Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ζωντανά απο τη FIBA ο τελικός Γαλλίας - Ελλάδας Νέων Ανδρών

Η FIBA θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό αγώνα Γαλλιας-Ελλαδας με πολυ καλη εικόνα και ηχο ωρα 10.15(ωρα ελλαδος).Το Link για να δειτε τον αγωνα ειναι εδω

http://www.fibatv.com/page/fibaeuropeHome/0,,12805,00.html?WT.mc_id=eurflshhdr

αν δεν δειξει τα νευρα στο τρωκτικό…

μαλλον αυτο ειναι το λινκ

αθανατο τρωκτικο
http://www.fibatv.com/page/FibaEuropeLive/0,,12805,00.html

O Μπιέλιτσα απ’ οσο θυμαμαι ειναι 3αρι. :?

Χάσαμε απ’την Γαλία…κρίμα, αλλά πάντα όμως σε πολύ μεγάλο επίπεδο τα παιδιά:):!:

Ο Μπιέλιτσα κατά τον Ντούντα είναι ο “νέος Κούκοτς” με όλο το υπερβολικό του χαρακτηρισμού. Τον θεωρεί πλήρη παίκτη και παίζει από το 1 ως το 4…

Κι ο Φώτσης δεν ήταν ο “νέος Κούκοτς”; #-o:lol::lol:
Και πιο πριν τα ίδια δεν έλεγαν για τον Παπανικολάου πρίν γίνει σημαιοφόρος; :lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Για αυτό και στηρίζουμε τον Κωστάκη τον Παπανικολάου, που είναι ο νέος Φάνης (όχι στα κιλά) :stuck_out_tongue:

Μιλάς για το παλικαράκι με τους χειρότερους συμβουλάτορες εβερ; που τον πήγαν στον Ολυμπιακό μετά από ένα καλοκαίρι που έπαιξε με όποια εθνική μπορούσε, για να δένει τα κορδόνια του Τσίλι και του Κλέιζα, αντί να μείνει δανεικός ένα χρόνο τουλάχιστον στον Άρη και να παίζει; :stuck_out_tongue:

Ειδικά στον Άρη δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να παίξει, σε άλλη ομάδα ίσως και γενικά καλό είναι να βλέπεις πώς είναι η Ευρωλίγκα και το φάηναλ φορ ακόμα και δένοντας τα κορδόνια του Τσίλντρες και του Κλέιζα.

Ελπίζω φέτος να δοθεί δανεικός πουθενά, γιατί πρέπει να παίξει οπωσδήποτε. Ο Παπάς που έπαιζε φέτος, φάνηκε βελτιωμένος.

Ισχύει, το ιδανικό θα ήταν να πάει σε κάναν Πανελλήνιο, θα του μάθει πολλά ο Ζούρος. Και μετά να επιστρέψει για να έχει σοβαρό ρόλο στον Ολυμπιακό.

Και ο Κολοσσος καλή περίπτωση είναι με Σφαιρόπουλο

Απλά επειδή θυμάμαι τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού όταν έπαιρνε τα ευρωπαϊκά που κατέληγαν να παίζουμε αντίπαλοι στη Γ’ Εθνική και στα τοπικά Αθήνας :wink: νομίζω ότι σε αυτές τις ηλικίες καλύτερα είναι να παίζει ο άλλος ακόμα κι Α2, παρά να κάνει προπονήσεις…

Και μόνο τους 12 της Εθνικής να δεις, όπου μόνο ο Πρίντεζης και ο Φώτσης ανδρώθηκαν σε ΠΑΟ/ΟΣΦΠ, νομίζω πως είναι προφανές πως για όποιος πιτσιρικάς θέλει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, καλό είναι να πάει πρώτα σε μια άλλη ομάδα που θα βελτιωθεί και που θα διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μόνο έτσι μπορείς να γίνεις ηγέτης σε ΠΑΟ/ΟΣΦΠ

Υπάρχει και η αντίθετη άποψη από πολλούς ανθρώπους του μπάσκετ, που λέει ότι οι προπονήσεις τωνμεγάλων πμάδων και τα εσωτερικά διπλά είναι απέιρως καλύτερα από μία ομάδα Α2 ή μικρή της Α1. Αρκεί βέβαια κάποια στιγμή να γίνει η ενσωμάτωση στον βασικό κορμό της ομάδας…

Το κακό είναι ότι οι πιτσιρικάδες δεν παίζουν ΟΥΤΕ στα εσωτερικά διπλά. Την μπάλα δίνουν για να σουτάρουν οι μεγάλοι…

Αd1stt άλλο οι πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, άλλο αυτοί που έρχονται ως μεταγραφές. Ο Παπανικολάου στοίχισε ένα εκατομμύριο στον Ολυμπιακό, δε νομίζω να θέλουν να πετάξουν τόσο πολύ αυτά τα χρήματα οι Αγγελόπουλοι.

Σίγουρα μια χρονιά με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδα επιπέδου Πανελληνίου ή (περσινού) Αμαρουσίου θα του δώσει πολλά, αλλά δεν είναι λίγες και οι φορές που βλέπουμε παίκτες να μη βρίσκουν θέση ούτε σ’ αυτές τις ομάδες. Οπότε έχει λίγο να κάνει και με τον παίκτη προσωπικά, το τσαγανό και την πίστη στον εαυτό του που διαθέτει.

Συγκεκριμένα για τον Παπ, στο γήπεδο δε μου έβγαζε πολύ αυτό το γυάλισμα του ματιού που θα έπρεπε, ότι δηλαδή είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία. Σε αντίθεση πχ με τον Σλούκα, που θέλω να τον δω με αναβαθμισμένο ρόλο φέτος στην ομάδα.

Αυτο το σεναριο που λες, δεν υπηρξε ποτε.

Ή θα εμενε στον ΑΡΗ ή θα πουλιοταν.

Μαγικη κρυσταλλινη σφαιρα ChrisP.

Ειναι και εκπτωσεις λαιμαι!!!

Η ψυχολογια ενος αγωνα, οπου καλεισαι να παρεις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, δε συγκρινεται με προπονηση, οπου μετα το λαθος, δεν τρεχει τιποτα.

Ακομα κι αν προπονεισαι με μενα ή εστω με τον Kobe. :stuck_out_tongue:

Μάλλον εσύ θα χρειαστείς κρυστάλλινη σφαίρα, για να βρεις τον τελευταίο πιτσιρικά που είχε σεβαστό χρόνο συμμετοχής στον Άρη την τελευταία δεκαετία (και βάλε). Με αμερικάνους, κοινοτικούς και βετεράνους τη βγάζατε.

Ειδικά στις περιπτώσεις Σλουκα- Παπανικολάου ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά. Και είναι φυσικό να θέλει να πάρει από αυτούς τους 2 πολλά στο γήπεδο. Ο Σλούκας δείχνει ότι εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες περισσότερο από τον Παπ (ο οποίος μου βγάζει κάτι σοφτ) και πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Θέλουν σίγουρα ιδιαίτερη προσοχή και δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να πάνε δανεικοί. Ας μπορέσει το τεχνικό τιμ να τους εξασφαλίσει 10 λεπτά συμμετοχής και το συζητάμε.

Βέβαια υπάρχει και αυτό που λέει ο μεγάλος Αργύρης Καμπούρης: Βάλε με μέσα 3 λεπτά και θα σου αποδείξω ότι αξίζει να παίζω 5.

Αυτο εχει να κανει και με τον εκαστοτε προπονητη.

Οταν ο ΑΡΗΣ αλλαζει καθε χρονο προπονητη, κανεις δε θα παιξει το κεφαλι τους με τους πιτσιρικαδες.

Ή ακομα περισσοτερο οταν στον ΑΡΗ ειναι ο Ματσον, κανενας πιτσιρικας δε θα 'βλεπε παρκε.

Οπως και να 'χει τα τελευταια χρονια στον ΑΡΗ γινεται καλη δουλεια στις υποδομες, και στην περσινη χρονια με Κατσικαρη ή Μπλατ απο τη μια και με ανυπαρκτους παιχτες απο την αλλη, ο Παπανικολαου θα ηταν κατι παραπανω απο βασικος.