Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Κλαπ κλαπ

Σωστά απαντάς γενικά Crisp, για Ολυμπιακός :). Όσον αφορά τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, από το 2008 και μετά έχουν γίνει εγκλήματα. Εγώ μιλάω από το 1996 και μετά. Τότε λοιπόν, δεν έπαιζαν δύο ομάδες στους ομίλους, έπαιζε η εξής μία. Κοίταξε να δεις, όταν μια ομάδα ξεκινάει τη χρονιά της με σίγουρα τα έσοδα του CL, όπως κάνει ο Ολυμπιακός από το 1997 και μετά (νομίζω μια-δυο φορές χρειάστηκε να παίξει προκριματικά και αποκλείστηκε), είναι αλλιώς τα πράγματα. Ένα άλλο πράγμα που έχει δώσει ώθηση στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό είναι ότι έχει δικό του γήπεδο, με όποιον τρόπο το απέκτησε. Ναι, με χάρες και λαμογιές το απέκτησε, αλλά έτσι γίνεται στην Ελλάδα, απλά ο Κόκκαλης ήταν αρκετά λαμόγιο ώστε να τα καταφέρει ενώ ο Τζίγκερ δεν τα κατάφερε για διάφορους λόγους (και κυρίως γιατί είναι χαζός και έχει φτιάξει έναν γόρδιο δεσμό που δε λύνεται με τίποτα με τον Βοτανικό και τον Βωβό το φίλο του). Η ΑΕΚ δεν υπάρχει, γκρέμισε το γήπεδό της και εδώ και 10 χρόνια είναι άστεγη. Τα λεφτά του CL (που όμως τα στερεί από τις άλλες ομάδες όταν κλέβει τα πρωταθλήματα) και το γήπεδο έχουν ανοίξει την ψαλίδα από τις άλλες ομάδες. Ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης δεν βάζουν και τίποτα από την τσέπη τους.

Όσον αφορά τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, το πιο σωστό είναι αυτό που είπατε ότι ήταν η πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα και τις λίγες φορές που δεν ήταν, την έσπρωξαν για να μη χάσει. Επιμένω ότι το πρωτάθλημα στο μπάσκετ είναι μόνο για το γόητρο. Επίσης, επειδή αναρωτηθήκατε γιατί πηγαίνουν καλά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ: πηγαίνουν καλά γιατί έχουν κάποιους μουρλούς μεγαλομετόχους που μπορούν με 15 εκατομμύρια ευρώ που βάζουν, να φτιάξουν ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη. Σαν εταιρίες, μπαίνουν μέσα με τα μπούνια και οι δύο, μην τρελλαθούμε. Οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι να είναι καλά, γι’ αυτό πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Στο ποδόσφαιρο, με 15 εκατομμύρια ευρώ αγοράζεις μισό παίχτη. Είναι άλλα τα μεγέθη. Στο γουότερ πόλο αν έρθει ένας πρόεδρος και βάλει 1 εκατομμύριο, θα πάρει τη Μεικτή Ευρώπης ξέρω 'γω.

Χαίρεσαι με ένα ανήθικο πρωτάθλημα; Θέλεις να το πάρεις; Δεν είναι καραμέλα αυτό, γιατί τα χρέη της ΑΕΚ αν έπαιζε στο CL και έπαιρνε μερικά εκατομμύρια, θα ήταν άλλα. Ούτε ο Ντέμης θα είχε φύγει, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα μάλλον. Όμως δεν μπορούσε να το αφήσει αυτό ο Ολυμπιακός :lol:. Η ΑΕΚ λοιπόν μετά την απογοήτευση που έφαγε, βγήκε τρίτη σε εκείνα τα πλέι-οφ και πήγε Ουέφα.

Τα περί άρθρου 44 δε θα έπρεπε να τα αναφέρει ένας οπαδός του Ολυμπιακού. Μη μου αρχίσετε την καραμέλα για τον Κόκκαλη που πλήρωσε όλα τα χρέη, να χαρείτε :lol:. Ο Κόκκαλης στην πασοκική Ελλάδα των mid-90s, πλήρωσε όλα τα χρέη :lol:. Αυτό είναι πιο καλό που έκανε η οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, δεν τον είχε ποτέ κρατικοδίαιτο (ασχέτως αν είναι η ίδια :lol:).

Τέλος πάντων, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Βαγγέλη Μαρινάκη που το 2010 δίδαξε ήθος και με έκανε να σιχαθώ τόσο πολύ, ώστε πλέον να μην ασχολούμαι καθόλου και να έχω βρει την υγειά μου, ευχαριστώ ρε παιδοβούβαλε.

Τι έσοδα σου φέρνει το ελληνικό πρωτάθλημα στο μπάσκετ;

A οκ, επειδη δηλαδη δε φερνει εσοδα η Α1 το διαιτητικο πηδημα για λογους γοητρου ειναι ενταξει… #-o

Ρε Παντελα:p

Δεν είναι το μόνο σημείο όπου διαφωνώ με όσα γράφεις, αλλά είναι το πιό απλό για να σου απαντήσω σύντομα γιατί τα γεγονότα απλά δεν σε επιβεβαιώνουν.
O Oλυμπιακός έπαιξε προκριματικούς Ch. L.:
1997 με Μόζιρ και προκρίθηκε
1998 με Ανόρθωση και προκρίθηκε
2008 με Ανόρθωση και αποκλείστηκε

Εγώ μιλάω από το 1996 και μετά.

Γιατί όχι από το 1992 και μετά?

Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει από τότε, σίγουρα όχι με τα έσοδα που καθιερώθηκαν στα 00ς αλλά για την εποχή τους μια χαρά ήταν και αυτά.

Τότε λοιπόν, δεν έπαιζαν δύο ομάδες στους ομίλους, έπαιζε η εξής μία. Κοίταξε να δεις, όταν μια ομάδα ξεκινάει τη χρονιά της με σίγουρα τα έσοδα του CL, όπως κάνει ο Ολυμπιακός από το 1997 και μετά (νομίζω μια-δυο φορές χρειάστηκε να παίξει προκριματικά και αποκλείστηκε), είναι αλλιώς τα πράγματα.

1996/97 - ΠΑΟ (αποκλείστηκε στα προκριματικά από τη Ρόζεμποργκ -ή τη Λέγκια, δε θυμάμαι)
1997/98 - Ολυμπιακός
1998/99 - Ολυμπιακος & ΠΑΟ
1999/00 - Ολυμπιακός & ΑΕΚ (αποκλείστηκε στα προκριματικά )
2000/01 - Ολυμπιακός & ΠΑΟ
2001/02 - Ολυμπιακός & ΠΑΟ
2002/03 - Ολυμπιακός & ΠΑΟ & ΑΕΚ
2003/04 - Ολυμπιακός & ΠΑΟ
2004/05 - Ολυμπιακός & ΠΑΟ & ΠΑΟΚ (αποκλείστηκε στα προκριματικά)
2005/06 - Ολυμπιακός & ΠΑΟ
2006/07 - Ολυμπιακός & ΑΕΚ
2007/08 - Ολυμπιακός & ΑΕΚ (αποκλείστηκε στα προκριματικά)

Απ’ ότι βλέπω τη 12ετία 1996/98 (αφού από δω θες να μετράμε) - 2007/08 το σκορ είναι 11-8.

Δε μου μοιάζει και για τραγική διαφορά.

Ένα άλλο πράγμα που έχει δώσει ώθηση στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό είναι ότι έχει δικό του γήπεδο, με όποιον τρόπο το απέκτησε. Ναι, με χάρες και λαμογιές το απέκτησε, αλλά έτσι γίνεται στην Ελλάδα, απλά ο Κόκκαλης ήταν αρκετά λαμόγιο ώστε να τα καταφέρει ενώ ο Τζίγκερ δεν τα κατάφερε για διάφορους λόγους (και κυρίως γιατί είναι χαζός και έχει φτιάξει έναν γόρδιο δεσμό που δε λύνεται με τίποτα με τον Βοτανικό και τον Βωβό το φίλο του). Η ΑΕΚ δεν υπάρχει, γκρέμισε το γήπεδό της και εδώ και 10 χρόνια είναι άστεγη.

Όπως τα λες και μόνος σου, δε φταίει ο Ολυμπιακός που δεν έχουν γήπεδα οι άλλοι δύο.

Παρολαυτά ο Τζίγκερ θα το είχε κάνει το γήπεδο, αν δεν μπλεκόταν στη μέση ο Βγενό.

Επίσης, επειδή αναρωτηθήκατε γιατί πηγαίνουν καλά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ: πηγαίνουν καλά γιατί έχουν κάποιους μουρλούς μεγαλομετόχους που μπορούν με 15 εκατομμύρια ευρώ που βάζουν, να φτιάξουν ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη. Σαν εταιρίες, μπαίνουν μέσα με τα μπούνια και οι δύο, μην τρελλαθούμε. Οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι να είναι καλά, γι’ αυτό πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Στο ποδόσφαιρο, με 15 εκατομμύρια ευρώ αγοράζεις μισό παίχτη. Είναι άλλα τα μεγέθη. Στο γουότερ πόλο αν έρθει ένας πρόεδρος και βάλει 1 εκατομμύριο, θα πάρει τη Μεικτή Ευρώπης ξέρω 'γω.

Δεν διαφωνώ σε κάτι.

Αυτό που ουσιαστικά παραδέχεσαι είναι ότι η έλλειψη ανταγωνισμού δεν έχει και τόση σημασία στο αν θα πάει καλά μια ομάδα στο διεθνές επίπεδο. Το σημαντικό είναι να έχει λεφτά και μυαλό να τα ξοδέψεις για να φέρεις καλούς παίκτες και προπονητή.

Χαίρεσαι με ένα ανήθικο πρωτάθλημα; Θέλεις να το πάρεις;

Όχι και όχι.

Το τελευταίο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού που χάρηκα ήταν το 05/06 με 6 νίκες σε 7 ντέρμπι και συνολικό σκορ 17-6.

Δεν είναι καραμέλα αυτό, γιατί τα χρέη της ΑΕΚ αν έπαιζε στο CL και έπαιρνε μερικά εκατομμύρια, θα ήταν άλλα. Ούτε ο Ντέμης θα είχε φύγει, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα μάλλον. Όμως δεν μπορούσε να το αφήσει αυτό ο Ολυμπιακός :lol:. Η ΑΕΚ λοιπόν μετά την απογοήτευση που έφαγε, βγήκε τρίτη σε εκείνα τα πλέι-οφ και πήγε Ουέφα.

Καραμέλα είναι.

Τα χρέη της ΑΕΚ που προέκυψαν από την κακοδιαχείριση είναι υπερπολλαπλάσια από τα πιθανά έσοδα μιας χρονιάς στο CL.

Αν έμενε ο Ντέμης δε, το πολύ πολύ να έφερνε κάναν Φερέρ ακόμα με 3-4 εκ ευρώ συμβόλαιο και άλλα τόσα ρήτρα απόλυσης.

Τα περί άρθρου 44 δε θα έπρεπε να τα αναφέρει ένας οπαδός του Ολυμπιακού

Φυσικά και θα το αναφέρω, αφού πρόκειται για μια εξίσου νόμιμη αλλά και μη-ηθική περίπτωση με τόσους πιστωτές να βαράνε κανόνι.

Τέλος πάντων, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Βαγγέλη Μαρινάκη που το 2010 δίδαξε ήθος και με έκανε να σιχαθώ τόσο πολύ, ώστε πλέον να μην ασχολούμαι καθόλου και να έχω βρει την υγειά μου, ευχαριστώ ρε παιδοβούβαλε.

Εδώ ταυτιζόμαστε απόλυτα.
Ούτε εγώ ασχολούμαι.

Φαντάζομαι όμως να μην ασχολείσαι και με το μπάσκετ και τη διδαχή ήθους στον 3ο τελικό του 2006. :slight_smile:

Ρε σεις, μπορείτε να σταματήσετε επιτέλους αυτή την κουβέντα για το ποδόσφαιρο; Όχι μόνο είστε οφφ τόπικ, αλλά είναι και τελείως γελοία η σύγκριση με την κατάσταση στο μπάσκετ. Τώρα αν θέλετε να σπάσουμε λίγο ακόμα τ’ αρχίδια μας για το 2007 ή το 2010 ή δεν ξέρω κι εγώ τι, ας το κάνουμε, δε γαμιέται, αλλά ό,τι και να πείτε ο μπασκετικός ΠΑΟ ΔΕΝ είναι ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, τέλος.

Ναι, ποιος είπε ότι είναι?

Πες μας λοιπόν κάτι για το μπάσκετ γέροντα, συμφωνείς με την πρόταση για νέο κανονισμό που θα δίνει κατοχή 14’’ μετά από επιθετικό ριμπάουντ?

Ποιός άλλος, ο Giannis είπε ότι είναι, γι’ αυτό άλλωστε ξεκίνησε πάλι αυτή η μαλακία.

14" μετά από επιθετικό ριμπάουντ; Χμ, δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας αλλαγής ή τί ακριβώς θα βελτιώσει, απ’ την άλλη και να περάσει δεν μπορώ να πω ότι με απασχολεί ιδιαίτερα. Αλλά τι σχέση αυτό; Γιατί ρωτάς;

Χθεσινο

:-s

Η Euroleague δεν έχει τόσα πολλά έσοδα όντως, αλλά φαντάζομαι αν δεν πληρώνεις φόρους συμβολαίου, είναι σαν να έχεις 20-30% περισσότερα έσοδα από αυτόν που πληρώνει :roll:

Άσε τώρα μην ξεκινήσει ιστορίες από τα χρόνια του στην Κατοχή με τον Γλέζο :stuck_out_tongue:

Yπαρχουν 2 σκελη, η ‘‘διαιτητικη ευνοια στους αγωνες’’ και η ‘‘εξοντωση του αντιπαλου σε οικονομικο επιπεδο’’ λοιπον.Στο μπασκετ το 2ο επειδη οπως λετε τα οικονομικα μεγεθη ειναι απειρως μικροτερα δε μπορει να υπαρξει σε μεγαλη κλιμακα.Αυτο δε καταλαβαινω ομως πως μπορει να αποτελεσει επιχειρημα οταν κουβεντιαζουμε καθαρα περι ηθικης.Οτι τι;Οτι επειδη δε μας φθειρατε οικονομικα, ειχαμε παλι την ευκαρεια την επομενη χρονια να ξαναπροσπαθησουμε επι ισοις οροις μεχρι να φτασουμε στους τελικους;Μα επειδη ακριβως στο ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ δε χρειαζεται να τα σταζεις απο δω κι απο κει, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να σφυριζεις αδιαφορα σε ολη τη ρεγκιουλαρ σιζον και στους τελικους να επηρεασεις 2 ματσακια.Αντε και κανα κομβικο ματς για το πλεονεκτημα εδρας.Ειδικα οταν εδω και πολλα χρονια δεν υπαρχει 3η δυναμη που αν οχι να χτυπαει πρωταθλημα στα ισια, να ειναι τα ματς μαζι της ντερμπι μεσα - εξω.Προφανως και στο καθε αθλημα, απαιτουνται αλλα πραγματα - λιγοτερα η περισσοτερα - για να εισαι ο νταβατζης.Η αμφιβαλλεται οτι οι τυποι που διαλυσαν τον Ερασιτεχνη του συλλογου σας,δε θα εκαναν παραπανω πραγματα αν το απαιτουσαν οι περιστασεις για να σιγουρεψουν το πραμα;Συγκριση προφανως θα γινει.Εσεις μονοι σας την αρχισατε οταν ηταν το οπαδικο σας αποκουμπι.Δεν ειδα κανενα να λεει ‘‘νταξει μπορει εμεις στο μπασκετ να χουμε 6 αστερια αλλα να μωρε, τα οικονομικα μεγεθη μπλα μπλα’’ η ‘‘σας πηδαμε στο μπασκετακι, αλλα βεβαια ειναι απλα μπασκετακι που μπλαμπλα…’’.Θα γινεται συγκριση σε ολα τα επιπεδα.

Για να είμαστε ον-τόπικ και να μη συγχύζεσαι σε τέτοια ηλικία. :razz:

ρε κοφτε τις πίπες και γελάστε λιγο. κάντε να είναι αλήθεια να γελάω 5 μέρες…

[B]Τα… άκουσε στον Βόλο ο πρόεδρος των Σέλτικς![/B]

Απίστευτο αλλά… Ελληνικότατο! Μετά το περιβόητο «Shut the Fuck up» από τον Πατ Ράιλι, ο πρόεδρος των Σέλτικς Nτάνι Έιντζ τα άκουσε από τους Βολιώτες (!)… γιατί έδωσε το ματς στον ΟΦΗ!

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη εμφάνιση της χρονιάς στον Βόλο, μπροστά στα μάτια του προέδρου των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ και του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Ράιαν ΜακΝτόναου.

Ο Φιλαθλητικός μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στη Νίκη Βόλου, ωστόσο ο 18χρονος με τους 19 πόντους του (9ριμπ., 1κλ., 2λάθ.) τους αντάμειψε με το παραπάνω.

Εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο πρόεδρος των Σέλτικς θα θυμάται για πολύ καιρό τους Βολιώτες!

Πριν από λίγες μέρες ο Ντάνι Έιντζ τα άκουσε από τον πρόεδρο των Χιτ, Πατ Ράιλι, όταν του είπε να… βγάλει το σκασμό, επειδή ασχολήθηκε με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές την ομάδα του Μαϊάμι.

Απόψε οι φίλοι της Νίκη Βόλου, που παλεύει για τη σωτηρία της, τίμησαν με τη σειρά τους τον πρόεδρο των Σέλτικς… αφού τον πέρασαν για παράγοντα του Φιλαθλητικού.

Έτσι, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον κατηγορούν πως έδωσε το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο!

Ο Ντάνι Έιντζ που καθόταν κοντά στον πάγκο των φιλοξενουμένων, ρώτησε «who is ofi» (σ.σ. ποιος είναι ο ΟΦΗ;), ενώ όταν έμαθαν οι φίλαθλοι ποιος είναι άρχισαν να φωνάζουν υπέρ των Λέικερς!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Ενταξει αν ειναι αληθεια οι τυποι εγραψαν ιστορια

Ε ναι, όταν σου βαλε χέρι ο Παντελής το μάζεψες κάπως αλλά το είχες ξεκινήσει ήδη με κείνη την πίπα του στυλ “πωπω κατά τ’ άλλα κόκκινη παράγκα στο ποδόσφαιρο, ενώ στο μπάσκετ…” Τέλος πάντων.

Τι ωραία που περνάμε!..

…αλλά πέρα απ’ την πλάκα, το ότι με συγχύζουν κάποιες μαλακίες σας (ε είναι πώς να το κάνουμε) δεν είναι λόγος να συζητάμε έτσι γενικά κι αόριστα ως “πολιτισμένοι” (βλ.: ξενέρωτοι) μπασκετόφιλοι.
Πάρε παράδειγμα αυτό το γαμάτο (και τίγκα στις πίπες κι αυτό βέβαια, αλλά γαμάτο) ποστ from my man pumpkin.

Για άλλη μια φορά λοιπόν: ο λόγος που λέμε “μη συγκρίνουμε τη φάση στα δύο αθλήματα” δεν είναι επειδή πιστεύουμε ότι έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας από άποψης “ηθικής” οπότε στρίβουμε δια του αρραβώνος ένα πράμα, αλλά επειδή θεωρούμε ότι οι θεωρίες σας περί “παρασκηνίου που σπρώχνει τη βαζέλα όποτε χρειάζεται και κλέβει κούπες από το Θρύλο” είναι δικά σας κατασκευάσματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Και ο λόγος που λέμε και ξαναλέμε για τα έξι αστέρια χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψη τις διαφορές μεγεθών μεταξύ των δύο αθλημάτων είναι επειδή ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΑΟΛΕ, αν θες να τα πούμε “αποκούμπι” ας το πούμε αλλά δεν είναι δική μας πατέντα, γιατί και στη δεκαετία του ‘90 όταν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ την ίδια σημασία είχαν για σας τους γαύρους οι συνεχόμενοι νικηφόροι 5οι τελικοί στην Ελλάδα, οι νίκες σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα κτλ. Και όπως ακριβώς και για σας τότε εκείνες οι μπασκετικές επιτυχίες ήταν κάτι σαν χρύσωμα του χαπιού για τις πίκρες στη μπάλα, το ίδιο ακριβώς ισχύει τα τελευταία 15 χρόνια για τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟ. Το ότι στο μυαλό του μέσου οπαδού όμως τα πάντα όλα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κατά καιρούς ακόμα και κάτι βόλεϊ, πόλο κτλ. για σας) γίνονται ίσωμα, αντικειμενικά δεν κάνει τα μεγέθη συγκρίσιμα. Τι να κάνουμε τώρα.
Όσο για το επιχείρημα του τί (παραπάνω κιόλας!) “θα” έκαναν οι Γιαννακόπουλοι “αν χρειαζόταν” κτλ. κτλ., δεν το καταλαβαίνω. Μ’ αυτή τη λογική, και αν υποθέσουμε ότι ο μπασκετικός ΠΑΟ έχει απεριόριστη παρασκηνιακή δύναμη σε σχέση με τον Ολυμπιακό, γιατί πέρυσι στους τελικούς να μην οργανώσουν δυο-τρεις καλές “σφαγές” απ’ αυτές που βλέπατε τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να αλλάξει χέρια η κούπα; Και μη μου πεις ότι υπήρχε καμιά τεράστια διαφορά απόδοσης ε. Στον πέμπτο τελικό κρίθηκε το πρωτάθλημα και ήταν και ντέρμπι μέχρι το τέλος. Άνετα άλλαζε η ροή του πράγματος υπέρ του ΠΑΟ με κάποιες “έξωθεν” παρεμβάσεις. Γιατί δεν έγινε;

Θα σου πω εγώ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ - ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Δεν ήταν ντέρμπι, πούτσα τρώγατε και έγινε ντέρμπι με τις έξωθεν παρεμβάσεις.

Απλά πέρσι είχαμε τέτοιο μομέντουμ που γαμήσαμε διαμαντιδάκο, τράκη και ζαβλανοϋπάλληλους μαζί :!:

Ρούφα τα τώρα. :razz:

Ναι φοβηθηκα την οργη του Παντελα, με τον οποιο ειμαστε φιλοι 6-7 χρονια και το διορθωσα:lol:. Πρεπει δηλαδη καθε φορα που αναφερομαι στην οποια πρασινη βρωμια του μπασκετ να βαζω και τη φραση “η οποια οκ δεν ειναι σαν του Ολυμπιακου στο ποδοσφαιρο”? Εχω εκφραστει πολλες φορες πανω στο θεμα και ειδικα εμεις οι δυο το εχουμε εξαντλησει. (Πλακα-πλακα παιζει να ειναι η τριτη φορα μεσα σε 5-6 μηνες που λεμε τα ιδια:p)

H εισαι ηθικος παραγοντας η δεν εισαι.Θυσιασαν μερος του συλλογου για να αβανταρουν το τμημα που τους ενδιεφερε, εχω καθε λογο να πιστευω οτι ειδικα τη περιοδο που ‘‘χτιζαν’’ το οικοδομημα θα εκαναν ο,τι χρειαζοταν.

Γιατι δε δοθηκε πεναλτι στο Ζιοβαννι και κοκκινη στον Κυριακο;Γιατι δοθηκαν 2 πεναλτακια στην ΑΕΚ στο κρισιμοτερο ματς τς σεζον στο 4-3(τοτε ειχε καλη ομαδα και αν ηθελε μας χτυπαγε και το παιρνε, οπως καναμε εμεις περσι στο μπασκετακι);Αρα ο Ολυμπιακος δεν ειχε τα κοζα τοτε!!!Ελα ρε Μανο τωρα…

Καλό τρολάρισμα δε λέω :smiley:

Καλά ΣΟΡΙ, δεν το ξερα ότι είστε φίλοι… :roll: Αν και δε βλέπω τι σχέση έχει. Τέλος πάντων, εγώ δε σου λέω να είσαι politically correct, αλλά μη μου πεις τώρα κι εσύ τώρα ότι δεν ήξερες τί θα ακολουθούσε την άκυρη αναφορά σου στο ποδόσφαιρο. Απλό είναι αυτό που λέω ρε γαμώτο.
Και ο λόγος που επανερχόμαστε συνέχεια σ’ αυτό το θέμα (ειδικά εμείς οι δυο) είναι επειδή δε βάζεις μυαλό, κομπλεξικέ σκατόγαυρε :!:

Μου μπλέκεις - πάλι - τελείως άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Πρώτον εγώ δε λέω ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι “ηθικοί παράγοντες”, μην μπερδεύεσαι. Δεύτερον, ο συλλογισμός σου είναι τελείως αυθαίρετος. “Γιαννακόπουλοι=μη ηθικοί παράγοντες->θα έκαναν τα πάντα για να μείνουν στην κορυφή->άρα υπάρχει πράσινη παράγκα στο μπάσκετ”.
Με την ίδια λογική κι εγώ μπορώ να σου πω ότι κι οι Αγγελόπουλοι δεν είναι Παναγίες, να γελάσω στα μούτρα σου όταν θα πας να μου πεις ότι δεν το ξέρω αυτό ή κάτι τέτοιο, και να φτάσω στο “μεγαλοφυές” συμπέρασμα ότι αν μπορούσαν, θα έσφαζαν κάθε χρόνο τον ΠΑΟ, κι έτσι το κράξιμο που μας ρίχνετε για τη διαιτησία και το παρασκήνιο στο μπάσκετ είναι σκέτη υποκρισία.
Βλέπεις όμως που με τα “αν” και τα “θα” δε βγάζουμε άκρη ούτε στη Δευτέρα Παρουσία;
Συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο με βάση πραγματικά γεγονότα. Τί έγινε στο τάδε ματς, την τάδε χρονιά κ.ο.κ. Φυσικά και θα διαφωνούμε, γιατί εσύ με τα κόκκινα γυαλιά σου θα λες για κλεμμένα πρωταθλήματα κτλ., αλλά εν πάσει περιπτώσει θα έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε, γιατί μιλάμε για πραγματικά γεγονότα. Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.