Μπόλικο τίποτα με ολίγη από καθόλου λέει το άρθρο, αλλά εμάς στην Ελλάδα μας αρέσει πολύ αυτό, αν κρίνουμε από τους λόγους των πολιτικών που ψηφίζουμε.
καλασσικο…οταν δεν μας αρεσει ενα αρθρακι λεμε οτι λεει μαλακιες…:p:p:p:p:p:p:D
Μακάρι νάλεγε μαλακίες, αλλά αυτό δε λέει τίποτα.
Τέλος πάντων για τον Παπαδογίαννη έχω πολύ κακή άποψη τελευταία, οπότε είμαι και προκατειλημμένος.
Μιας και διάβασα για τον Πηλοϊδη που γράφει ο Παπαδογιάννης,θυμάμαι στο Papaloukamp το καλοκαίρι μετά τους τελικούς με το “non call” να έρχεται και να μας κάνει ότι ήταν φάουλ φυσικά και ότι υποστηρίζει Παναθηναϊκό!!!
Αυτά είναι!
και ητανε και στο παπαλουκαμπ και τα ειπε…μηπως και ο παπαλουκαμπ υποστηριζει παναθηναικο;;
Α αυτό δεν το γνωρίζω.Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας!
[SIZE=“4”]Μεγάλης έκτασης επεισόδια στο ΣΕΦ![/SIZE]
καλη αρχη.!
Κακή αρχή στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ, περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Μεγάλης έκτασης επεισόδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και στους αστυνομικούς.
Οι Αρχές έκαναν χρήση χημικών στην προσπάθειά τους να πέσει η ένταση.
Η στεναχώρια μου τις τελευταίες μέρες ήταν μεγάλη για το μπάσκετ, σήμερα εξελίχθηκε σε οργή, από αύριο θα είναι απλά αδιαφορία.
Η σαπίλα δυστυχώς βρίσκεται σε όλα τα επίπεδα. Παράγοντες, διαιτητές, φυλλάδες, οπαδοί. Όλοι τα ίδια ΣΚΑΤΑ. Βάζελοι και γαύροι. Φαύλος κύκλος.
Ένα ερώτημα μόνο: Γιατί;
Γιατί να υπάρχει τέτοιο μίσος; Γιατί να μην πάμε απλώς να δούμε ένα άθλημα και πρέπει να υπάρχει τέτοιο πολεμικό κλίμα;
Σταματήστε επιτέλους τα “δήθεν” τους ψευτοτραμπουκισμούς και ασχοληθείτε με το άθλημα.
Ε ναι, έφτυσε ο Διαμαντίδης. Ε και; Ο Μπουρούσης δεν είχε κάνει το ίδιο το '08 με τη Ρεάλ; Το ξεχάσαμε; Είναι ανάγκη να βρίζουμε ό,τι έχει και δεν έχει ο Διαμαντίδης; Επειδή τι; Επειδή απλά παίζει στον ΠΑΟ; Τέτοιο μίσος πια;
Πόσο χαίρομαι που τουλάχιστον του χρόνου θα είμαι στο εξωτερικό και δε θα με απασχολεί καθόλου η αιώνια μαλακία του Έλληνα οπαδού;
Να πάτε μόνοι σας γήπεδο ΠΑΠΑΡΕΣ ! ! !
σωστος ο κοζυ,πλεον ουτε εμενα με ενδιαφερει τι θα γινει.δυστυχως σαν χωρα δεν εχουμε τις βασεις σε καθε επιπεδο για να ειμαστε ανταξιοι των σπουδαιων παικτων που πατανε τα παρκε του οακα και του σεφ.
Να γελάς, να κλαίς ή και τα δύο μαζί; Λυπηρό το θέαμα…
Θα το πάρουμε στα χαρτιά 0-3 (το ματς).
Αίσχος, αηδία, εμετός, κατάντια και άλλα τέτοια όμορφα.
Μόνο ΝΒΑ…
το πιο λυπηρο ειναι οτι αυτα τα επεισοδια εγιναν σε αγωνα αναμεσα σε 2 απ’τις καλυτερες ομαδες της ευρωπης… κριμα… θα επρεπε να ειναι γιορτη…
Σιχαμααααα[-X
μπραβο στους οπαδους (δεν ειναι καν οπαδοι, ΜΟΝΟ μπαχαλοι ειναι) που για ακομη μια φορα τα κανανε μπουρδελο. και μετα ο κυριος χρυσοχοιδης θα μπορει να γεμισει το καθε γηπεδο με διμοιριες και να κανει ελεγχους οπου γουσταρει… η βια ειναι μαγικη. δε διαφωνω. αλλα δε φανταζεστε ποσο μαγικη ειναι οταν κοπανας το καθε τσουτσεκι-μπαχαλο-wannabeχουλιγκαν…
μεγαλη ντροπη για τον ελληνικο αθλητισμο[-X
Ετσι τσολιάδες μου έτσι. Αντε και του χρόνου. Αλλά δεν φταίνε οι οπαδοί οι διαιτητές φταίνε με τα σφυρίγματα που τους ξεσηκώνουν #-o :lol:
πω ρε παιδια κουραση ομως ε
ο ενας δεν ασχολουμαι με μπακσετ λογω αυτων, ο αλλος στεναχωριεται
wtf τοσα χρονια σε αλλη χωρα ζω, δεν τα εχετε μαθει? αν δεν θελετε μπαχαλα σε γηπεδα δειτε στιβο, οπου δεν υπαρχουν ομαδες ουσιαστικα
για ολα τα αλλα δεν γινεται
πάντως πέρα απ’την πλάκα είναι το πρώτο πρωτάθλημα που παίρνουμε που δεν το χαίρομαι όσο θα έπρεπε.
Οντως, ντροπη για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ αθλητισμο, που στο μπασκετ ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ στα οσφπ-παο γινεται της καραπουταναρας και βγαινουν ολοι κυριοι.
Τον μπερδεύεις τώρα όμως.