Ας προσεχε ο ξεφτιλας ο Τρακης.
Unpopular opinion.
Χαίρομαι που δε θα μείνει ο Ουναί. Ναι, παικταράς όταν είναι στη μέρα του, αλλά νομίζω θαμπωθήκαμε από κάποια παιχνίδια στα πλεη-οφφ και κάποιες εντυπωσιακές ενέργειες σε όλη τη χρονιά και ξεχάσαμε πόσο εξαφανισμένος ήταν σε άλλα παιχνίδια, πόσο δε βοηθούσε αμυντικά τους συμπάικτες του, τη συμπεριφορά του όταν (δικαιολογημένα) έμενε στον πάγκο και το ότι έχει κόπα Άφρικα φέτος. Για πολλούς λόγους, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ηρεμία και σταθερότητα και δε νομίζω ότι ο Ουναί είναι ο παίκτης που τα προσφέρει αυτά.
Βέβαια θα μου πείτε, αν έρθει κάποιος χειρότερος; Ε, δουλειά τους είναι, να βρουν κάποιον που να έχει ό,τι χρειάζεται. Στο κάτω κάτω…
Unpopular opinion 2
…δεν νομίζω ότι είναι στο 8-10 που χρειαζόμαστε τη δυνατή μας προσθήκη, αλλά στο 6. Στο 8 έχουμε τον Τσέριν που πέρυσι δυστυχώς χάθηκε ενώ είχε σταθερή ανοδική πορεία και Μαξίμοβιτς που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος σε παιχνίδια που δε θα παίζουμε τόσο με την μπάλα όσο στο χώρο. Στο 10 έχουμε Μπακασέτα που εξακολουθώ να λέω ότι είναι μεγάλος παίκτης αρκεί να χρησιμποιείται σωστά. Και ελπίζω να σκεφτεί επιτέλους ο Βιτόρια ότι και ο Τετέ θα μπορούσε να προσφέρει εκεί. Δε λέω ότι δε χρειαζόμαστε παίκτες ενδεκάδας και στις δύο αυτές θέσεις, αλλά αν σκεφτούμε ότι στο 6 έχουμε το Σιώπη, φαίνεται που πρέπει να ρίξουμε βάρος (δηλαδή λεφτά).
Ότι θα κυνήγαγε το Μιλουτινοφ το ξέραμε, αλλά 9 χαρτιά για 3 χρόνια μου φαίνονται πολλά, παιχταρας μεν αλλά είναι 31 με αρκετούς τραυματισμούς.
Δεν ψήνομαι να έρθει
Αστείο και μόνο να το συζητάμε.
Απλά ο Τρακης θέλει να πουλήσει μούρη στους γαύρους με μια μεταγραφή του Μιλουτινοφ, γνωστή του τακτική και πρακτική.
Σεντερ με υψηλο ταβανι ο Μιλου αλλα οχι και για 3 χαρτια το χρονο. Οχι τοσο για την ηλικια του αλλα γιατι ειναι σχεδον απιθανο το να μη βγαλει τραυματισμους.
Αλλα οπως λεει και ο φιλος απο πανω αυτο που τον νοιαζει ειναι να πουλησει μουρη στους Ολυμπιακους και να ανεβασει στορυ απο τα γραφεια της Βιανεξ τη στιγμη που θα υπογραφει ο Μιλου.
Υπαρχει και μια μικρηηη περιπτωση να το κανει για να αναγκασει τους αφους να πληρωσουν υπεραξια αλλα δεν το πιστευω γτ δεν παιζει να τσιμπησουν σε αυτη την υποθεση.
Coming soon 3 μύρια το χρονο σε Λαρεντζάκη
https://x.com/londoner_13/status/1933640437593456975?s=46&t=NtV45itneLHl-XE9_YO2Yw
https://x.com/ioannis_1908/status/1933647304059236389?s=46&t=NtV45itneLHl-XE9_YO2Yw
Τα καλόπαιδα και ο σκακιστής δεν κάνουν τέτοια αφού… Κουβαλάνε και το σταυρό την ανάσταση
Πασιφανές πως είναι δάκτυλος του Μπαρτζώκα και τον Αγγελόπουλων και υπάρχει οργανωμένο σχέδιο με δίκτυο ενός κουμπάρου για να απορρυθμίσει τον ΠΑΟ, μια σοβαρή ομάδα που δε βγάζει το γραφείο τύπου της ανακοινώσεις κωμικές εν μέσω πάνελ που δεν παρακολουθεί κανείς (μα κανείς)
Καρβου, ο Λοβ εννοει οτι “οσα κανει ο Τρακης, κανουν και οι Αφοι”. Οποτε επιστρεφουμε στο “ναι, αλλα για τη Μαρφιν δεν λετε τπτ”. Ξαναβλεπουμε το δεντρο αλλα πουθενα το δασος, ισως ειμαστε στον Αμαζονιο που τα εχουν κοψει ολα.
Το οτι κινδυνευει ο Παναθηναϊκος με αποσταθεροποιηση εξαιτιας του Ντεντοπουλου, ο οποιος αφησε αιχμη με κατι γνωστο στην πιατσα εδω και δεκαετιες (τον τροπο με τον οποιο κινειται ο μανατζερ του Σλουκα) ειναι λιγο αστειο σαν σκεψη, αλλα το προσπερναω.
Ο Σλουκας ηταν περσι στον Παναθηναϊκο. Δεν εχει τοση σημασια το αν θα ειναι και του χρονου.
Αφού ο Παπαπέτρου πάει στη ντουμπαι νομίζω είναι μονόδρομος να πληρώσουμε τη ρήτρα του 1Μ για Ρογκαβόπουλο
αν και με στεναχωρεί έχεις 100% δίκιο
5,5 εκατομμύρια συνολικά για Ρογκαβόπουλο όπως διαβάζω;…
Ο ορισμός της υπεραξίας.
Τεσπα ας κάνουν ότι θέλουν, προσωπικά έχω ξενερώσει τελείως.
Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι άλλο και αυτό φάνηκε στο τέλος της σεζόν.
Τουμπά τουμπά τουμπά!
Αρθρο 2022…
Ειναι αυτό το τρομερό σκαουτινγκ του φελλού του Παπδημητρίου… μαλλον 3 χρόνια τον εψαχνε…
Κατσε να δουμε παλιά αρθρα για μεταγραφες και ΑΕΚ να δουμε ποιον παγκίτη θα μας φέρει ακόμα
Μπορείτε να πάρετε τον Περέιρα παρακαλώ ;
Λογικά στο ΟΑΚΑ το επόμενο Φ4, οπότε σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί πολύ μπας και προλάβει να ράψει άλλο ένα πριν μαγαρίσουν και την Ευρωλίγκα οι κελεμπίες και σταματήσουμε να ασχολούμαστε και με αυτό όπως με τη μπάλα…
Ούτε κουβέντα για τον Παπαπέτρου;
Μπορεί σαν παίκτης να μην είχε πολύ ψηλό ταβάνι, αλλά σε καλή ομάδα ήταν παίκτης που μπορούσε να προσφέρει αποφασιστικά. Το είδαμε και πέρυσι. Επίσης στα δύσκολα χρόνια ήταν παρών και έκανε πολύ περισσότερα από όσα μπορούσε (καμμία φορά αυτό στοίχισε αλλά ας υπήρχε κάποιος άλλος να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά).Κρίμα να σταματαει τόσο νωρίς μια καριέρα λόγω τραυματισμού αλλά πρόλαβε και έζησε κάτι ονειρικό πέρυσι.
Κατά τα άλλα, ευτυχώς οι Αγγελόπουλοι δεν είναι τοξικοί και δε ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Σκόρπιες σκέψεις για το 6αρι που φαίνεται να κλείνουμε:
Καλός φαίνεται σε αυτό που είναι το δυνατό στοιχείο του, δηλαδή μπορούμε να πούμε ότι ένα πράγμα το κάνει εξαιρετικά (build up από πίσω και γενικώς μετρονόμος στο παιχνίδι). Είναι εντελώς κουλό (και άρα απόλυτα Παναθηναϊκό) ότι είχαμε τέτοιο παίκτη και πέρυσι και τον είχαμε να προπονείται με τις μπουλντόζες. Δηλαδή θέλαμε αυτά τα στοιχεία και ο ένας παίκτης που αποδεδειγμένα τα είχε δεν ήταν ενεργός. Είναι να τρελαίνεσαι.
Τώρα το θέμα είναι ότι ούτε ο Πέρεθ φυσικά, ούτε ο καινούργιος φαίνεται να έχει κάθετη κίνηση, να μπορεί να ανεβάσει την μπάλα ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου. Και δεν το κάνουν αυτό ούτε τα 8αρια μας. Άρα αυτό σημαίνει ότι είτε θα παίξομε πολύ από τα πλάγια (το οποίο είναι κάπως μονοδιάστατο) είτε θέλουμε ένα 10αρι που να κατεβαίνει χαμηλά να πάρει μπάλα αλλά να έχει δυνάμεις και κινήσεις να ξανά ανέβει ψηλά να φτιάξει παιχνίδι. Ο ουναι ήταν τέτοιος (στα καλά του παιχνίδια). Δε θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να τον αξιοποιήσεις, αλλά έστω. Ο Μπακασετας δεν είναι. Άρα μου φαίνεται ότι πάμε για άλλη μια χρονιά που θα καίγεται ο Μπακασετας σε πολύ πιο χαμηλά μέτρα από εκεί που πρέπει να είναι και όλοι θα αναρωτιούνται γιατί με την εθνική παίζει καλά.
Ταυτόχρονα θα πρέπει να δούμε και το θέμα σέντερ φορ. Αφού δε θα υπάρχει κίνηση στον κεντρικό άξονα, θα πρέπει να βγαίνουν συνεργασίας με τους πλάγιους χαφ. Αυτό πέρυσι δεν το είδαμε. Λίγο μόνο ο Τετε το έδειξε στην αρχή της χρονιας και μετά χάθηκε. Άρα πως θα τροφοδοτείται το φορ μας;
Δε θέλω να γκρινιάζω γενικά, μια χαρά παίχτης φαίνεται, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη ότι θα στηθεί σωστά όλη η υπόλοιπη ομάδα ώστε να υπάρχει σωστή ανάπτυξη απο αρχή μέχρι τέλους.
Μου φαίνεται μια καλή κίνηση να πω την αλήθεια να πουληθεί ο Τσεριν και να έρθει 8αρι με τα στοιχεία που έλεγα. Ο Τσεριν έκανε την καλύτερη του χρονιά πέρυσι. Φέτος έπεσε αρκετά. Αν μείνει πεσμένος και δεύτερη χρονιά, πάει η αξία του.