ρε προβλημα δεν υπαρχει. απλα εγω ψιλοξενερωσα απο την αποψη οτι αρχικα λεγαμε καποια ατομα να παιξουμε ταβλι για χαβαλε και δες πως κατεληξε. ας ερθει οποιος θελει, no problem ειλικρινα, αλλα αν δε μπορει, ας ερθει την επομενη φορα. η κατασταση ψιλοεσπασε οπως ειδες. επισης τη κυριακη εγω εχω αλλα δυο ραντεβου. προφανως αυτοι οι ανθρωποι δε θα περιμενουν την οποια απαντηση απ το φορουμ, και θελουμε ολοι να κανουμε το προγραμμα μας.
αν δηλ θελει καποιος κατι, ας το πει. το τοπικ εχει 865 views. ειναι λιγο σπαστικο να μη λεει κανεις τιποτα και ολοι να το κοιτανε, και μαλιστα πολλοι να κανουν σχολια με γενικοτητες. απλα ειχα το σκεπτικο λεμε κατι και το κλεινουμε, επειδη κανεις δεν επαιρνε αποφαση. εξ’ αλλου αν οντως βολευε η αρχικη ωρα (13:00), θα ειχε κλεισει μια ωρα αρχιτερα το ραντεβου.
και για το σχολιο της la rocca, αν οντως ειχα κανει αυτο που λεει, θα ειχα αναφερει οτι π.χ. δε βολευε η ωρα τον zafrock που μενει δραπετσωνα και θα του ειναι δυσκολο να ερθει στις 1, να ξαναγυρισει εκει για να φυγει παλι για το λαιβ των DHG, ή τον ChrisP που λογικα τον βολευει καλυτερα επειδη μετα θα ερθει DHG.
με φιλικη διαθεση ολα αυτα. τα λεω για να μη γινομαστε μπαχαλο.
Επειδη δεν ειναι μιτινγκ, αλλα αγωνας ταβλι, την ωρα θα την κανονισουν τα ατομα που αποφασισαν οτι θα παιξουν… Οποιον αλλον δεν τον βολευει η ωρα, νεξτ ταιμ που λενε και οι Εγγλεζοι…
Εχω να γραψω απο τα πρωτα post και χρειαστηκα μιση ωρα για να διαβασψ τα υπολοιπα και ενω εχω δηλωσει οτι μπορω οποιαδηποτε ωρα παλι μου γεννιεται η απορια…Δεν κανονιζουμε να λυσουμε το Ανατολικο Ζητημα…Ενα ρημαδοταβλι ειναι…Τελικα τι ωρα…???
Λοιπόν, επειδή ο Zaf και ο Angmar που είναι από τους ταβλαδόρους δε θα έρθουν, και επειδή πρόκειται για τουρνουά τάβλι και όχι για meeting, αναβάλλεται και μεταφέρεται για την ερχόμενη Κυριακή, 28/10, 5 η ώρα στα Εξάρχεια.
Όσοι είστε μέσα για το τάβλι να δηλώσετε συμμετοχή. Αν δε σας βολεύει η ώρα να το πείτε και αν βρούμε άλλη χρυσή τομή έχει καλώς, διαφορετικά ισχύει η ώρα που προανέφερα.
Όσοι θέλετε να έρθετε για κερκίδα μπορείτε να το πείτε, μπορείτε όμως να έρθετε και στο έτσι.
Πω, πολύ έχει τραβήξει αυτό. Είπαμε, εγώ είμαι μέσα. Για τάβλι, αν και αμα είναι να παίξουμε 4 άτομα στο τέλος, δε ξέρω τι νόημα έχει. Όσο αφορά ώρα, κυριακές γενικά είμαι ελεύθερος.