Ναι αλλα φέτος δεν έχει αλλάξει μόνο το όνομα της ομάδας αλλα και πολλοί καλοι πακτες που έφυγαν με πρωτο και καλύτερο τον πρωτο σκορερ της Ρακόσεβιτς. Δεν είχε δειξει και το καλύτερο προσωπο φέτος και καταφερε να παρει τον τίτλο σε μια χρονιά που έδειχνε να πηγαινει κατα διαολου.
χαχα,τραγελαφικα πραματα…δεν υπαρχει λεμε
Ω ρε ξυλικι, ρινγκ το κανανε…:lol:
αυτο το καλοκαιρι παιζει να ειναι το πιο καυτο για το μπασκετ εδω και καμποσα χρονια…μεγαλοι παικτες κυκλοφορουν στην πιατσα και ειναι στοχοι για ομαδες, σηριαλ με ανανεωσεις, σηριαλ με προπονητη Ολυμπιακου, αυξομειωσεις μπατζετ, εχουμε και Μουντομπασκετ αργοτερα…
εχει πολυ ψωμι…
απο παιχτες παιζει να γινει σφαγη για Ρουντι, Νοτσιονι, Σπλιτερ, Σισκαουσκας και ισως ΜακΙνταηρ κτλ…να βαλω και Σπανουλη;; αυτος μαλλον θα μεινει εχω την εντυπωση…
ο σχορτσιανιτης ριχνει μια ωραιότατη ταπα σε παιχτη του σικαγο…
‘Summer Shaq’ Rejection
http://www.nba.com/summerleague/games/20100714/LACCHI/gameinfo.html#
λετε να μεινει εκει ο χοντρουλης?
Ο Κούκοτς όταν είχε πάει πριν δεκαπέντε χρόνια είχε βάλει σ’ένα καλοκαίρι 9 κιλά σε μύες…
Δεν βλέπω γιατί οι Cippers να μην έχουν την τεχνολογία να κάνουν τον Sofo να αντέχει 5 λεπτά στην περίοδο και να χάσει 25 κιλά… Βέβαια για Center είναι κοντός, για ελ πολύ αργός. Όμως για Clippers μιλάμε, ποιός ασχολείται;
Αργός ο Σόφο;;;;
Κακούλη…αφρατοκομψούλης…μακάρι να μείνει και να καθιερωθεί:):!:
το δατε αυτο να φανταστω ε;;; ρε εχει γουστο…νταξει τα ενυπογραφα ρεπορταζ τα εχω σε καποια εμπιστοσυνη…
γενικα ειναι εγκυρο σαητ; δεν το παρακολουθω…
ακομη μια ταπα ο ‘Summer Shaq’
‘Summer Shaq’ Loves Defense
http://www.nba.com/summerleague/games/20100715/LACPOR/gameinfo.html#
Ναι πρέπει να υπολογίσουμε ότι στα Καλοκαιρινά αυτά παιχνίδια παίζουν παίκτες υπό δοκιμή, και αν μείνει ο Σοφό, στην κανονική σαιζόν, θα δει και τα δύσκολα:):!:
Όπα…μόλις είδα το κλιπάκι και δεν αφορούσε τον Σόφο…πάντως όπως και νά’χει αυτά που έγραψα τα πιστεύω!
διπλα εχει επιλογη να δεις αυτο με τον σοφο…
το ‘Summer Shaq’ Loves Defense ειναι…απλα δεν μπορεις να παρει το λινκ…ειναι γενικο.,.
Πάντως το καλύτερο που ακούστηκε ή γράφτηκε αυτές τις μέρες με αφορμή την προσπάθεια του στο summer league και τους Κλίπερς ανήκει σε αναλυτή του ESPN. ‘‘Ο Σχορτσανίτης μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που θα σπάσει ταμπλό σουτάροντας ελεύθερη βολή’’, έγραψε ο τύπος!
:lol::lol::lol:
Αυτός ο Μπιελίτσα, σε τι είναι καλύτερος απ’τον Έρτσεγκ, και τον προτιμά ο Ίβκοβιτς;:):!:
Είναι Σέρβος
Και ο Έρτσεγκ Σέρβος είναι.
Ήταν στην προεπιλογή για το μουντομπάσκετ και νομίζω τον έκοψε ο Ίβκοβιτς.
Είχα την εντύπωση ότι ήταν Κροάτης… Αλλά νομίζω ότι κατάλαβες που το πάω :roll:
άλλη μια τάπα αλλά μάλλον και μέτριες επιδόσεις…:?
Summer Shaq (Sofoklis Schortsanitis) strikes again at summer league 2010
Τον βλέπω νά’ρχεται πίσω:):!: