ο καρβου.ρισπεκτ.
μαλλον θα λετε το λαιβ στο ροδον το 2002 που κατι εξυπνοι πεταγαν οτι εβρισκαν στη μπαντα,αλλο κι αυτο.δειξανε στο κοσμο ποσο απολιτιστοι ειμαστε ωρες ωρες