Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ο τρακης έχει βάλει την ομάδα σε μια αυτοκαταστροφική κατάσταση που φαίνεται ότι φταίνε όλοι. Δε μαθαίνει, τα ίδια θα κάνει και του χρόνου και του παραχρόνου και και και

Καθίστε τώρα και δείτε τον “μαλάκα γιού αρ νόμποντυ” που μαρκάριζε με μπουνιές στο κεφάλι να σηκώνει το πρωτάθλημα.

Του χρόνου πάλι …

Ευτυχως αναγνωρίστηκε η συνεισφορά του

4 Likes

Εντάξει παρηγοριά στον άρρωστο το πρωτάθλημα έτσι κι αλλιώς αλλά χάρη σε αυτόν γυρισμένος ο διακόπτης.Το θέμα είναι κάνουν τις αλλαγές που πρέπει οι ομάδες. Ντόρσεϊ και Μακισικ κέρδισαν με το σπαθί τους στους τελικούς ένα χρόνο ακόμα στα μάτια μου, όπως και ο Μιλουτινοφ, αλλά έχουμε καιρό τώρα.

1 Like

Καμία παρηγοριά στον άρρωστο, μας ξεφτιλίσατε…και δικαίως θα το απολαύσετε το φετινό.

ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ… τέτοιο κέρασμα τίτλο στον Ολυμπιακό ούτε ο Αλαφούζος

Να μάθεις να μην προτρέχεις όταν μιλάμε για τον ΠΑΟ…

Η ομάδα μου έχει μια μοναδική ικανότητα αυτοδιάλυσης και αυτό θα έπρεπε να το έχεις υπόψη σου όταν μιλούσες για σίγουρο πρωτάθλημα στον ΠΑΟ πριν 10 ημέρες.

Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα συμφοφουρίτη. :+1:

2 Likes

Ήταν απλά η μπασκετική εκτίμηση που είχα σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε τότε. Δεν πίστευα ποτέ τέτοιο αυτογκόλ από τον τράκη… αν έκανε απλά διάδρομο στο γυμναστήριό του και δεν έβλεπε καν τους αγώνες, όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ πιθανό να έμοιαζαν με το game1

Και 3-0 να προσθεσω. Ηταν μεγαλη γκαφα η αναγκη αυτοπροβολης του για να κανει μπουρλοτο το δευτερο ματς.

Για μένα ο Τράκης έκανε τεραστιο δώρο στον Ολυμπιακό επιτρέποντας σε Ναν, Σλούκα και Αταμάν να έχουν δικαιολογία για να έχουν αλλού το μυαλό τους και όχι στο να παίξουν μπάσκετ. Όσμαν και Ερνανγκομεθ είναι εξαιρετικοί. Ο Μήτογλου πρέπει να πάει αλλού γιατί δε βελτιώνεται με τον Αταμάν και είναι κρίμα. Πολύ άσχημοι τελικοί. Τελικά τα glass floors δεν σε κάνουν ομάδα ΝΒΑ. Θα είναι τυχερός ο ΔΠΓ αν δεν είναι όλη η Ελλάδα γεμάτη με το μπλουζάκι του. Τόσο παρανοϊκό ήταν αυτό που έκανε… Ο Φουρνιέ δεν ξέρω γιατί έπαιξε. Δεν το περίμενα. Επικίνδυνα τα εθνικιστικά. Κι ας έχουν δόση τρολαρισματος.

Μπαρτζώκας ακούγεται θα κάνει διάλειμμα και νομίζω είναι πιθανό να το θέλει. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία πολλά χρόνια και έχει ακούσει πολλά που δεν τα άξιζε. Στοχοποιήθηκε πολύ κι από δημοσιογράφους. Ο Ντόρσει θα είναι πολύτιμος του χρόνου. Μακάρι να ξεπέρασε τα οποία προβλήματα είχε φέτος. Σίγουρα δείχνει ήδη πιο δυνατός. Μιλουτίνοφ δείχνει να θέλει Ελλάδα. Πιστεύω θα μείνει. Το δύσκολο είναι να αφήσει την Σερβία ο Πετρούσεφ όπως εγώ θέλω. Προβλέπω mini rebuild και ο Πετρούσεφ έχει χρυσή ευκαιρία αν γυρίσει να καθιερωθεί. Ο Φαλ ήταν ήδη πολύ βαρύς φέτος. Ένιωθα πως έβλεπα τον Ζεβροσενκο. Δε νομίζω να γυρίσει στο επίπεδο που ήταν πριν από 3 χρόνια.

2 Likes

Καλά παει κι αυτό…

3 Likes

Απίθανη ανατροπή από Ζάλγκιρις στo G4 των λιθουανικών τελικών.

4 Likes

Πωωω.Ωραιο μπαζερ μπιτερ απο φρανσισκο.Θα γινοταν το 3-1 αν το χανε κ θα επαιρναν πρωταθλημα.Στις 3 νικες νομιζω ειναι κ κει.Εν τω μεταξυ εχει γινει μπρεικ σε ολους τους αγωνες.

Στον 3ο αγωνα παλι νικαγε η λιετουβος 17-18 ποντους στο ημιχρονο κ η ζαλγκιρις το πηγε στον ποντο πριν τη ληξη του 3ου δεκαλεπτου αλλα δεν εκανε την ανατροπη τελικα.

Οι μπατριώτες και οι τσολιάδες γιατί δεν πήγαν σεφ σήμερα; :thinking: Έχουν πάει να πάρουν την πόλη;

Ωραίο ματς πάντως, όμορφο μπάσκετ.

Έχει δώσει ρεσιτάλ ο χάτζη

3 Likes

παραλίγο αφεντικό

Μάλλον δεν κατάλαβες

Δεν πήγαν οι μπάσταρδοι με τις σημαίες, μια χαρά κατάλαβα

Σταματάει το μπάσκετ ο Παπαπέτρου στα 31 του.

1 Like

Το ερωτημα ειναι “επαιζε ακομη μπασκετ;”.

Για να σοβαρευτω, ειχα μια συζητηση για αυτον προσφατα στη δουλεια, οταν αναρωτιομασταν πώς μπορει ενας παικτης να “βολευτει” στον παγκο, αφου πρωτα ρωτουσαμε ο ενας τον αλλον αν εκανε καλα που εφυγε απο τον Ολυμπιακο. Τελικα, καταληξαμε οτι ισως ειχε υπερεκτιμησει τις ικανοτητες του. Ηταν στον Ολυμπιακο, νομιζε οτι εχει περισσοτερες δυνατοτητες, πηγε στον Παναθηναϊκο, ειχε τις ιδιες δυνατοτητες (φυσικα πηρε τροπαια, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) και πιθανως συμβιβαστηκε με την ιδεα του παγκιτη.

Δεν ειναι κακο νομιζω, ειμαι υπερμαχος της αποψης οτι ολοι εχουμε ενα ταβανι και πρεπει να το εξερευνησουμε, μεχρι να χτυπησουμε σε αυτο. Δεν ειναι ολοι φτιαγμενοι για ολα, δεν μπορουν ολοι να βρεθουν στην κορυφη. Ειχε και τους τραυματισμους του φυσικα, οποτε…

Κρίμα αν και πλέον ήταν φανερό ότι τα καλά χρόνια ήταν πίσω.

Χαμένο στοίχημα, για τον εαυτό του πρωτίστως και για το ελληνικό μπάσκετ δευτερευόντως, προσωπικά έχω να πω ότι ήδη από την πρώτη του χρονιά 19 στα 20 έδειχνε έτοιμος παίκτης (τρομερά σπάνιο για Έλληνα) και μάλιστα βρήκε χώρο στο rotation -ένα δεκάλεπτο μ.ο. μεν αλλά για την εμπειρία του δεν ήταν λίγο- στα πλέιοφ κόντρα στη Ρεάλ.

Ο τραυματισμός την επόμενη χρονιά τον πήγε πίσω αλλά, δυστυχώς γι’ αυτόν τον πήγε ακόμα πιο πίσω το μπάσκετ που παίζαμε επί Σφαιρό, δεν του ταίριαζε καθόλου και ακόμα περισσότερο δεν του ταίριαζε που προσπάθησε να τον κάνει 4άρι. Ο Παπαπέτρου αν δούλευε λίγο περισσότερο τη μηχανική στο σουτ του (πολύ μικρή καμπύλη) θα ήταν απ’ τους πιο πλήρεις φόργουορντ που έχουμε δει στο εγχώριο μπάσκετ.

Την απόφασή του να φύγει, μπασκετικά δεν τη θεωρώ λανθασμένη, το να πάει στον Παναθηναϊκό είναι που τελικά δεν τον βοήθησε κι ας έφτιαξε κατά πολύ τα νούμερά του. Ίσως αν είχε πάει σε καμιά Φενέρ με Ομπράντοβιτς να συζητούσαμε αλλιώς τώρα.

2 Likes