Aσε που ουτε εγω ακουω black αλλα τα λατρευω
Tι πανκης θα ησουν αν δεν λατρευες το πρωτο Bathory ?!?
Σωστο κι αυτο.
Και για το Under the sign τι εχεις να πεις???
Α δεν μου ερχεται κατι καλο αυτη την στιγμη.
Με πριζωσες τωρα.Ξεθαμα !
Ότι τελειοποιεί το ύφος των 2 προηγούμενων, είναι αψεγάδιαστο και γαμάει στεγνά.
και επίσης περιέχει και την πρώτη αμιγώς επική σύνθεση του, το Enter the Eternal Fire, τo οποίo άνετα μπαίνει σε κάποιο απ τα επόμενα album.
Συνθετικα καλη ειναι, απλα αφορα λιγοτερο κοσμο και δεν εχει την πανανθρωπινη προσωπικοτητα ενος Blood Fire Death, ενος Hammerheart, ενος Twilight Of The Gods… Και μου φαινεται καπως πιο περιορισμενος συνθετικα ο Quorthon.
Under the sign of the black mark VS Hammerheart ενα derby φωτια!παρολαυτα ψηφιζω την επικη τους πλευρα αν και ολα τα Bathroy γαμανε στεγνα
μακραν αγαπημενο αλμπουμ το Blood on Ice. απο τα δυο που λες αποπανω χαλαρα το hammerheart, το αλλο το ειχα αυθεντικο κ το εδωσα οσο οσο να φευγει…
Τα 3 πρώτα που σπερνουν
νατο και το τσουτσεκι πεταχτηκε !
το πρωτο νταξει, ααααντε και κανα δυο κομματια απο το δευτερο, το τριτο ομως μακρια…πολυ μακρια…
Παρακαλειται ο χρηστης worst_enemy να πει οτι μου ειπε απο κοντα !
Μιλα γατακι !
είναι αλήθεια…ότι κάτι κυριακάτικα μουντά απογεύματα, κάθομαι στο μικρό και σκοτεινό δωμάτιο μου, με μόνο φως το συννεφιασμένο ουρανό, και μαζεύω τα κομμάτια μου υπό τους ήχους του NORDLAND I, λαμβάνοντας έτσι μία πρωτόγνωρη και πρωτόγονη θεία δύναμη, ικανή να με καθοδηγήσει στο δύσκολο παιχνίδι της ζωής.
:!::!::!::!:
you are full of surprises master πανκη
Θα το γραψουμε στον ταφο σου, να θυμουνται οι επομενες γενιες ποιοι ειναι οι πανκηδες
άντε με το καλό και manowar 8)
oι πάνκηδες τιμούν Quorthon διότι όσο ζούσε ήταν κύριος με τα όλα του!!!
8)
οι πάνκηδες αγοράζουν σαν κύριοι δίσκους των Μάνουγουορ και ευχαριστούν το κατάστημα για την εξυπηρέτηση -μετά στρίβουν στη γωνία του δρόμου- αφήνουν τους δίσκους κάτω- κατεβάζουν φερμουάρ και κατουράνε πάνω τους (τους έχουν ήδη ακούσει στο γιουτουμπ) -διότι [I]αλλιώς…τι πάνκηδες θα ήτανε;;;[/I]
:lol: :twisted:
και μετά ο αρχηγός αγοράζει ένα καινούργιο γούνινο σλιπάκι στην υγειά τους 8)