Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ο τρακης έχει βάλει την ομάδα σε μια αυτοκαταστροφική κατάσταση που φαίνεται ότι φταίνε όλοι. Δε μαθαίνει, τα ίδια θα κάνει και του χρόνου και του παραχρόνου και και και

Καθίστε τώρα και δείτε τον “μαλάκα γιού αρ νόμποντυ” που μαρκάριζε με μπουνιές στο κεφάλι να σηκώνει το πρωτάθλημα.

Του χρόνου πάλι …

Ευτυχως αναγνωρίστηκε η συνεισφορά του

4 Likes

Εντάξει παρηγοριά στον άρρωστο το πρωτάθλημα έτσι κι αλλιώς αλλά χάρη σε αυτόν γυρισμένος ο διακόπτης.Το θέμα είναι κάνουν τις αλλαγές που πρέπει οι ομάδες. Ντόρσεϊ και Μακισικ κέρδισαν με το σπαθί τους στους τελικούς ένα χρόνο ακόμα στα μάτια μου, όπως και ο Μιλουτινοφ, αλλά έχουμε καιρό τώρα.

1 Like

Καμία παρηγοριά στον άρρωστο, μας ξεφτιλίσατε…και δικαίως θα το απολαύσετε το φετινό.

ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ… τέτοιο κέρασμα τίτλο στον Ολυμπιακό ούτε ο Αλαφούζος

Να μάθεις να μην προτρέχεις όταν μιλάμε για τον ΠΑΟ…

Η ομάδα μου έχει μια μοναδική ικανότητα αυτοδιάλυσης και αυτό θα έπρεπε να το έχεις υπόψη σου όταν μιλούσες για σίγουρο πρωτάθλημα στον ΠΑΟ πριν 10 ημέρες.

Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα συμφοφουρίτη. :+1:

2 Likes

Ήταν απλά η μπασκετική εκτίμηση που είχα σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε τότε. Δεν πίστευα ποτέ τέτοιο αυτογκόλ από τον τράκη… αν έκανε απλά διάδρομο στο γυμναστήριό του και δεν έβλεπε καν τους αγώνες, όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ πιθανό να έμοιαζαν με το game1

Και 3-0 να προσθεσω. Ηταν μεγαλη γκαφα η αναγκη αυτοπροβολης του για να κανει μπουρλοτο το δευτερο ματς.

Για μένα ο Τράκης έκανε τεραστιο δώρο στον Ολυμπιακό επιτρέποντας σε Ναν, Σλούκα και Αταμάν να έχουν δικαιολογία για να έχουν αλλού το μυαλό τους και όχι στο να παίξουν μπάσκετ. Όσμαν και Ερνανγκομεθ είναι εξαιρετικοί. Ο Μήτογλου πρέπει να πάει αλλού γιατί δε βελτιώνεται με τον Αταμάν και είναι κρίμα. Πολύ άσχημοι τελικοί. Τελικά τα glass floors δεν σε κάνουν ομάδα ΝΒΑ. Θα είναι τυχερός ο ΔΠΓ αν δεν είναι όλη η Ελλάδα γεμάτη με το μπλουζάκι του. Τόσο παρανοϊκό ήταν αυτό που έκανε… Ο Φουρνιέ δεν ξέρω γιατί έπαιξε. Δεν το περίμενα. Επικίνδυνα τα εθνικιστικά. Κι ας έχουν δόση τρολαρισματος.

Μπαρτζώκας ακούγεται θα κάνει διάλειμμα και νομίζω είναι πιθανό να το θέλει. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία πολλά χρόνια και έχει ακούσει πολλά που δεν τα άξιζε. Στοχοποιήθηκε πολύ κι από δημοσιογράφους. Ο Ντόρσει θα είναι πολύτιμος του χρόνου. Μακάρι να ξεπέρασε τα οποία προβλήματα είχε φέτος. Σίγουρα δείχνει ήδη πιο δυνατός. Μιλουτίνοφ δείχνει να θέλει Ελλάδα. Πιστεύω θα μείνει. Το δύσκολο είναι να αφήσει την Σερβία ο Πετρούσεφ όπως εγώ θέλω. Προβλέπω mini rebuild και ο Πετρούσεφ έχει χρυσή ευκαιρία αν γυρίσει να καθιερωθεί. Ο Φαλ ήταν ήδη πολύ βαρύς φέτος. Ένιωθα πως έβλεπα τον Ζεβροσενκο. Δε νομίζω να γυρίσει στο επίπεδο που ήταν πριν από 3 χρόνια.

2 Likes