Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

E, λέμε τα ίδια με αυτά που λες εσύ με τα πράσινα γυαλιά σου για το ποδόσφαιρο, πού το περίεργο :!:

Ναι ρε :D!! Απεταξάμην πρέπει να λες :lol:!!

Μέτρησε γκολ που δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή και δεν αποβλήθηκε ο Πουστ…, ε, συγνώμη, Καστίγιο, για σκαριά στον Μπασινά και ο Γεωργάτος για 3 τραβήγματα φανέλας. Όλα αυτά, πριν τη φάση με τον Ζιοβάννι. Τα κόζια άλλος τα είχε, αλλά ήταν αγωνιστικά νεκρός τότε και όσο σπρώξιμο κι αν έφαγε, δεν τα κατάφερε να μπει πρωταθλητής στο νέο του γήπεδο. Τρολλάρω, αλλά μόνο ελαφρώς, τα εννοώ σε αρκετά μεγάλο βαθμό 8).

Με επιβεβαιώνουν. Έπαιξε 3 φορές προκριματικό, και τι έγινε; Πάντα ο πρωταθλητής ήταν, όποια ομάδα κι αν ήταν στη θέση του, από το ίδιο “λούκι” θα περνούσε. Ο πρωταθλητής έχει πάντα την καλύτερη μεταχείριση, τις πιο ευνοϊκές κληρώσεις (επειδή μπαίνει στους “δυνατούς”) και λοιπά. Επίσης, το 2004 που βγάλαμε 3 ομάδες, οι 2 μπήκαν κατ’ ευθείαν στους ομίλους και μπήκατε κι εσείς ως δεύτεροι, Αγγλία είχαμε γίνει τότε!

Εγώ είπα από το 1997. Η παράγκα ξεκίνησε από το 1996, ο Ολυμπιακός έδρεψε τους καρπούς την επόμενη χρονιά. Επίσης, το σκορ δεν αφορά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μόνο. Ακόμα, καμία παράγκα δε σταμάτησε να υπάρχει το 2008. Τέλος, άλλο το να μπαίνεις πασάς στους ομίλους χωρίς αγώνες, κι άλλο να ξεκινάς να τρέχεις στα βουνά για προετοιμασία από τον Ιούνιο μήνα. Όποια ελληνική ομάδα το κάνει αυτό, στο τέλος παίρνει τον πούλο.

Σιγά μην έκανε γήπεδο ο Τζίγκερ, αυτός ήθελε να χτίσει ο Βωβός δίπλα από το γήπεδο ένα εμπορικό μεγαλύτερο από το ίδιο το γήπεδο. Μεγάλη μαλακία του αυτή, έχει μπλέξει τον Παναθηναϊκό σε χοντρό λούκι. Καλά, ο μπαινοΒγενόπουλος είναι ασχολίαστος, μεγάλος απατεώνας.

Απλώς στο ποδόσφαιρο τα λεφτά που χρειάζονται είναι ΠΑΡΑ πολλά σε σχέση με το μπάσκετ.

Τίμιος.

Έγινε όμως και αν δεν είχε γίνει, δε θα υπήρχε ούτε Ολυμπιακός (ούτε ΑΕΚ). Αυτό στη γλώσσα των οικονομικών, φαντάζομαι θα μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Mule, λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός έναντι των ταμειακώς εντάξει (των γνωστών και “κορόϊδων” στη χώρα μας).

Γλίτωσες κι εσύ.

Στο μπάσκετ υποστηρίζω την ομάδα του Άρεως 8) από μικρό παιδί. Κάποτε όλα τα παιδιά της ηλικίας μου ήταν Άρης, ε, εγώ δεν άλλαξα. Ανώμαλο λίγο ίσως, αλλά έτσι είναι. Απλά επενέβην εδώ γιατί έγινε σύγκριση μεταξύ ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και μπασκετικού Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει [U]καμία σχέση[/U] μεταξύ τους.

Δεν είπα ότι είναι εντάξει ρε!

Τίμιο φαίνεται το να έχεις λιγότερο από 24" για να εκδηλώσεις επίθεση μετά το επιθετικό ριμπάουντ. Το όριο για να περάσεις τη σέντρα είναι 10" ακόμα; Ε, σου λέει, 24" είναι ο χρόνος της επίθεσης, βγάλε τα 10" που είναι ο χρόνος για να περάσεις τη σέντρα, την οποία έχεις ήδη περάσει όταν παίρνεις επιθετικό ριμπάουντ, οπότε τα 14" είναι καλά. Θα κάνουν το παιχνίδι λίγο πιο γρήγορο, πράγμα που δεν είμαι βέβαιος ότι χρειάζεται. Πιο γρήγορο παιχνίδι δε σημαίνει ότι οι παίχτες θα σκέφτονται πιο γρήγορα, μπορεί απλά να σκέφτονται λιγότερο :lol:.

Η κλίμακα ειναι πολυ πιο μικρή,τι κάθεστε και συζητάτε δεν μπορώ να καταλάβω.
Προφανώς στο μπάσκετ εναν τελικό να κάνεις πουτάνα μια χαρα μπορείς να χειριστείς καταστάσεις προς όφελός σου.

Επίσης κάποιοι ξεχνάνε πως ολα παίζονται ανάμεσα στους 2 που για παράδειγμα θα είναι στον τελικό των πλει οφφ.Εχεις δηλαδή να κάνεις ακόμα και με άλλη δομή αγώνων (περα απο άθλημα…) ή και συγκυριών ακόμα κτλ.

Για να ακριβολογούμε λοιπόν η φάση με τον ΠΑΟ είναι σε δύο χρονιές.Non call στον Πεν και το περίφημο ματς οπου ο Μπατιστ πατουσε 5 μετρα εκτος/ο Σαρας περπατούσε κτλ
Αυτες ειναι σφαγές και όποιος δεν τις δέχεται έχουμε να κάνουμε με στόκο ολκής.

Τωρα από κει και περα ξεκινά η κουβέντα.Οι μεν θα πουνε οτι ο ΠΑΟ ηταν καλυτερος συνολικά και ενα ματς δεν κρίνει κατι ενώ οι δε πως έγινε κλοπή και κυρίως πως μια ομαδα γαμιόταν να χαλάει κορμους κτλ ενω αν της δινόταν η ευκαιρία θα ειχε τελειωσει ο ΠΑΟ τουλάχιστον 5 χρονια πριν απο τώρα.

Για την σκατίλα του ΠΑΟ στα παρασκήνια και στο ελληνικό μπασκετ θα ξεφύγουμε και δεν θα εχει να κανει άμεσα με “κόντρα αιωνίων”.

Κι εγώ κάπως παρόμοια άποψη έχω. Ότι είναι δηλαδή μια λογική μεν πρόταση που όμως δε θα βελτιώσει το άθλημα απαραίτητα.
Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος, γενικά, από το επίπεδο και το στυλ του ευρωπαϊκού μπάσκετ αυτή τη στιγμή, έχει γίνει πολύ πιο θεαματικό και διασκεδαστικό σε σχέση με πριν καμιά εικοσαριά χρόνια όταν το έμαθα σαν άθλημα. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Ο μόνος, ίσως, τον οποίο θεωρώ ηλίθιο και πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει, είναι εκείνος με το “βελάκι” σε περίπτωση πολυκοσμίας πάνω στη μπάλα. Εγώ θα ξανάφερνα τη λύση του τζάμπολ.

Δε βοηθάς, γιατί κι εγώ μπορώ κάλλιστα να στολίσω με χαρακτηρισμούς όποιον πιστεύει ότι αυτά τα δύο ήταν σφαγές. Δε βλέπω κάποια διαφορά.

Όχι πάντως ότι με νοιάζει ιδιαίτερα τι γνώμη έχει κάποιος για μένα με βάση μια μπασκετική διαφωνία.
Οπότε go ahead.

Eιλικρινά ουτε καν που μπήκα στον κοπο να διαβασω τα προηγούμενα ποστ -περα απο μια ματια του δευτερολέπτου-,και η απάντηση μου κυρίως δεν ειναι προσωπική απάντηση σε κανέναν.

Ως προς το πρώτο πως σε επιβεβαιώνουν όταν έγραψες πως ο Ολυμπιακός χρειάστηκε μόνο 1-2 χρονιές να παίξει προκριματικούς και τότε αποκλέιστηκε;

Ως προς το πότε ξεκίνησε η παράγκα, μου είναι δύσκολο να υποθέσω πως το 1996 άρχισες να παρακολουθείς ποδόσφαιρο με βάση την ηλικία σου, μάλλον επιλέγεις να ξεχνάς τα χρόνια του Βαριδινοφιαννισμού, αλλά και από το '96 να το πιάσουμε:
Έναν Σπανέα που είχε σφυρίξει το Πανιώνιος-ΠΑΟ εκείνη τη χρονιά τον θυμάσαι αλήθεια; :-k
Θες να μας πεις τι έγινε σε εκείνο το ματς;

Ναι, θέλω να σου πω τι έγινε με τον Σπανέα. Έδωσε πέτσινο πέναλτυ στον Παναθηναϊκό και πήρε το ματς.

Κοίταξε, αυτά που έγιναν επί “Βαρδινογιαννισμού” δεν έχουν καμιά σχέση με την παράγκα. Στην εποχή της παράγκας, μόνο μία ομάδα υπήρχε. Στην εποχή του “Βαρδινογιαννισμού”, όπως τη λες, και τουλάχιστον από τότε που θυμάμαι εγώ, όσα πήρε ο Παναθηναϊκός πήρε και η ΑΕΚ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, απλά παραδεχτείτε το. Ο Κόκκαλης και η μαφία του διέλυσε το όποιο ελληνικό ποδόσφαιρο υπήρχε. Αλλά θα τα λουστεί κι ο Ολυμπιακός. Δε θα του μείνει και κανένας υγιής οπαδός, οι υγιείς δεν ενδιαφέρονται να βλέπουν ένα πράγμα χωρίς κανέναν ανταγωνισμό.

Ως προς τον χρόνο, τι εννοείς πώς με επιβεβαιώνουν; Ως πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός είχε τη μεταχείριση του πρωταθλητή. Αυτό μπορεί να σήμαινε απ’ ευθείας πρόκριση τους ομίλους, κλήρωση με Μοζίρ και λοιπά. Είχε σίγουρα καλύτερη μοίρα από αυτή του δεύτερου. Πάλι είχε head start λοιπόν και αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός.

Οι μη οπαδοί του Ολυμπιακού παρακαλούνται να μη δούνε το παρακάτω βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=9iChwYChuiM :lol::lol:. Highlight, η φάση που ξεκινάει στο 2:14 με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο του ΠΣΑΠ. Πάντως, απορώ που κάποιος ποδοσφαιριστής δεν σάπισε κάποιον διαιτητή στο ξύλο τότε, εν βρασμώ ψυχής.

Χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό

Σε κάποιους δεν άρεσε μάλλον η καθαρή νίκη μας με τον βάζελο .
Άμα υπάρχει πρόβλημα με βεγγαλικά τότε γιατί δεν γίνεται τίποτα όταν πάιζουν οι δύο μεγάλοι ; Γιατί όσες φορές βλέπω ματς αυτών των δύο , πέφτουν αρκετά [U][B]μέσα[/B][/U] και ούτε καν από έξω . :-k

Παντρευτηκε ο Διαμαντιδης. Κακοηθεις οι φημες οτι δοθηκε αντιαθλητικο οταν του πατησε η νυφη το ποδι

Πολιτικός γάμος ήταν ρε βλάκα, δεν είχε “η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα” κτλ.

και μετα την εφτυσε

…άμα σφυρίζει ο Ζαβλανός (γαμωτοσπίτιτου) δίνεται παράβαση και στον πολιτικό γάμο…:stuck_out_tongue:

Να πω κι εγώ ένα δικό μου τότε.

Αληθεύει ότι κουμπάρος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, που μετά την τέλεση του μυστηρίου γύρισε κι είπε στο Διαμαντίδη “ΧΑ! ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΤΑΠΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ”;

Ε ναι για αυτο και ειναι κακοηθεις οι φημες, αλλιως σε εκκλησια ποτε δεν ξερεις…

Στο “η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα” ο Διαμαντίδης κοίταγε γύρω γύρω, ψάχνοντας…

ΣΠΑΣΜΟΙ… :lol2:

Πάντως καλά λένε τελικά ότι οι γαύροι σχετικά με το Διαμαντίδη θυμίζουν τους Παοκτσήδες με το Γκάλη τότε…

με τον Jordan επρεπε να παραλληλισεις, τον αδικεις.Η εστω με Ματζικ

…και τους βάζελους με τον κόκκαλη.

Tελικα η απορια του φιλου του Παναθηναικου παρακατω, λυθηκε?