Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Αφού έληξε ο μικρός τελικός και είχε δείξει ο Μπουρούσης στην εξέδρα πως “θα τα πούμε σε 10 μέρες”, έγινε ένας τσαμπουκάς στη φυσούνα με το Μπουρούση και έναν διαπιστευμένο του ΠΑΟ (νεαρός έμοιαζε) που τον έβγαζαν εκτός γηπέδου. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν πρόσεχα, το είδε όμως η υπόλοιπη εξέδρα, πως όταν έφευγε ο Μπουρούσης αυτός πετάχτηκε και του έριξε μπουνιά.

Τέλος πάντων, είμαι της άποψης πως οι συνθήκες στις εξέδρες ποτέ δεν ήταν παιδική χαρά, αλλά μία από τις διαφορές των παικτών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ είναι πως όταν βρίζεις παίκτη του ΠΑΟ, αυτός θα γίνει πιο εύστοχος. Όταν βρίζεις παίκτη του Ολυμπιακού, αυτός φανατίζεται. Και χθες στο τελικό, η εξέδρα του ΠΑΟ δεν έβγαζε μιλιά στο β΄ημίχρονο. Όταν πλησίασε η ΤΣΣΚΑ και άρχισε όλο το γήπεδο να γιουχάρει τον ΠΑΟ, τότε έγιναν και οι του ΠΑΟ πιο σοβαροί. Μπορεί να ήταν και η εντύπωση μου…

Πάμε για πανέμορφους τελικούς πάντους. Όταν θα λήξουν οι σειρές των τελικών, όλοι θα έχουμε αλληλοκαλεστεί “μπινέδες”. Λέω να γίνω μόνο ΠΑΣ, που κανείς δε τον βρίζει. Όχι για μένα, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου! :lol:

ο μπουρούσης είπε τπτ μήπως και μετά τον ημιτελικό? ρωτάω γιατί ήμουνα στο δρόμο κατά τη διάρκεια του μικρού τελικού και τον άκουγα απ τον 100.3. το τι μπινελίκι (με αποδέκτη τον μπουρούση) έφτανε στα αυτιά μου μέσω το μικροφώνου της παρουσιάστριας, απλά δεν περιγράφεται. όχι πως τον δικαιολογώ επ ουδενί, αθλητής είναι, όφειλε να συγκρατηθεί. αλλά ρε γμτ, ώρες ώρες σιχαίνεσαι τα πάντα, πραγματικά.

ρε πραγματικα τωρα θελω και την κουπα μες το σεφ μονο και μονο να την τριψουμε στη μαπα του κωποπαιδαρα του μπουρουση…ξυλο ρε…καταγμα να παθεις
ποτε δεν τον χωνεψα αλλα αυτο δεν δειχνει αντιδραση μεγαλου παιχτη…αυτα τα καναμε με τους φιλους μου στο λυκειο οταν παιζαμε εξω στο δρομο μπασκετακι…ακου κει τα λεμε σε 10 μερες…τι θα πει σε 10 μερες…θα τη φας και κει μπασταρδε

Αυτο το θυμαστε ??

Ο γυφτος ο Μπουρουσης τον εφτυσε μεσα στο αυτι !!! :lol::lol::lol:

Επιπεδο…#-o

Αφιερωμενο το βιντεακι στους οπαδους αυτης της ομαδας. Ετσι για να αναψουν ξανα τα αιματα.:lol::stuck_out_tongue:

:!: ΕDIT.

Δειτε και αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=HURB7PzWi4g&feature=related … και τωρα πλακωθειτε ανετα ! :lol3:

:twisted:

καλα αυτο με τον tomic ειναι διαχρονικο, οπως και αυτο:

νομιζεις δεν τον βριζει κανενας… για ελα στην κερκυρα, για θυμισου λιγο τι εγινε στο νησι στο μεταξυ μας ματς με το διαιτητη να σας σπρωχνει να ισοφαρισετε. στο 98 το εληξε το ματς, και με φαουλ που δεν ηταν κορνερ που δεν ηταν… μιλαμε για απιστευτα οργια… ο διατητης εφυγε μεσα σε φερετρο για να μην τον παρουνε χαμπαρι, κι αυτο χωρις πλακα.

[CENTER][SIZE=“3”]«Ντου» μέσω Facebook![/SIZE][/CENTER]
Η τελευταία… βεντέτα του Γιάννη Μπουρούση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ξεκίνησε στην O2 World Arena του Βερολίνου, με τα υβριστικά συνθήματα των «πράσινων» και τις χειρονομίες που συνοδεύτηκαν από σχετικές δηλώσεις του διεθνής σέντερ των «ερυθρολεύκων». Σήμερα η κόντρα πέρασε σε άλλο επίπεδο, καθώς κάποιοι «έσπασαν» τους κωδικούς στο προφίλ του Γιάννη Μπουρούση στο facebook περνώντας τα δικά τους μηνύματα!
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έγραψαν στο status του τη φράση «ζητάω συγνώμη από τους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς, είναι καλύτερη ομάδα και πιθανόν θα πάρουν και το πρωτάθλημα… Συγχαρητήρια και για το πέμπτο ευρωπαϊκό»!!! Στη συνέχεια ο Μπουρούσης έσπευσε να το διορθώσει: «Ζητώ χίλια συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού… μου σπάσαν τον κωδικό και μπήκαν στο προφίλ μου!». Όμως οι χάκερ ξαναέσπασαν τον κωδικό του Έλληνα σέντερ και έγραψαν: «Ζητώ χίλια συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά… w’ re back!!! Αυγτά έχει η ζωή φίλε Γιάννη… δράση αντίδραση… g13». Κι όλα αυτά με φόντο την απονομή του τροπάιου της Ευρωλίγκα στο προφίλ του Γιάννη Μπουρούση!

Μπααααχαχαχαχα

απλα respect… εγω γαυρος ειμαι, αλλα ο μπορουσης δεν μου αρεσει καθολου…

Μπηκα τωρα να δω το προφιλ του μπουρουση και εχουν βαλει τον διαμαντιδη να σηκωνει την κουπα προφαιλ πικ!χαχαχαχα!τι καφροι!!!

Βασικά θα σας πατήσει ο Μπουρούσαρος στους τελικούς. Κάντε και άλλα να τον φορτώσετε 8)

λοιπον προβλεπω για τους τελικους της Α1 3 - 2 για τον Παναθηναικο. Μου φαινεται απιθανο να χασει συτη η ομαδα τρεις φορες μεσα στο ΣΕΦ.

Ποτε αρχιζει ρε παιδια? Θα προλαβω να παω σε κανα ματσακι τωρα που κατεβαινω μεσα μαιου?

Ταχω χασει ολα με την εξεταστικη γαμω το κερας

Αυριο ειναι τα πρωτα παιχνιδια των ημιτελικων.Οποτε σε 2 βδομαδες το λιγοτερο θα ξεκινησουν οι τελικοι…

Ωραιο Coaching Γιαννακη στην 3 περιοδο…Μια ζωη λουζερ

Πάει και φέτος το πρωτάθλημα. Άντε και του χρόνου, δυστυχώς είμαστε λουζερζ…τέλος.

Εεεεε, νταξει δεν πειραζει κι οι γαυροι οτι μπορουσαν κανανε. :stuck_out_tongue:

Δεν νομιζω οτι ο Ολυμπιακος ειναι λουζερ ομαδα οπως λετε.
Απλα εχει την ατυχια να ειναι στην ιδια χωρα με την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης, οποτε φυσιολογικα χανει. Παντου και παντα.

Ούτε με τα καφριλίκια καταφέραμε τίποτα[-X:!:
Ουσιαστικά τελείωσε, ελπίζω μόνο να μην μας ‘‘σκουπίσουν’’:-k:!:
Ο Τσίλντρες τι γυρεύει εδώ, δεν γυρίζει στην χώρα του που σέβονται τους αθλητές;[-X:!:

Oxi o ολυμπιακος δεν ειναι λουζερ,ο Γιαννακης ειναι.Και σημερα ο Ολυμπιακος κερδισε τον Τσιλντρες.Τελικα φαινεται οτι αξιζει την θεση στην ομαδα.Για τα λεφτα εχει καιρο ακομα να τα εξοφλησει με αγωνες σαν τον σημερινο.