Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Το πιο ωραίο είναι στην αμέσως επόμενη πρόταση που γράφει σαν αδικημένο παιδί σε λυκειακό καβγά.

αυτο …
βεβαια το εγραψα και εγω στο ποστ μου αλλα [SIZE=“4”]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!![/SIZE] :-k

σαν τα παιδακια…

Νταξ και ο άλλος του χώνει μια μικρομπουνία,έτσι;

Μια μικρογροθία θα έλεγα.

Σταμάτησε και τυπικά ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας. Αναμενόμενο αλλα και πάλι κρίμα. Δεν πρέπει να ήταν 30 χρονών, είχε ήδη και 2-3 χρόνια να παίξει. Πολύ καλός παίχτης για το λίγο που έπαιξε…

Πραγματικά μεγάλος παίκτης.Έναν τέτοιο να είχε ο Ολυμπιακός θα έκανε σήμερα πράγμα και θαύματα.Στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του.Βέβαια ήταν και εκεί στον Ολυμπιακό πολύ τζιμάνια αλλά τέλος πάντων.
Είχε τύχει και ήμουν στο στενό του περιβάλλον τον πρώτο μήνα του τραυματισμού του και ο άνθρωπος ήταν σκασμένος πραγματικά.Παικταράς από τους λίγους.

Με τον Σπανούλη τι γίνεται τώρα, θά’χουμε μπαμ ή την τρίτη χυλόπιτα:):!:

δεν το πιστευω να γινει καμια τετοια μεταγραφη…

με το μουντιαλ ξεχασα οτι υπρχουν οι τελικοι ισπανιας…!

[SIZE=“4”]Δεύτερη «βόμβα» από την Κάχα Λαμποράλ στη Βαρκελώνη![/SIZE]

Έκπληξη επαναλαμβανόμενη παύει να είναι έκπληξη. Η Κάχα Λαμποράλ νίκησε την Μπαρτσελόνα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» για δεύτερη φορά:!:, με 70-69 και πλέον απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ACB Liga.

Ο τρίτος τελικός (όπως και ο τέταρτος αν χρειαστεί) θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα», την ερχόμενη Τρίτη.

Οι Καταλανοί είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι Βάσκοι βρίσκονταν σταθερά κοντά στο σκορ και προσπέρασαν τριάμισι λεπτά πριν το τέλος με καλάθι του Σαν Εμετέριο (61-62), ενώ απέμεναν τρία λεπτά για τη λήξη όταν ο Μαρσελίνιο με τρίποντο έφερε την ομάδα του στο +4 (61-65). Δύο κλεψίματα του Πάου Ρίμπας έγραψαν τον επίλογο στην αναμέτρηση.

Δεκάλεπτα: 19-17, 38-33, 53-47, 69-70

Μπαρτσελόνα: Ρούμπιο 6, Λάκοβιτς 10, Ναβάρο 4, Βάσκεθ 2, Εντόνγκ 9, Μόρις 12 (8 ριμπ.), Λόρμπεκ 6, Μάικλ 18, Μπαζίλε 2, Τρίας, Σάδα, Γκριμάου.

Κάχα Λαμποράλ: Ρίμπας 3, Παλάσιο 4, Χουέρτας 13, Ελιάχου 6, Τελέτοβιτς 3, Σαν Εμετέριο 19, Σπλίτερ 4, Ίνγκλις 3, Όλεσον 10, Χέρμαν 5, Γκολούμποβιτς.

τωρα αυτο διαβαζα… πωπω τους την φερανε κανονικα… 1 νικη σε 2 ματς στην εδρα τους θελουνε…

ναι…

η ερτ ειχε πει πως τα ματς θα τα δουμε απο την ετ1…
και φυσικα δεν τα ειδαμε…[-X
καλα ζωα ειναι και αυτοι…

διανυουμε περιδο οικονομικης κρισης…

αφου τα εχει στο sport+…!!!
ειχε πει πως θα τα δειχνει στο ετ1…

Τρένο η Ταού για τον τίτλο ε? Μάλιστα…ας κρατάμε και μια πισινή…Μπάρτσα είναι αυτή αν και απο ό,τι διαβάζω μάλλον ξεφούσκωσε.

Φαντάζομαι οτι και εκεί έχουν πρωτοσέλιδα με τον Πασκουάλ και τίτλους “Αυτός φταίει” κτλ κτλ… :roll:

Ελλαντάρα…αλλά, όχι…μπαλίτσα…εκεί έχουμε χαρές και διακρίσεις…

sorry, i am anesthetized…

τι στον π@#τσο?8O

8O8O8O

Αυτό και αν ήταν εκπληξη… βομβα κανονική. Κριμα που δεν μπόρεσα να δω κανέναν αγώνα.

ετσι…αυτα ειναι τα ομορφα

και ξαναλεω οτι το κρατικο καναλι μας επαιξε μεγαλη τσατσια…!!

αλλα ρε παιδι μου…
3-0…???
εντυπωσιακό οσο δεν παει…

κριμα που δεν εχω δει τιποτα…:frowning:

Με τιμάει που μέχρι να δω αυτό το άρθρο δεν ήξερα ότι η Κάχα Λαμποράλ είναι η… Ταού; :-s

Πάντως έτσι δεν ακούγεται πια και τόσο αδιανόητο, έτσι δεν είναι; Αν δηλαδή ήταν κάποια άλλη όχι-και-τόσο-γνωστή-ομάδα (όπως πίστευα εγώ π.χ.), να πω εντάξει. Αλλά μιλάμε για την Ταού ας πούμε.