Bathory

Eσεις οι μικροι που ακουτε εστω και λιγο ακραιο μεταλ αφηστε οτι μαλακιες ακουτε
και ακουστε Bathory !

Σήμερα τσίμπησα το “[B][COLOR=“DarkRed”]Blood,Fire[/COLOR][/B]…” διότι το youtube μου την έσπασε κανονικά τελευταία ([I]καλάααα, τι να πεις για ποιότητα ήχου στο νετ??[/I]?) και επιτέλους θα τ’ ακούω αδιάκοπα,με την ησυχία μου ([COLOR=“DimGray”]χώρια που ήταν και το 1 από τα 3 υπόλοιπα άλμπουμς των Μπάθορυ που δεν είχα στη δισκοθήκη μου,… :frowning: -τα λοιπά εν καιρώ, κάτσε να δω νέα δίφραγκα… [/COLOR]:slight_smile: )

I SWING MY SWORD IN THE WIND! I FEEL THE POWERS ALL WITHIN!

Κλαιω ρε μαλακες.

Panagitsa mou!!!Εεεε, Φρέγυα μου ήθελα να πω…:stuck_out_tongue:

[B]Ε ΤΟΤΕ, μην αγοράσεις το OCTAGON των Bathory[/B], διότι αν το σιντί-πλειερ σου [I](ή πικ απ) [/I]βρίσκεται [U]στο σαλόνι[/U], όπου έχεις πανάκριβα έπιπλα και λοιπά αξεσουάρ που τα πλήρωσες μια ολόκληρη περιουσία προκειμένου να τ’ αποκτήσεις, και κάνεις το λάθος της ακρόασης του 1ου κομματιού του δίσκου αυτού, οι οικείοι που θα σ επισκεφτούν I [/I]θα τα βρούν μέσα όλα…διαλυμμένα και σένα κάτω στο πάτωμα υπερκαυλωμένο και με αφρούς στο στόμα…8)

Όλα αυτά ακούγοντας το Octagon; :-k

• 80.000

ειμαι τυχερουλης που φιλοι σε γενεθλιαμ μου 'χαν φερει blood fire death Και twilight. το Under the sign το πηρα μονοςμ. πανακριβα και αναρωτιεμαι που πανε αυτα τα χρηματα πωλησεων.

το song to hall up high με συγκινει καθε φορα που το ακουω και νιωθω καθε στιχο. Κωστη, σε ζηλευω ρε μλκ.

[B][SIZE=“6”]ΝΑΙ!!![/SIZE][/B]:metal::metal::band::metal:

…Αααααα [I]θέλεις κ αποδειξη[/I]…!:stuck_out_tongue:

Δηλαδή πιάσαν τόπο οι παναγίες που σου κατέβασα όταν μου 'πες ότι δεν έχεις ακούσει Bathory!!! :stuck_out_tongue:

Θα 'ρθει κάποια στιγμή που όλοι θα υποκλιθούν στη μαγεία τους…και αυτό ακούστηκε πολύ ηλίθιο :stuck_out_tongue:

Και το ότι έκατσε να ακούσει Bathory επειδή φοβήθηκε την οργή του Πανοσ_Σταργκεηζερ εξίσου ηλίθιο ακούστηκε.

Βασικα, ο Πανος ηταν ο τελευταιος που μου ελεγε να ακουσω Bathory :stuck_out_tongue:

Τα αλμπουμ της επικης περιοδου των Bathory ειναι στο πανθεον των πιο επικων αλμπουμ στην ιστορια της μουσικης. Ολοι παθαμε πλακα οταν τα πρωτοακουσαμε, martian καλως ηρθες στο κλαμπ.

Όχι ρε…

Παναγίες όμως εγώ σου έριξα πρώτος :stuck_out_tongue:

Α, και, dargaard σου 'χω πει ποτέ πόσο τιτανομέγιστος είσαι? Άπειρα respect στο ποστ-έπος

τι…σχολιάζετε;

Βρε πατάτε λινκ εδώ και [B]άντε ταξίδι[/B]!!!

:slight_smile:

Μάλλον θα τσιμπήσω κι αυτά ([I]παρόλο που έχω -πλέον- όλους τους βασικούς δίσκους τους[/I]):

*[B]*Jubileum Volume I

**Jubileum Volume II[/B] ·

[I][COLOR=“Gray”](κυρίως για τα “Rider At The Gate Of Dawn” -previously unreleased- του 1987 και
"Crawl To Your Cross" -previously unreleased- του 1989 αλλά και τα 4-track demo του 1983 +μικρά διαμάντια)[/COLOR][/I]

//youtu.be/xVt5puLmmKA

Κομματαρα και μαζι με το επομενο κομματι του δισκου το Enter The Eternal Fire, ηταν τα πρωτα βηματα προς την κατευθυνση που επελεξαν να ακολουθησουν απο εκει και περα. Τι μπαντα ρε γαμωτο, τι ηχος, ποσο μοναδικοι, ποσο επιδραστικοι?

2 Likes

Τις προάλλες, κάπου στη Χαλκιδική, δε ριτέρν οφ ντάρκνες εντ ίβολ.

7 Likes