:naughty:
…εξυπακούεται!!!
[B]Είδες.[/B] Μόνο καλό κάνουν οι πάνκηδες στη “σκηνή”. Παντοιοτρόπως!
Σωστός;;;
:naughty:
…εξυπακούεται!!!
[B]Είδες.[/B] Μόνο καλό κάνουν οι πάνκηδες στη “σκηνή”. Παντοιοτρόπως!
Σωστός;;;
Ερμ, δεν ξερω τι να δηλωσω…
Μολις τωρα ειχα την πρωτη μου επαφη με τους Bathory. Με Hammerheart. Δεν ξερω αν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα και, πρωτιστως, τις εικονες που μου δημιουργησε. Ειλικρινα, δεν μπορω να βρω λογια, δεν ξερω τι να πω. Φανταζομαι εχετε μιλησει για το μεγαλειο του δισκου, ποσο επιβλητικος ειναι και ολα αυτα, αλλα στην πραγματικοτητα ο δισκος ειναι κατι παραπανω.
Στην πορεια ισως μπορω να δωσω μια περιγραφη σαν ανθρωπος…
Υ.Σ. Καιρο ειχα να δακρυσω με κομματι. Βασικα τα κομματια που με εχουν κανει να δακρυσω, χωρις να εχω καποιο λογο, απλα λογω στιχων/ατμοσφαιρας/μουσικης ειναι 1-2. Ε το One Rode To Asa Bay εγινε το τριτο.
Και που να συνεχίσεις με Blood Fire Death και Twilight of the Gods. Εκεί θα πέσεις πάτωμα και δε θα σηκώνεσαι με τίποτα.
Βάλε μετά και Blood on Ice + Nordland Ι…
Βασικα το Hammerheart ειναι που δεν σηκωνεσαι ποτε απο το πατωμα…Μιλαμε για το αλμπουμ που ξεκιναει με το -ισως- κορυφαιο κομματι που εγραψε ποτε ανθρωπος (Shores in flames) και κλεινει με το One Rode to Asa Bay.Ξεκινησε με τα σκληρα ο Martian:lol: Αλλα γενικως κονγκρατς ρε,αν συνελθεις ποτε λιωσε και τα υπολοιπα της επικ περιοδου,10αρακια απανωτα…
Kαλά είναι γεγονός ότι το Hammerheart αποτελεί τον αγαπημένο δίσκο πολλών εδώ μέσα (και τον δικό μου). Σαν συνέλθει πρέπει να ακούσει και τα υπόλοιπα. Από τα black σίγουρα το Under the Sign.
βρε αφήστε τον να μπει μεσα στο Hammerheart οσο πρέπει… και μετά θα τον βρει τον δρόμο.
Εγώ πάλι έχω πάθει ζημία με τους Bathory και δεν μπορώ να ακούσω πλέον για λόγο κάπως άκυρο. Του άκουγε σαν τρελή η πρώην μου. Τώρα θα πείτε πως είμαι gay αλλά ο λόγος που είναι πρώην είναι επειδή μου έκρυβε κάτι. Το ότι ήταν μέλος της χρυσής αυγής (Κορίνθου συγκεκριμένα και αυτό πολύ πριν η χρυσή αυγή μπει βουλή, ξέχασα να δω βασικά αν ήταν και σε κανένα ψηφοδέλτιο) και είχαν σαν soundtrack τους bathory. Άντε μετά από αυτό να τους ξανακούσω. Γίνεται;
Αυτή τη στιγμή δεν ακούς Bathory εξ’ αιτίας της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή η Χρυσή Αυγή σε εμποδίζει να ακούς Bathory.
Σκέψου το.
Ε εντάξει ακούω αλλά είναι ολίγον ξενέρα ο συνδυασμός πρώην και χρυσής αυγής που έρχεται στο μυαλό. Αν ήταν μόνο το ένα από τα 2 (οποιοδήποτε ένα) ίσως να μην με ξενέρωνε τόσο
Είναι πολύ κρίμα. Ξαναλέω: σκέψου το.
Η απλά βάλε Manowar και λήγει το θέμα
Σοβαρά τώρα ξεκόλλα και άκου τη μπαντάρα!
Άκου MANOWAR, το ίδιο κάνει. :razz:
από κάθε άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μας κρατάμε τα θετικά
Σκέψου τα ΓΑΜΗΣΙΑ όταν ακούς
α η αλήθεια είναι αυτά που άκουγα κατά διάρκεια δεν με ξενερώνουν στο ελάχιστο :lol:
(δεν ήταν bathory όμως)
Να που μάθαμε ότι στη ΧΑ ακούνε Bathory. :lol:
Αλλά να μου πεις εδώ ακούνε και Naer Mataron.
Μπορώ να σου πω κανονικό playlist βασικά για την χρυσή αυγή
ΟΚ, ρητορική ερώτηση: σταμάτησε ο πλανήτης να ακούει Βάγκνερ, Μπρούκνερ και Μπραμς επειδή τους χρησιμοποιούσαν οι ναζί στις δημόσιες εκδηλώσεις τους, στα προπαγανδιστικά τους βίντεο κτλ. κτλ.;
Θα μου πεις ότι για σένα είναι προσωπικό θέμα, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Έχω φάει σκάλωμα, το ξέρω, αλλά πραγματικά με προβληματίζει πολύ το ότι γίνεται να σταματήσει κανείς να ακούει κάτι επειδή έχει γίνει λάθος χρήση του από άλλους και κυρίως χωρίς να φταίει καθόλου σε αυτό ο δημιουργός.
Ε εντάξει πολύ βαριά το πήρες βασικά. Ξενέρωμα μπορείς να φας για πολλούς λόγους και άσχετους. Μπορεί να ξενερώσεις με ένα τραγούδι επειδή κάποιος διαφημιστής αποφάσισε να το βάλει στην καινούργια διαφήμιση για σερβιέτες που παίζει σε κάθε διάλειμμα του αγώνα μπάσκετ που παρακολουθείς και σου έχει σπάσει τα νεύρα.
Ε τώρα εγώ έφαγα κόλλημα με την πρώην και τις μουσικές και πολιτικές τις δραστηριότητες. Shit happens.
Dead μη σκαλώνεις ειδικά οταν μιλάμε για μπάντα ιστορία του Black metal (έχω ακούσει 4-5 κομμάτια). Κρατάς τα θετικά όχι τις μαλακίες από τέτοιες σχέσεις
On topic είμαι πανάσχετος με Bathory αλλά τα Satan My Master, Return Of Darkness And Evil, Equimanthorn και One Rode To Asa Bay είναι τραγουδάρες