για μενα εννοεις?
Όχι το γείτονα εννοώ.
:):)
Tωρα με τη διαιτησια 50-50 και με εκκλησια το γηπεδο, αποδειχτηκε οτι ειναι ανωτερος ο ολυμπιακος για αλλη μια φορα!
Αυτό και μόνο αυτό.
Κρισπ δε μας έχεις συνηθίσει σε στάση ποντίου πιλάτου.
2-3 πραγματάκια μόνο γιατί τώρα γύρισα και δεν είχα ιδέα τι έγινε.
Καταρχάς αφού με αναγκάσατε να ασχοληθώ με το άθλημα (λόγο ατέλειωτης κλάψας) πάρτε τα @@ μου και άντε για.Μεσα στο ΣΕΦ.
Απο κει και πέρα όλες τις μέρες πέρασε ένα κλίμα οτι σας σφάξανε και η υπέρτατη αδικία κλπ κλπ.Τα καταφέρατε (και βγάζω έξω τους του φόρουμ γιατί νομίζω είναι λογικά άτομα και δεν πήγαν να τα κάνουν μπουρδέλο) και έγινε ότι έγινε.Μπράβο στους “φιλάθλους” - κάφρους.
Τώρα τι φταίει πάλι;
Α και ένα λινκ να δω τι έγινε παρακαλώ να θαυμάσω.
Καλοι μαλακες ειμαστε.Δωσαμε και πατημα με τα επεισοδια για να αρχισουν αστεια αντεπιχειρηματα για τα παντα…τι παραλληλισμους με Ριζουπολη διαβασα,τι πατσισε η σφαγη διαβασα,μονο μαλακιαρες γενικα.Τυχεροι θα μαστε αν δεν αρχισουμε με μειον του χρονου…
Ωχου, βλακείες. Λες και αλλού δε γίνονται. Λες και αλλού δε δυναμιτίζεται το κλίμα απο δηλώσεις παραγόντων.
Το πρόβλημα σας τελικά είναι το χρώμα και όχι η ηλιθιότητα. καληνύχτα!
βασικά xxloko νομίζω ότι κακό στο άθλημα έχουν κάνει οι οπαδοί, οι κάφροι και οι αντεγιάδες , οι πάρτε τα @@μου,οι πράσινες+ κόκκινες φυλλάδες με γελοίους τίτλους και περιεχόμενο κλπ
Φιλικά.
Δε διαφωνώ.
Γι’αυτο και δεν ασχολούμαι.Αλλά sorry παραπήγε η κλάψα και έσπασα.Ανθρωπος είμαι και εγώ.
καλα μη βαρας:)
Σπουδαίο μπάσκετ από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σήμερα!
Γεια σου ρε Ευρωπαϊκό Μπάσκετ!!!
εχω διαβασει απο τα πιο σωστα εως ονειρα και ονειρα…
κριμα για τα επεισόδια…
εγω ηθελα να γραψω για πολλα πραγματα…
για την ανικανότητα του γιαννακη(δεν ειναι οι ητεες…αλλα πραγματα ειναι)
για την ατολμια του τσιλντρες εστω να παρει φορα και να πεσει πανω σε εναν αντιπαλο να παρει φαουλ(γιαννακης…:roll:)
για την κακη αξιοποίηση του κλειζα(γιαννακης…ρε συ chrisp ακομη λες οτι τον βαζουν στο παιχνιδι τον κλειζα?)
για την πιθανοτητα να χαθει ο τεοντοσιτς…(και ομως ακομη υπαρχει…!!)
για το ποσο παιχταρας ειναι ο μπατιστ…(δεν μετραν τα 2-3 ρολαρισματα που εκανε ο μπουρουσης πανω του)
για το καλο παιδι του παναθηναικου… (:?)
για την πρασινη παράγκα …(καλα ρε παναθηναικοι…επειδη μπορεις να τον κερδισεις και χωρις διαιτησια τον ολυμπιακο σημαινει οτι δεν μετρανε τα απιθανα πραγματα που ακομη και εχθες εκαναν οι γκρι?? #-o αυτη οι λογικη ειναι η χειροτερη)
ακομη ηθελα να γραψω για το πνευμα νικητη που εχει ο παναθηναικος αλλα και για την μονη χρονια που εδειξε γηινη ομαδα αρχισε να φαινεται πως στα δυσκολα ειναι ο χαρακτηρας του (πολλα νευρα μονο για τα νευρα οι παιχτες του παο…)
αλλα τελικα δεν θελω να πω τιποτα…
και δεν εχει να κανει με τα επεισόδια μονο…
με ολα εχει να κανει…!!
αυτο που σκεφτομουνα χθες το βραδυ ειναι, τι μας προσφερει ο επαγγελματικος αθλητισμος…??
τι ειναι αυτο που μας δινει.?
χρειαζεται?
εδω ο κοσμος καιγεται και εμεις κοιταμε ποιος πηρε ,τι σφυριγμα…!
δεν το γυριζουμε καλυτερα σε στυλ σουηδιας , ισλανδιας να τελειωνουμε.?
δεν εχει καμια αξια πλεον(οχι πλεον αλλα ποσο πια…??)
το μονο που μας νοιαζει ειναι να κερδισουμε…
οι τιτλοι οι νικες και οι μαγκιες…
σπανια βλεπω μια σοβαρη ποδοσφαιρικη/μπασκετικη συζητηση(και εδω μεσα…σορρυ αλλα ετσι ειναι)
+1 σε αυτό.Λες και βλέπουμε και κανά επίπεδο της προκοπής. Μηδενικός ανταγωνισμός και ξέπλυμα χρήματος από τις μεγαλοοικογένειες. Εγώ λέω να οργανώσουμε πρωτάθλημα μπάσκετ ρόκιν να γουστάρουμε
ναι ολοι περιμεναμε επεισοδια χθες αλλα οχι και αυτην την καταντια… βεβαια η στερηση ολων αυτων των χρονων ηταν αλλος ενας παραγοντας να ξεφυγουν ακομα πιο πολυ τα πραγματα… και στον βαζελο αν χαναν παλι το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο τα ιδια θα καναν… και αυτο που μου κανει περισσοτερο εντυπωση ειναι οτι οι ιδιοι οι βαζελοι στο μπασκετ(γιατι πανω κατω τα ιδια ατομα πανε και στα δυο γηπεδα) στο μπασκετ φετος ακομα και οταν η ομαδα εκανε κοιλια και εχανε τον στοχο εναν πισω απο τον αλλον δεν ξεφευγαν στις αντιδρασεισ τους και η συμπεριφορα τους ηταν ακρως σωστη(ακομα και στο τριτο ματς που ηταν στο -14 δεν επεφτε τπτ μεσα στο γηπεδο)… και για να κλεισω με τα επεισοδια για μενα δεν φγταινε οι οπαδοι, γιατι αυτοι βρισκουν και τα κανουν, αλλαο οι γιαννακοπουλαιοι και οι αγγελοπουλαιοι που με την δικια τους ανοχη κανουν οτι κανουν οι χουλιγκανοι… και απορω ακομα πως τους συμφερει να τους ανεχονται(και μην ακουω μλκιεσ για πρασινους/κοκκινους στρατους- σιγα που τους εχουν και αναγκη ο καθε γιαννακοπουλος/αγγελοπουλος (μονο ο βγενοπουλος φανηκε οτι επιδιωκε τετοιο πραγμα και μεσα σε δυο χρονια λαγγισε)) και δεν τους τους διωχνουν αμεσως απο το γηπεδο κανοντας ταυοτοχρονα και το προιον το οποιο πουλανε πιο ελκυστικο και συναμα και πιο κερδοφορο για τις τσεπες τους…
και ας παμε και στα αγωνιστικα γιατι μπορει να μην γραφω στα θρεντς αυτο δεν σημαινει και οτι δεν τα διαβαζω και επειδη ειχα μπουχτισει με τον καθε μυρωδια-γραφικο που τα μονο ματς που βλεπει καθε χρονο ειναι τα οσφπ-παο και εγραφε την βλακεια του χωρις να εχει ιδεα… παρτε το χαμπαρι πια οτι καλες οι προσπαθεις των αγγελοπουλων αλλα δυστυχως εχετε στουκαρει πανω στην καλυτερη ομαδα μπασκετ της ευρωπης την τελευταια εικοσαετια. δεν σας φταιει ουτε τα 3-4 σφθριγματα που πηρε παραπανω ο βαζελος στο τριτο ματς(και για ονομα του θεου οταν σε αυτην την σειρα τελικων ο οσφπ βαραγε σε καθε ματσ 15 με 20 βολες παραπανω απο τον παο) οταν στο ιδιο διαστημα με αυτα τα σφυριγματα σου εχει μεινει η μπαλα στα χερια σε επιθεσεισ σου 6 φορεσ…
και τελος περα απο διαμαντιδιδεσ, κλειζεσ κτλ το μεγαλυτερο οπλο του παο ολα αυτα τα χρονια ειναι ο ζοτς… και οσο υπαρχει αυτοσ ο ανθρωποσ στον παο πολυ δυσκολα θα σηκωσει ο οσφπ κεφαλι…
και κλεινοντας(και ελπιζωντας να ξαναγραψω σε αυτο το θρεντ παλι ξανα την αναλυση μου μετα την ευρωλιγκα που θα κατακτησουμε του χρονου:p) προσ φιλους μου εδω μεσα κοζιδεσ, καρβου και γραφικους κρισπ και ολους τους αλλους βαζελους του φορουμ… αφιερωμενο το παρακατω με πολυ αγαπη παντοτε…
Να ποιος προκαλεί τα επεισόδια!!!
καλα τωρα σοβαρα μιλας για το χτεσινο παιχνιδι??? παλι ξεφυγαν με 12 (19-7) κ εφαγαν ενα σερι 25-4 ξερωγω, οι διαιτητες το γυρισαν?? με τον κοσμο να τους σπρωχνει εκαναν 5 λεπτα να βαλουν ποντο…ομαδα που χανει καμια 15αρια βολες δεν εχει τυχη…
κ 2ον, γιατι προσπαθεις να φιμωσεις εμας τους “μυρωδιαδες” του μπασκετ που δε ζησαμε την καταντια των 90s που εβαζαν τα παιδια με το ζορι να παιξουν μπασκετ??
Αστο ρε Ντόκτορα! Ότι θένε βλέπουν οι άνθρωποι. Τα στατιστικά του αγώνα λένε:
ΟΣΦΠ 22/32 βολές και ΠΑΟ 12/12!!! Χτύπησαν 20 βολές παραπάνω!!! (Αλλο αν δεν τις βάζουν, τι να κάνω εγώ γι’ αυτό;)
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos_Panathinaikos/276273.html
Και παρότι έχασαν 10 βολές, πήραν 10 πόντους παραπάνω από την γραμμή! (22 έβαλαν έναντι 12) και πάλι έχαναν με 10 πόντους!! Και μιλάνε…
Τα ίδια έγιναν και στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ. Χτύπησαν καμιά 20αριά βολές παραπάνω.
Άστους να κλαίνε! Μ’ αρέσει!
Ρε παιδια φτανει πια, εχουμε ξαναπει το ποσες βολες βαραει μια ομαδα δε λεει κατι για τη διαιτησια…Αυτο δεν ελεγαν κι οι γαυροι περυσι και τους κραζαμε?
Ρε μήπως είσαι γαύρος? :lol: